Шановні пані та панове!
Запрошую Вас відвідати Романківської садибу, унікальний комплекс, що поєднує в собі розкішний відпочинок, оздоровлення та доступні ціни.
Ступивши на територію нашого комплексу, ви відразу занурюєтеся в атмосферу спокою й умиротворення, де сама первозданна природа, дерева, озеро, чисте повітря, спів птахів і незаймана тиша дозволяють Вам повністю розслабитися, забути про повсякденну суєту і відновити сили і здоров'я, виснажені міським життям.
Ми докладемо всі свої зусилля для того, щоб Ваш відпочинок від турбот і міської занепокоєння був комфортним і залишився в Вашому серці надовго.
До Ваших послуг просторий банкетний зал на 200 місць, де весілля, будь-яке корпоративне захід, день народження, а також просто зустріч з хорошими друзями залишаться у вашій пам'яті назавжди. До Ваших послуг розкішна більярдна і сигарна. Зали нашого ресторану є в трьох будівлях. Наші шеф-кухаря, справжні знавці кулінарного мистецтва, вони здатні приготувати страви будь-якої кухні світу, при цьому віддаючи перевагу українській і європейській кухням. У нас є прохолодні напої-морс, квас, узвар, а також фірмовий напій «Романківської». Ви можете розташуватися на Ваш вибір-небудь в прихованих від сторонніх очей ВІП залах, оснащених телевізорами і кондиціонерами, або в залах нашого ресторану, або ж в приємній, що радує око більярдної, а так само в залі ресторану з каміном. Також до Ваших послуг затишні літні альтанки на льотний період.
Розкішні і по-домашньому затишні зали Романківської садиби чекають Вас і пропонують покуштувати кулінарні шедеври грузинської кухні за доступними цінами!
На час проведення заходу до Ваших послуг дитяча кімната, дитячий майданчик, а також можливе замовлення послуг аніматора для дітей.
Пам'ятайте, що прийшовши до нас, Ви маєте можливість відвідати справжню старослов'янську баню, яка приймається з дотриманням всіх давньослов'янських правил і традицій з використанням меду, солі, пива. В ціну входят- лазневі процедури з приготуванням цілющого пара з використанням морської солі, сіна з літнього різнотрав'я, запашних трав, квітів, ефірних масел, смол, пива, квасу, водні процедури в басейні, банний комплект (дві простирадла, махровий рушник, головний убір , банний віник), заключний гарячий мильний обілляв на мармуровому лежаку з підігрівом, з використанням березового віника і рукавиці, припарки, зволоження шкіри із застосуванням засобів на основі витяжок з трав і злаків, водні процедури в басейні, аромофітотерапія, чаювання.
При проведенні весільного заходу, щоб перша шлюбна ніч залишилася в пам'яті, молодят чекає шикарний люкс, як подарунок від Романківської садиби. До ваших послуг також наш готель на 11 номерів люксів і напівлюксів.
Для любителів водних процедур, Романковська садиба пропонує плавальний басейн на літній період і звичайно ж спеціальне відділення басейну для наших юних гостей.
Якщо ж ви ділова людина, кожна хвилина вашого часу розписана, і ви вирішили поєднати відпочинок і бізнес, без проблем. Спеціально для Вас в Романківської садибі бути просторий і облаштований за останнім словом техніки конференц-зал, який ідеально підійде для проведення різних семінарів, конференцій, а також лекцій на будь-яку тему.
Романковська усадьба- це ідеальне місце зустрічі нового року, проведення днів народжень, зустрічі з друзями і будь-якої події у Вашому житті.
Пропонуємо також скористатися просторою, автостоянкою, приїхавши до нас на своєму автомобілі, Ви можете сміливо доручити його безпеку нашим охоронцям. Вас приємно здивують наші ціни, обслуговування і кухня садиби.
Перебування в нашому комплексі подарує вам незабутні години відпочинку, тиші і спокою.
Ми завжди раді і з нетерпінням чекаємо Вас у нас в гостях.
Для більш детального ознайомлення з комплексом пропонуємо Вам відвідати наш веб сайт, де Вас чекають докладні відео презентації, ціни і фотографії комплексу.

Часто задаваемые вопросы про Романковська садиба :

  • Басейн, Баня/Сауна, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Конференц зал

Фото Романковська садиба

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Романковська садиба:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Романковська садиба:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Романковська садиба:
12 км Новообуховской трассы, с.Романков, ул.Сосновый бор, 21, Київ, Україна.
zovtom@yahoo.com
+380984438581 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Романковська садиба на карте Київ
Гостиницы и отели в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: