Світломузичний фонтан

Опис:

Світлодинамічний музичний фонтан знаходиться в парку Долина троянд біля будівлі обласної державної адміністрації.

Фонтан на цьому місці було зведено багато років тому, проте з часом прийшов в запустіння. Відроджений у 2008 році після того, як 10 років не працював. Реконструйовано з ініціативи міської влади за рахунок спонсорів. В цей же час була проведена модернізація - він став світломузикальним.

Цікаво, що міська мерія при відкритті фонтану оголосила про те, що всі монети, які місцеві жителі і гості міста будуть кидати в фонтан (згідно з традицією - щоб повернутися в це місце знову), будуть використані для придбання музичних інструментів для місцевої дитячої музичної школи. І на даний момент, за словами дирекції комунального підприємства, яке займається обслуговуванням світломузичного фонтану, вже вдалося зібрати дрібниці на кілька акордеонів.

Відпочити Ви можете в Апарт-готель Черкаси - сучасний готель, який знаходиться в тихому районі поруч з центром міста. Пропонуються одно- і двокімнатні номери, в тому числі з окремою кухнею. Кімнати в готелі світлі, з панорамними вікнами. У номері: кондиціонер, wi-fi, супутникове телебачення, кухня з усіма побутовими приладами, прасувальні приналежності, ванна кімната з феном.

Також в цьому парку розташована цікава скульптура Сонячний годинник.

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири у Черкасах

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: