Пляжний готель «Тропиканка» ( «Tropicanka Resort Hotel») розташований в центральній частині Федотової коси на першій береговій лінії і є сучасним готельним комплексом, на території якого розташоване кафе «CoCoS», лаунж-бар «Bikini», цілодобовий продовольчий магазин, аптека і власний обладнаний пляж. З протилежного боку від моря, через дорогу, знаходиться джерело цілющих грязей - Утлюкський лиман, а також школа віндсерфінгу і кайтсерфінгу «Тортуга».
Піщаний пляж готелю вважається одним з кращих у всій Кирилівці, завдяки своїм розмірам і інфраструктурі. На пляжі встановлений великий тіньовий навіс, гойдалки, а також шезлонги з тіньовими парасольками в гавайському стилі. На пляжі можна відвідати лаунж-бар «Bikini», випити прохолодний коктейль. Для любителів проводити пляжний відпочинок активно - є волейбольний майданчик. Також на території «Tropicanka Resort Hotel» розташований дитячий куточок «Panda kids Club», ігровий майданчик і батут.
Розміщення
Різноманітність номерів готелю дозволяє підібрати підходящий варіант на будь-яку компанію і бюджет - від апартаментів «Преміум-класу» до номерів «Економ».
Номери «Apartment» 6-місцеві трикімнатний в котеджі «Sea Breeze» №5
Номери «Apartment» №1 та №6 з панорамним видом на море, вхід з пляжу готелю. Загальна площа кожного номера: 68 м2. В кожному номері: дві спальні, вітальня з кухонною зоною, санвузол з цілодобовою прісної і гарячою водою, сейф, система теплої підлоги, протимоскітні сітки, сушарка для білизни, меблі для тераси.
У вітальні встановлений двоспальний диван, телевізор LCD та кондиціонер . Кожна спальня оснащена двоспальним ліжком, гардеробною шафою, телевізором LCD і кондиціонером. Кухонна зона обладнана мультиваркою, двокамерним холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом.
Номери «Suite» 4-місні двокімнатні в котеджі «Sea Breeze» №5
Номери «Suite» №№3, 4, 13, 18 з панорамним видом на море. Загальна площа кожного номера: 54-65 м2. Вхід в номери першого поверху №3 і №4 з пляжу готелю, в номери другого поверху №13 і №18 - вхід з центрального входу котеджу. У всіх номерах є спальня, вітальня з кухонною зоною, санвузол з цілодобовою прісної і гарячою водою, сейф, протимоскітні сітки, сушарка для білизни, меблі для тераси. Підлоги з підігрівом.
У вітальні встановлений двоспальний диван, телевізор LCD та кондиціонер. Спальня укомплектована двоспальним ліжком, гардеробною шафою, телевізором LCD і кондиціонером. Кухонна зона обладнана мультиваркою, двокамерним холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом.
Номери «Suite» 4-місні двокімнатні в котеджі «Sea Breeze» №5
Номери «Suite» №7 і №12 з видом у двір , вхід з центрального входу котеджу. Загальна площа кожного номера: 60 м2. В кожному номері: спальня, вітальня з кухонною зоною і санвузол з цілодобовою прісної і гарячою водою, сейф, протимоскітні сітки, сушарки для білизни, меблі для тераси. Підлоги з підігрівом.
У вітальні встановлений двоспальний диван, телевізор LCD та кондиціонер. Спальня укомплектована двоспальним ліжком, гардеробною шафою, телевізором LCD і кондиціонером. Кухонна зона обладнана мультиваркою, двокамерним холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом.
Номери «Studio» 4-місні однокімнатні в котеджі «Sea Breeze» №5
Номери «Studio» №№, 2, 5, 14, 17 з панорамним видом на море. Загальна площа кожного номера: 42-56 м2. Вхід в номери першого поверху №2 і №5 з пляжу готелю, в номери другого поверху №14 і №17 - вхід з центрального входу котеджу. В кожному номері: спальня, санвузол з цілодобовою прісної і гарячою водою, сейф, протимоскітні сітки, сушарки для білизни, меблі для тераси. Підлоги з підігрівом.
Спальня укомплектована двоспальним ліжком, двоспальним диваном, гардеробною шафою, телевізором LCD і кондиціонером. Кухонна зона обладнана мультиваркою, двокамерним холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом.
Номери «Studio» 4-місні однокімнатні в котеджі «Sea Breeze» №5
Номери «Studio» №№8, 11, 19, 24 з видом на подвір'я готелю. Загальна площа кожного номера: 36-50 м2. Номери №8 і №11 знаходяться на 1-му поверсі, номера №19 і №24 - на 2-му поверсі (вхід з центрального входу котеджу). У всіх номерах: спальня, санвузол з цілодобовою прісної і гарячою водою, сейф, протимоскітні сітки, сушарки для білизни, меблі для тераси. Підлоги з підігрівом.
Спальня укомплектована двоспальним ліжком, двоспальним диваном, гардеробною шафою, телевізором LCD і кондиціонером. Кухонна зона обладнана мультиваркою, двокамерним холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом.
Номери «Studio» 2-місні однокімнатні в котеджі «Sea Breeze» №5
Номери «Studio» №№9, 10, 20-23 з видом на подвір'я готелю. Загальна площа кожного номера: 21-32 м2. Номери №9 і №10 знаходяться на 1-му поверсі, номера №№20-23 - на 2-му поверсі (вхід з центрального входу котеджу). У всіх номерах: спальня, санвузол з цілодобовою прісної і гарячою водою, сейф, протимоскітні сітки, сушарки для білизни, меблі для тераси. Підлоги з підігрівом.
Спальня укомплектована двоспальним ліжком, двоспальним диваном, гардеробною шафою, телевізором LCD і кондиціонером. Кухонна зона обладнана мультиваркою, двокамерним холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником та посудом.
Номер «Apartment» 7-місний трикімнатний в котеджі «Della Luna» №4
Номер «Apartment» №5 на березі, з видом на море і літньою терасою (1 поверх, вхід з пляжу готелю).
Номер складається з вітальні-студіо, двох спалень і повного санвузла. Вітальня укомплектована розкладним диваном, плазмовим телевізором із супутниковим ТБ і кондиціонером. Кухня обладнана великим двокамерним холодильником, мийкою, мікрохвильовою піччю, мультиваркою, електричним чайником і набором посуду. Спальні укомплектовані шафами-купе, телевізорами, кондиціонерами, комодами з дзеркалами. В одній спальні велике двоспальне ліжко, в другій одне двоспальне і одне односпальне. Площа номера складає: 61 м2. Також в номері передбачено підігрів підлоги.
Номер «Suite» 4-х місний двокімнатний в котеджі «Della Luna» №4
Номер «Suite» №1 з боковим видом на море літньою терасою (1 поверх, вхід з території готелю).
Номер складається з вітальні-студії, спальні та повного санвузла. Вітальня обладнана розкладним диваном, плазмовим ТБ з супутниковими каналами і кондиціонером. Кухня укомплектована великим двокамерним холодильником, мийкою, мікрохвильовою піччю, мультиваркою, електричним чайником і набором кухонного інвентарю. Площа номера складає: 29 м2.
Номер «Suite» 4-х місний двокімнатний в котеджі «Della Luna» №4
Номер «Suite» №4 на березі, з видом на море і літньою терасою (1 поверх, вхід з пляжу готелю).
Номер складається з вітальні-студії, спальні та повного санвузла з цілодобовою подачею прісної гарячої води. Вітальня-студія обладнана розкладним диваном, плазмовим ТБ з супутниковими каналами і кондиціонером. На кухні двокамерний холодильник, мийка, мікрохвильова піч, мультиварка, електричний чайник і набір посуду. У спальні встановлено двоспальне ліжко, шафа-купе, кондиціонер, телевізор, приліжкові тумбочки, комод. Загальна площа номера: 36 м2. Також в номері передбачено підігрів підлоги.
Номер «Suite» 4-х місний двокімнатний в котеджі «Della Luna» №4
Номер «Suite» №7 на березі, з видом на море і літньою терасою (1 поверх, вхід з пляжу готелю).
Номер складається з вітальні-студії, спальні та повного санвузла з цілодобовою подачею прісної гарячої води. У цьому номері є сауна з басейном. У вітальні-студії встановлений розкладний диван, плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, кухня з двокамерним холодильником, мультиваркою, мікрохвильовою піччю, електрочайником, набором посуду. У спальні: двоспальне ліжко, тумбочки, шафа-купе, комод, плазмовий телевізор, кондиціонер. Площа номера: 68 м2. Також в номері передбачено підігрів підлоги.
Номери «Studio» 2-х, 3-х, 4-х місні однокімнатні в котеджі «Della Luna» №4
Номери «Studio» №№2, 3, 6, 8-11 з боковим або прямим видом на море і літніми терасами (1-й і 2-й поверх, вхід з пляжу або з території готелю).
У номері двоспальне ліжко, шафа, кондиціонер, плазмовий телевізор з супутниковими каналами, двокамерний холодильник. Крім того, є мультиварка, мікрохвильова піч, електричний чайник, кухонний інвентар. Санвузол з душем, умивальником і унітазом, гаряча прісна вода цілодобово. Номери мають площу: 17-32 м2. Також в номерах №3 і №6 передбачений підігрів підлоги.
«Bungalow» 6-ти місний двокімнатний з кухнею, №1 і №2
У кожному котеджі: Дві окремі спальні, обладнана кухня, тераса з комплектом меблів та санвузол з душем і туалетом. У кожній спальні розкладний диван, односпальне ліжко, тумбочка, шафа, кондиціонер, ЖК телевізор. Кухня укомплектована великим холодильником, вручений поверхнею, мікрохвильовою піччю, електрочайником, кухонним інвентарем. Загальна площа номера: 65 м2. Біля зрубу є місце для стоянки двох машин.
Номери «Mini Suite» 4-х місні двокімнатні будиночки №11 і №21.
Номери складаються з: двох роздільних (№11) або двох суміжних (№21) кімнат , кухні та санвузла. Кожна спальня обладнана двоспальним ліжком, шафою, системою кондиціонування, ЖК телевізором. На кухні великий холодильник, варильна поверхня, електрочайник, посуд. Площа номерів: 32-48 м2.
Номери «Junior Suite» 3-х і 4-х місні однокімнатні
Номери «Junior Suite» №№1-6, №26 з кухнею (вхід з території готелю). Всередині (в номерах №№1-3 - двоспальне і роздільна ліжко, в №№4-6 - двоспальний розкладний диван і роздільна ліжко, в №26 - двоспальний розкладний диван і два окремих ліжка), шафа, система кондиціонування, плазмовий телевізор, санвузол. На кухні двокамерний холодильник, варильна поверхня, електрочайник, посуд. №26 має індивідуальний закритий дворик з комплектом меблів і сушаркою для білизни. Біля інших номерів розташовані альтанки і сушарки для білизни. Загальна площа номерів: 27-33 м2
Номери «Standart» 2-х, 3-х і 4-х місцеві
Комплектація: ліжка, в номерах №№7,8,10 і в котеджі №1 двоспальний диван , шафа, кондиціонер, плазмовий телевізор, електрочайник, холодильник, санвузол. Загальна площа номера: 15-27 м2 - окремо стоять будиночки. Вхід з території готелю.
Номери «Економ» 2-х і 4-х місцеві без зручностей
Комплектація: ліжка, необхідний набір меблів, кондиціонер, телевізор, холодильник. У номерах №5 і №10 додатково встановлено двоспальний розкладний диван. В кожному котеджі є загальна кухня для самостійного приготування страв. Душові, умивальники і туалет знаходяться на території бази відпочинку.
Харчування
Кухарі кафе «CoCoS» запропонують широкий асортимент традиційних страв європейської та української кухні, сердь яких, кожен відпочивальник має можливість вибирати те, що йому до смаку і настрою.
Послуги
• власний, доглянутий, упорядкований пляж з тіньовими навісом і пляжними грибочками;
• затишні альтанки і гойдалки на всій території готелю;
• цілорічний цілодобовий магазин «Креветка»;
• кафе «CoCoS»;
• лаунж бар «Bikini» на пляжі;
• волейбольний майданчик;
• дитячий куточок «Panda kids Club»;
• зона барбекю;
• парковка; [ BR] • аптека;
• Wi-Fi.
Платний сервіс
• прокат пляжних шезлонгів (крім номерів «Apartment», «Suite», «Studio»);
• сауна;
• масаж;
• дитячий ігровий батут;
• дитяча рибалка;
• послуги пральні;
• послуги прасування одягу;
• розміщення домашніх тварин (за попереднім погодженням з відділом бронювання); [ BR] • трансфер (Мелітополь, Запоріз тє, Дніпро та інші міста України).

Часто задаваемые вопросы про Пляжний готель «Тропиканка» :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Приватний пляж, Перша лінія, Кухня в номері

Фото Пляжний готель «Тропиканка»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Пляжний готель «Тропиканка»:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пляжний готель «Тропиканка»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пляжний готель «Тропиканка»:
ул. Федотова коса, 111, Коса Федотова, Кирилівка, Україна.
+380502400024 , +380972400024 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Пляжний готель «Тропиканка» на карте Кирилівка
Гостиницы и отели у Кирилівці

Ще готелі та пансіонати у Кирилівці: