Знаходиться в одному з найкращих упорядкованих районів міста Київ, не далеко від метро та аеропорту Бориспіль.

Потрапляючи у FREEDOM Hostel, ви відразу можете звернути увагу на приємний інтерєр і добродушного адміністратора, який приділить вам належну увагу. У нас є два номери на 10-ій і 8-ій чоловік, де ви можете зупинитися як групою, так і взяти собі окреме місце. Номер являє собою велику простору кімнату з сучасних двоповерхових ліжка з комфортними матрасами, а так само окремими шафками для зберігання особистих речей, які закриваються на ключ. В кімнаті великі вікна, які дають багато світла, що немало важливо, якщо працювати за які стоять поруч робочим столом.

Але якщо вас двоє і ви хочете зупинитися в окремому номері, то ми можемо запропонувати вам затишну Vip кімнату з двома односпальними ліжками або одним великим. Тут у вашому розпорядженні буде окремий балкон, телевізор, стіл, дзеркало на весь зріст, а так само гардеробна. Ви зможете закривати свою кімнату на ключ, коли вирушите на прогулянку.

Для родини, що подорожують разом, у нас є окремий номер Family на 4-х чоловік. Ви зможете розміститися на зручних ліжках, повісити свої речі на спеціальних вішалках або поставити на столі стоїть поруч і подивитися телевізор прямо в своїй кімнаті.

В хостелі є велика кухня, на якій є все, щоб приготувати їсти, поставити їжу в холодильник і випити чаю під перегляд телевізійних програм.

А так само у нас є дві ванні кімнати з самою ванною і душем. Проживаючи в нашому міні-готелі ви зможете скористатися безкоштовним Wi-Fi в будь-якій з кімнат. Ми підтримуємо чистоту та порядок, щоб нашим гостям було приємно і вони їхали з гарним настрій, і позитивними відгуками.

Часто задаваемые вопросы про Хостел Freedom :

  • Телевізор, Інтернет
  • від 150 грн. з чол.

Ціни на проживання у Хостел Freedom

від 150 грн. з чол.

Фото Хостел Freedom

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Хостел Freedom:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Хостел Freedom:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Хостел Freedom:
ул. Срибнокольская, 1, кв. 101, Київ, Україна.
freedom101@ukr.net
+380663509397 , +380939858582 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Хостел Freedom на карте Київ
Хостелы в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: