Софіївський Посад — це новий готель в Києві, яка розташована на території котеджного містечка Софіївська Борщагівка.

Готель розташований в 10 хвилинах їзди від ст. метро Академмістечко та аеропорту Жуляни. Зручна транспортна розвязка і розташування готелю дозволить Вам без зусиль дістатися до найважливіших економічних і культурних центрів міста, а також дозволить відчувати себе далеко від міської суєти, залишаючись при цьому недалеко від ділового центру міста.

Готель пропонує широкий комплекс послуг для своїх гостей. Готель складається з 59 вишуканих, комфортабельних номерів, які оснащені всім необхідним для того, щоб Ваш відпочинок був повноцінним, а робота ефективною. Також до Ваших послуг обєднані номери, в яких можна проживати сімями, компаніями, з гувернанткою, нянею і т. д. У вартість номерів включено сніданок.

Комплектація номера:
Клімат контроль
Балкон/Без балкона
Шафа-купе
Безкоштовний Wi-Fi
Міні-бар
Міні парфумерія
Ліжко (King Size)
Міні-сейф
Тапочки
Телефон
Плазмовий ТВ
Фен


У готелі є спеціальний номер для людей з обмеженими можливостями, в якому передбачено все для їх комфорту і зручності. А для гостей з маленькими дітками – номер з дитячим ліжечком і іншими приємними атрибутами.

ДО послуг гостей пропонується ресторан з європейською кухнею на 100 посадкових місць, де можна провести різноманітні заходи, урочисті зустрічі, банкети, дні народження, весілля.

Готель має в наявності конференц-зал, обладнаний за останнім словом техніки, а також спа-комплекс з басейнами і саунами на будь-який смак. Також наші гості можуть скористатися послугами професійного масажиста. До Ваших послуг: замовлення таксі, залізничних та авіа квитків, парковка, сейф, кімната для паління, бездротовий доступ Wi-Fi до мережі Інтернет, трансфер, екскурсійне обслуговування.

Часто задаваемые вопросы про Готель Софіївський Посад :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 1440 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Софіївський Посад

від 1440 грн. за номер

Фото Готель Софіївський Посад

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Софіївський Посад:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Софіївський Посад:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Софіївський Посад:
с. Софиевская Борщаговка, ул. Киевская, 81/2, Київ, Україна.
info@posad-hotel.com.ua
+38 (044) 40600 01, +380675495880 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Софіївський Посад на карте Київ
Гостиницы и отели в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: