"Nariman" - готель на узбережжі Азовського моря, відкрита в 1999 році (останній ремонт проводився 2010 року), знаходиться в тихому, екологічно чистому куточку Генічеська. Але при цьому недалеко від центру міста.

В 100 метрах розташовано дрібне і тепле Азовське море.

Привітний персонал, спокійна атмосфера і цілодобова охорона зроблять перебування в Генічеську цікавим і безпечним, а відпочинок на Азовському морі максимально комфортним і приємним. Також відпочинок на морі можна поєднати з лікуванням, відвідавши один їх термальних джерел на Арабатській Стрілці.

На території головного корпусу готелю "Nariman" є стоянка для автомобілів, літні альтанки, дитячий ігровий майданчик, пісочник і, звичайно, кафе зі стравами кримськотатарської, української, російської та навіть європейської кухні.

Готель пропонує 2-х, 3-х і 4-х-місні номери категорій «Люкс», «Напівлюкс», «Стандарт» і «Бюджетний », а також дерев'яний котедж на території і двокімнатні квартири« Люкс »на вул. Соборній, 120 у Генічеську.

Приїжджайте в Генічеськ, зупиняйтеся в готелі "Nariman", де завжди нададуть привітний прийом і постараються задовольнити всі запити! Кращий відпочинок на Азовському морі в готелі "Nariman"

Часто задаваемые вопросы про Готель Nariman :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Трансфер

Фото Готель Nariman

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Nariman:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Nariman:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Nariman:
ул. Дружбы Народов, 3, Генічеськ, Україна.
+380502400024 , +380972400024 , +380632400024 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Готель Nariman на карте Генічеськ
Гостиницы и отели у Генічеську