Монотеатр «Кут»

Опис:

Міський монотеатр «Кут» - це стаціонарний театр одного актора, створений в 1992 році. У «Покутті» є власний зал для глядачів на 80 місць і навіть затишна кав'ярня. Штат театру 7 осіб. Тут демонструють вистави в одному з найскладніших видів мистецтва - монодрамі.

Засновником, директором та єдиним актором театру є народний артист України - Володимир Смотритель. Головною метою театру є відродження українського камерного драматичного моно-мистецтва.

Володимир Смотритель є володарем гран-прі всеукраїнських та міжнародних театральних конкурсів. Він засновник Всеукраїнського фестивалю моно-мистецтв «Розкуття», який вже йде 19 сезонів поспіль. Фестиваль триває 5 вечорів. Також Володимир є директором міжнародного фестивалю моно-вистав «Відлуння». Цей фестиваль - єдиний, який від України входить в ЮНЕСКО. Крім цього він засновник мистецького проекту «Молода еліта міста», який діє протягом усього освітнього року для молоді 10-11 класів та багатьох інших проектів ( «Свято для душі», «Нічний кут» ...).

В діючому репертуарі театру є 13 різножанрових моно-вистав, які є учасниками різних всеукраїнських і міжнародних театральних фестивалів і конкурсів.

Міський монотеатр «Кут» - унікальний театр не тільки для України, але і для всієї Європи і він точно вартий Вашої уваги!

Недалеко від театру розташований великий Сквер ім. Шевченко, а також Музей історії міста Хмельницький, літературний і художній музеї.

Страница в каталоге предприятий: Монотеатр КУТ

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири в Хмельницькому

Інші пам'ятки поруч: