Приватний пансіонат "Анастасія" - це незабутній сімейний відпочинок у просторому, спокійному, оповитому зеленню місці Азовського моря.

Наш пансіонат розташований на початку Білосарайської коси, на другій лінії від моря, навпроти бази відпочинку "Сонячний".
Заїзд з боку другого узвозу курортного селища "Мелекіно".

Поруч ринок, магазини, бари, кафе з комплексними обідами та живою музикою, де можуть потанцювати дорослі та діти, а також ігрові атракціони: батути (сітка, гірка), лабіринт, тарзанка, аерохокей, настільний теніс, тир пневматичний, малювання кольоровим піском, а також багато призових атракціонів і дерев'яних ігор народів світу. кухнею;
2) "стандарт" з особистою кухнею;
3) "стандарт (+)" = "стандарт" з особистою кухнею + TV.

Харчування самостійне : у кожному номері своя кухня з холодильником, газовою пічкою, кухонним приладдям та повним набором посуду. Додатково - власний столик та стільці.

Щоранку приватники привозять ринку молочну продукцію, пиріжки, чебуреки, тортики, овочі, фрукти, і навіть дари морів: тарань, бичок, пеленгас.

Для бажаючих приготувати їжу на відкритому вогні в пансіонаті є стаціонарні мангали та дрова, шампура для шашликів, грати для барбекю, казанок для юшки.

У кімнаті для відпочинку : нові ліжка з ортопедичними матрацами, тумбочка, вішалки, дзеркало, чиста постільна білизна, вентилятори. Є номери з TV та видом на сосни.

Зручності на території : умивальник, туалети нові з промивом, вся нова сантехніка, душ літній, а також є гарячий (дітям до 6 років безкоштовно), криниця з прісною водою.

Вся територія велика і у зелені: є листяні та фруктові дерева, квіткові газони, а також чагарники – ялівець та туї.

Між двома корпусами, де знаходяться 3-х і 4-х місні номери із загальною та особистою кухнею - росте виноград, а біля 2-х місних номерів натягнута сонцезахисна сітка, тому в спеку не задушно!

Щоденне прибирання території пансіонату забезпечує ідеальну чистоту і комфорт відпочиваючим. дві альтанки з мангалами та інвентарем: шампура, грати, казанок для приготування шашликів, юшки та барбекю, надання дров.

Додатково! За попередньою домовленістю зустрінемо та доставимо відпочиваючих до свого пансіонату з Маріуполя (залізничного автовокзалу) та автобусних зупинок Білосарайської коси та Мелекіно.

Пляж : чистий і просторий, знаходиться поруч, лише 3-5 хвилин, залежно від вашої ходьби і має прямий вихід від нашого пансіонату.

Пансіонат працює: з 1 травня по 1 жовтня .

Розрахункова година: час заїзду 12:00, час виїзду до 10:00.
Можливий ранній заїзд пізній виїзд за попередньою домовленістю ! пропозиція! У нас можливий відпочинок, навіть на одну добу, а також для великої компанії!
Приймаємо заявки на колективний відпочинок, крім липня!
Розміщення в пансіонаті тварин можливо, попередньо обговорюється з адміністрацією.

Увага! Підпишись на нашу групу ВКонтакте (посилання внизу сторінки) та бери участь у розіграші безкоштовних путівок до нас на відпочинок у пансіонат "Анастасія"

Забронювати місця для відпочинку, ви можете за телефонами: :
+38 (071) 481-31-85 Альона

Телефонуйте, пишіть! Будемо раді вас бачити у нас у гостях!

Часто задаваемые вопросы про Приватний пансіонат "Анастасія" :

  • Інтернет, Дитячий майданчик, Паркування, Прокат спорт. спорядження, Знижки для дітей, Трансфер, Кухня в номері

Ціни на проживання у Приватний пансіонат "Анастасія"

Номери "Стандарт" із загальною кухнею - 280 руб. з особи на добу.

Номери "Стандарт" з особистою кухнею300 руб. з особи на добу.

Номери "Стандарт (+)" - Особиста кухня + TV - 320 руб. з особи на добу.

Увага! Ціна може змінюватися в залежності від сезону, кількості осіб та днів перебування. Проживання дітей віком до 4-х років в одному номері безкоштовне, за умови одна дитина Постійним відпочиваючим та проживаючим понад 10 діб – спеціальні умови!

Фото Приватний пансіонат "Анастасія"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Приватний пансіонат "Анастасія":

+ Додати відгук
Марина и Вадим 17 Августа 2021

Когда выбирали жилье на море, сразу обратили внимание на ваше предложение. Если честно, нас насторожило то, что не было никаких отзывов от гостей. Когда мы общались по телефону, вы вселили в нас доверие. И мы не разочаровались!
1. Хозяева очень доброжелательные и гостеприимные. Они беспокоятся об удобстве всех гостей.
2. В номерах чистота и порядок. Нам понравилось, что все предметы выдавались по списку и так же принимались.
3. Новые ортопедические матрасы, своя кухня в каждом номере, вентилятор, современный санузел. Доступная питьевая вода.
4. Море и рынок в шаговой доступности. Приятно удивили цены на Белосарайской косе, не дороже, чем в крупных супермаркетах.
5. Хочется отметить, что все, что было заявлено в описании на сайте, соответствовало действительности. Мы оценили их честность и порядочность. Они, наверняка, придерживаются принципа из Библии: «…мы во всем хотим вести себя честно» (Евреям 13:18).
Хозяева проявили к нам личное внимание. В такой чистоте и в заботе нам очень приятно было отдыхать. Мы чувствовали себя желанными гостями в этом частном пансионате. Спасибо за хорошую атмосферу! Рекомендуем!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Приватний пансіонат "Анастасія":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Приватний пансіонат "Анастасія":
2 спуск, Белосарайская коса, ул. Безуха 146 (Д), Білосарайська коса, Україна.
prirodykrasota@gmail.com
+380714813185 (Viber) Алена (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Приватний пансіонат "Анастасія" на карте Білосарайська коса
Частный сектор и мини-пансионаты на Білосарайській косі