Запрошуємо на літній відпочинок у 2020 році! Наш гостьовий будинок на Білосарайській косі розташований в 50м від моря в районі чинного маяка.

До умов відпочиваючих затишні 2-х, 3-х, 4-х місні номери з усіма зручностями. В кожному номері санвузол, телевізор, холодильник, кондиціонер. Всім відпочиваючим надається окремий стіл для приготування їжі, набір посуду, постільна білизна.

Розміщення:
1-й поверх: 2-х, 3-х і 4-х місні номери.
2-й поверх: 2-х і 3-х місні номери.
3-й поверх: два 4-х місцевих двокімнатних номера люкс з окремою кухнею.

На території пансіонату знаходиться дитячий майданчик, навіси від сонця, альтанка, місце для відпочинку на березі лиману, мангали, безкоштовний Wi-Fi. Стоянка для авто надається.

Поруч знаходяться кілька продуктових магазинів і кафе. Центральний ринок в кілометрі від нашого гостьового будинку.

Харчування: Самостійне приготування їжі на загальній кухні пансіонату або замовлення комплексних обідів в сусідньому кафе.

Як дістатися: на автомобілі, орієнтир діючий маяк; на рейсовому автобусі, маршрутному таксі п.Белосарайская коса, зупинка Маяк.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок "Біля Маяка" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Перша лінія
  • Вартість проживання на літо 2021 до 7 днів з 15 червня по 15 серпня за номер: 2-х місцевий номер -500грн / добу, 3-х місцевий номер -700грн / добу, 4-х місцевий номер - 900грн / добу, 2-х кімнатний люкс -1000грн / добу. Поза сезоном ціни обговорюються індивідуально. Для мешканців більше тижня надаються знижки.

Ціни на проживання у Гостьовий будинок "Біля Маяка"

Вартість проживання на літо 2021 до 7 днів з 15 червня по 15 серпня за номер:
2-х місцевий номер -500грн / добу,
3-х місцевий номер -700грн / добу,
4-х місцевий номер - 900грн / добу,
2-х кімнатний люкс -1000грн / добу.
Поза сезоном ціни обговорюються індивідуально. Для мешканців більше тижня надаються знижки.

Фото Гостьовий будинок "Біля Маяка"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок "Біля Маяка":

+ Додати відгук
Александра 23 Августа 2021

Уютное место. Комфортные комнаты, удобства в номере (что для нас было важно), и недорого. Есть зона отдыха, и детворе есть, где погулять, не покидая территории. Море очень близко, магазин рядом. Хозяева приняли как родных. Нам с дочкой очень понравилось, обязательно приедем еще.

Елена 31 Июля 2020

Отдыхали "У Маяка" первый раз. Отдыхом очень довольны. В гостевом доме как в номерах,так и во дворе очень уютно, по -домашнему, мы на косе не новички(есть с чем сравнивать), за что хозяюшке большое спасибо. Рынок не далеко, море в 2 ,мин. ходьбы, магазинчики рядом. Надеемся и в дальнейшем отдыхать здесь.

Ольга 27 Июня 2020

Только приехала домой с отдыха и опять хочу вернуться в этот замечательный Гостевой дом "У Маяка".Масса положительных впечатлений.Море очень близко,пляж чистый,есть где подкупить продукты.Номера удобные и очень комфортные.Приходя с моря домой,продолжаешь отдыхать на территории,красота неописуемая.Хозяюшке огромное спасибо за домашнюю атмосферу."У Маяка" отдыхала первый раз и следующий мой отдых будет только здесь.Ребенок остался очень доволен.

Светлана 4 Июня 2019

Условия отличные, комнаты очень уютные, двор обустроен для отдыха взрослых и детей, хозяйка прекрасный Человек. Два магазина рядом с домом. Хочется каждый раз сюда возвращаться.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок "Біля Маяка":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок "Біля Маяка":
ул. Безуха д.26/21а, Білосарайська коса, Україна.
lamel29m@gmail.com
+380501585082 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок "Біля Маяка" на карте Білосарайська коса
Частный сектор и мини-пансионаты на Білосарайській косі

Ще готелі та пансіонати на Білосарайській косі: