Гостьовий будинок "Сімейний" знаходиться в Чорноморську, район Нове Бугове, за 1 км від пляжу. У розпорядженні гостей велика зелена територія з альтанками, сад і тераса з м'якими меблями та столиками.

На території гостьового будинку є кухня з усім необхідним посудом, мангал, гойдалка, батут . з одно- та двокімнатних номерів розрахованих на поселення від 2 до 6 осіб.

У кожному номері є телевізор з плоским екраном та супутниковими каналами, великий холодильник, власна ванна кімната, кондиціонер, шафа для одягу та безкоштовний WiFi.

На території є парковка.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок "Сімейний" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування
  • Ціни: 2-місний номер 600 грн/добу 3-місний номер 680 грн/добу 4-місний номер 780 грн/добу 4-5 місний номер (двокімнатний) 850/900 грн/доба

Ціни на проживання у Гостьовий будинок "Сімейний"

Ціни:

2-місний номер 600 грн/добу
3-місний номер 680 грн/добу
4-місний номер 780 грн/добу
4-5 місний номер (двокімнатний) 850/900 грн/доба

Фото Гостьовий будинок "Сімейний"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок "Сімейний":

+ Додати відгук
Ольга 14 Августа 2021

В цілому відпочинок сподобався.Море дуже чисте,12 хв від дому.Охайні,просторі кімнати з власним сан.вузлом,кондиціонером,телевізором,холодильником,привітний господар.З мінусів - маленька загальна кухня для такої кількості кімнат,хоча власник обіцяє розширити;і не зовсім доречна платна парковка,так як свого парковочного місця авто не має,автомобілі стоять по 4 в два ряди і коли треба виїхати виникають проблеми з пошуком власників попередніх машин.

Оксана 6 Августа 2021

Дуже гарні,чисті,великі номери зі всіма зручностями!На території все є для відпочинку з дітьми!Все як на фото ще й краще❤

Неля 4 Августа 2021

Рекомендую гостьовий будинок "Сімейний" всім відвідувачам міста Чорноморськ. Тихий, затишний та акуратний. Номера просторі й чисті зі всім необхідним для комфортного проживання.

Особлива дяка власникам Георгію і Вікторії за душу і тепло, які вони вклали у цей будинок та територію навколо нього. Тераса - це щось особливе - місце спокою, тиші, натхнення і відпочинку. Щиро дякуємо Христині за привітність і добросовісне виконання своїх обов'язків. Якщо коротко, то гостьовий будинок"Сімейний"- це місце, куди хочеться повертатись.

ОКСАНА 5 Августа 2020

Рекомендую...Прекрасний відпочинок в комфортному місці.Все сподобалось!!!

Наталья 29 Июля 2020

Только приехали с Черноморске,отдыхали у Георгия... получили полный восторг,до моря 15 мин медленным шагом,все в зоне доступа,чисто,уютно!!! Огромная Вам благодарность за приём!

Юля&Володя 13 Июля 2020

Відпочивали у липні 2020. Задоволені:
- власник, дядя Гоша, - окрема зірка гостьового будинку, дуже працьовитий чоловік та дбає про комфорт гостей максимально
- комплекс новий (здається 3й рік), матраци на ліжках ортопедичні, в кожному номері - холодильник, телевізор, санвузол, москітні сітки, спільна кухня - чиста, посуду та приладдя досить
- територія комфортна для перебування з дітьми - є батут та гойдалка, крім того - 2 мангали, літній душ та туалет (щоб не заходити в номер в разі потреби), парковка
Дякуємо за гостинність!

Геннадий 10 Июня 2020

Отдыхали здесь в прошлом году. Забыл взять номер телефона у хозяина и нашел их тут. Отличный мини отельчик, до моря минут 10 спокойным шагом. Отдохнули отлично. Сделано все как для себя, ухоженный дворик, мангал, беседки, в номерах идеально чисто. Детей нельзя было вытащить из батута. Хозяин обещал в этом году качели и вижу по фото, что не обманул. Молодцы, так держать! В этом году снова к Вам!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок "Сімейний":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок "Сімейний":
ул. Шевченко 4, Чорноморськ (Іллічівськ), Україна.
pilevachris@gmail.com
+380930202201 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок "Сімейний" на карте Чорноморськ (Іллічівськ)
Частный сектор и мини-пансионаты у Чорноморську (Іллічівську)