Елегантний інтерєр кожного з одинадцяти номерів ретельно опрацьований дизайнерами для того, щоб забезпечити максимальний комфорт гостям готелю «Бізнес апартаменти».

Готель популярна серед представників бізнес-сообществаблагодаря близькості до основних потоків ділового життя міста, а також широкого комплексу послуг.

Дніпровська готель «Апартаменти Бізнес» надає своїм гостям цілодобовий безкоштовний бездротовий інтернет без обмежень. Сніданок готується за попереднім замовленням. Для гостей готелю «Бізнес апартаменти» передбачається послуга трансферу, також ви можете скористатися послугами пральні.

Кожен номер обладнаний усіма необхідними аксесуарами, а саме кондиціонером, LCD ТЕЛЕВІЗОР зі супутниковим та ефірним телебаченням, холодильником, електричним чайником, мякими меблями та ванною кімнатою з супутнім гігієнічним набором, феном, тапочками і набором рушників. Санвузол обладнаний сучасною душовою кабіною. У номері є передпокій, яку зручно можна використовувати в якості гардеробу. Високі стелі, великі вікна, а так само свіжий ремонт номерів, не залишать жодного з наших гостей байдужим.

Шановні Гості! Повідомляємо Вам, що у звязку зі вступом в силу «Закону про заборону куріння на території готелів та ресторанів», готель «апартаменти Бізнес» стає НЕКУРЦІВ готелем. Дякуємо за розуміння.

Часто задаваемые вопросы про Апартаменти бізнес :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Трансфер
  • від 910 грн. за номер

Ціни на проживання у Апартаменти бізнес

від 910 грн. за номер

Фото Апартаменти бізнес

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Апартаменти бізнес:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Апартаменти бізнес:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Апартаменти бізнес:
ул. Староказацкая, 5, Дніпро, Україна.
+ 380676536565 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Апартаменти бізнес на карте Дніпро
Гостиницы и отели у Дніпрі

Ще готелі та пансіонати у Дніпрі: