Якщо вас втомив шум великого міста, і ви бажаєте провести свою відпустку в тихому затишному місці разом зі своєю сім'єю, елітний готель «Міраж» в Бердянську - це те, що ви шукаєте.

Елітний готель Міраж розташований в дивовижному екологічно чистому місці на середній частині Бердянської косив 3-х хвилинах ходьби від моря спесчанимі пляжами і пологим берегом.Отель розрахований всього на 30 осіб і наповнений атмосферою тиші і покоя.Вечнозеление хвойні породи дерев оточують готель з усіх боків, квіти і хвоя наповнюю атмосферу навколо вас неповторними ароматами.

номерів в комплексі тільки одинадцять, причому жоден з них не схожий на інший. Всі оформлені в різних стилях і абсолютно унікальні, з неповторним внутрішнім дизайном.
Просторі номери підвищеної комфортностіплощадью від 35 до 60 кв.м., відносяться до класу люкс, в кожному варто ексклюзивні меблі та є всі необхідні побутові прилади.
двокімнатний номер з вітальнею і спальнею розташовані на 1-му поверсі на 2-х, 3-х, 4-х чоловік.
Ексклюзивний номера-студії з зонами вітальні та спальні розташовані на 2-му поверсі з виходом на простору терасу і розраховані на 2-х, 3-х, 4-х, 5-х і 6-х осіб.
В кожному номері ліжка королівського розміру (Super Queen Size: 2.1 м х 1.9 м). Номери готелю оснащені кондиціонером, холодильником, електричним чайником, посудом, феном та телевізором з плоским екраном з супутниковими каналамі.Горячая і холодна вода в номерах цілодобово.

Нашотель сімейного типу, затишний, тіхій.В розпорядженні гостей бази відпочинку кухня , зони відпочинку, альтанки розташовані в тіні дерев, обладнаний майданчик Барбекю, де можна скористатися мангалом, для приготування вечері для всієї родини або своїх друзів на живому вогні.
Обладнаний дитячий майданчик розважить ваших менших супутників. Для дорослих -настільний теніс, бадмінтон, рибалка.К послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території і в номерахі безкоштовна стоянка.

Для вашої зручності, ми передбачили додаткові сервіси:
- цілодобова стійка реєстрації, [ BR] - індивідуальна реєстрація заїзду / виїзду,
- пральня,
- щоденне прибирання номера;
- прохолодні напої і гарячий ароматний кави.

Щоб потрапити в центр Бердянської коси знадобиться до 10 хвилин пішки. Там ви знайдете магазини, ринок, кафе і ресторани.

До центру міста і залізничного вокзалу Вас доставлять маршрутні таксі№15 / 17 і №5 / 15. Залізничний вокзал Бердянська розташований в 11,6 км, а міжнародний аеропорт Маріуполь знаходиться в 88,4 км від готелю Mirage.

Часто задаваемые вопросы про Сімейний готель "Міраж" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Екскурсії, дозвілля
  • Вартість номерів від 1000 грн. до 1700 грн. за номер. У нас індивідуальний підхід до кожного клієнта за ціною, діють знижки та спеціальні пропозиції.

Ціни на проживання у Сімейний готель "Міраж"

Вартість номерів від 1000 грн. до 1700 грн. за номер.
У нас індивідуальний підхід до кожного клієнта за ціною, діють знижки та спеціальні пропозиції.

Фото Сімейний готель "Міраж"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Сімейний готель "Міраж":

+ Додати відгук
Александр 3 Июня 2016

Предлагаю услуги такси и доставку медикаментов, цветов(круглосуточно) а так же билетов с авто и ж/д вокзалов. тел.0663427470 или 0983082071

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Сімейний готель "Міраж":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Сімейний готель "Міраж":
Бердянская коса, ул. Дежнева, 1а., Коса, Бердянськ, Україна.
mirage.berdyansk@gmail.com
+380507789278 , +380978088298 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Сімейний готель "Міраж" на карте Бердянськ
Гостиницы и отели у Бердянську , Пансионаты и базы отдыха у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: