База відпочинку "Форт-Азов" знаходиться на узбережжі Азовського моря в курортному селищі Кирилівка на Федотовій Косі . До ваших послуг ідеальний варіант для відпочинку з сім'єю або друзями - двоповерхові окремі дерев'яні котеджі з соснового зрубу, місткістю до 6 осіб. Морське повітря та запах сосни, прекрасне внутрішнє оздоблення забезпечать атмосферу спокою та чудового відпочинку від міської суєти.

Розміщення


На території бази відпочинку «Форт-Азов» розташовується комплекс з 15 двоповерхових дерев'яних котеджів, що окремо стоять , із соснового зрубу, загальна площа кожного становить 100 квадратних метрів. Дерев'яні котеджі створюють відчуття затишку та комфорту, адже вони виготовлені із натуральних матеріалів. Зручне планування дозволяє всім мешканцям котеджу збиратися разом у кухні-вітальні або на веранді, і в той же час дає можливість проводити частину часу незалежно один від одного. Театр починається з вішалки, а наш будинок починається з великої веранди яку варто звернути увагу. Літня відкрита веранда з масивним дерев'яним столом та двома лавами захищена анти-москітною сіткою, тому навіть вечеряти вся родина може спокійно при освітленні, не боячись нашестя комарів. Веранда веде нас у кухню-вітальню . Враховуючи побажання відпочиваючих, кухня оснащена всім необхідним для самостійного приготування їжі: повний набір посуду від чайних ложок до каструль, холодильник, вбудована електрична варильна панель Whirpool з витяжкою, мікрохвильова піч, електрочайник. Гаряча та холодна вода подаються постійно (технічна вода). У затишній вітальні розташовуються: м'які диван та крісло, які у разі потреби перетворюються на дво- та односпальні місця; журнальний столик, килим, шафа-купе, плазмовий телевізор з кабельним ТБ (11 каналів).

На першому поверсі також знаходиться санвузол , обладнаний душовою кабінкою, умивальником та унітазом. Гаряча та холодна вода постійно (працює бойлер, вода технічна). Примітка кухонні та лазневі рушники не видаються. Зручні дерев'яні сходи ведуть на другий поверх, де розташовані дві ізольовані спальні . У першій: двоспальне ліжко + крісло-ліжко; у другій: два полуторні ліжка + крісло-ліжко. Постільна білизна видається безкоштовно для всіх відпочиваючих, є ковдри. У кожній спальні є трюмо, тумбочки, килими. Дитячі ліжечка надаються на запит (безкоштовно, попереднє бронювання обов'язково). Обидві спальні та кухня-вітальня забезпечені спліт-системами кондиціювання. Безперечною перевагою нашої бази є віддаленість від галасливого нічного життя.

харчування


Самостійне приготування на кухні в котеджі. Продукти можна купити: у селищі Степок (10 хв. ходьби від бази відпочинку); ряд продовольчих магазинів; невеликий ринок (фрукти, овочі, молочна продукція); на ринку, розташованому на середині Федотової коси (10 хв. їзди від бази відпочинку); вранці та ввечері до бази під'їжджає машина з молочними продуктами та хлібобулочними виробами; домашнє молоко, сметана, сироватка, млинці з м'ясом і сиром (на замовлення привозять вранці). Крім того, можна харчуватися на сусідній базі відпочинку і в численних кафе на узбережжі.

Послуги та інфраструктура


Котеджі бази відпочинку «Форт-Азов» стоять на високих палях, що дозволяє паркувати машини прямо під будинком та оберігати транспортний засіб від дощу та сонця. Під будинком вільно поміщаються 1-2 автомобілі.

Діти гідно оцінять чудовий дитячий майданчик «Острів скарбів» , де є навіть піратський корабель. Люблячий дітей та креативний аніматор урізноманітнить дозвілля дітей, надаючи можливість дорослим спокійно відпочити. Бажаючі можуть відвідати капітальний басейн , битися в пінг-понг або показати свою майстерність на більярді. На базі є безкоштовний доступ до Wi-Fi . Можлива організація екскурсій по Утлюкскому лиману на прогулянковому кораблі «Ластівка».

Часто задаваемые вопросы про База відпочинку «Форт-Азов» :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кухня в номері

Ціни на проживання у База відпочинку «Форт-Азов»

Ціни на відпочинок у 2022 році
Вартість проживання за 1 добу вказана у гривні без урахування вартості харчування
Категорія номера 30.04-15.06 16.06-31.08 01.09-20.09
Котедж від 2 до 6 осіб 1800 2800 1800

Предоплата повертається у разі відмови від броні за 5 днів до моменту заселення.

Заїзд з 13:00 до 14:00. Виїзд з 11:00 до 12:00

Фото База відпочинку «Форт-Азов»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про База відпочинку «Форт-Азов»:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка База відпочинку «Форт-Азов»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон База відпочинку «Форт-Азов»:
ул. Федотова коса, 207, Коса Федотова, Кирилівка, Україна.
fort.azov@gmail.com
+380980315832 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

База відпочинку «Форт-Азов» на карте Кирилівка
Коттеджи и виллы у Кирилівці , Пансионаты и базы отдыха у Кирилівці