Гостьовий будинок «Веселий Дідусь» пропонує провести літній відпочинок в курортному селищі Генічеська Гірка. Відстань до моря – 700 метрів, або 10 хвилин неспішної ходьби. Пляж піщано-черепашковий, обладнаний кабінками для перевдягання і парасольками від сонця. На території пансіонату є критий дитячий майданчик з пісочницею, каруселями, гойдалками, шведською стінкою і турніком. Також до ваших послуг автомобільна стоянка під навісом (безкоштовно), мангал.

Розміщення: гостям пропонуються для проживання 2-х, 3-х місцевих номерах зі всіма зручностями, а також 4, 5, 6-ти місні номери.

2-х, 3-х місцевий номер обладнаний кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, WI-FI. У номері санвузол з гарячою і холодною водою, двоспальне і односпальне ліжка. Всі номери виходять на криті тінисті веранди. Номер підійде як для відпочинку удвох, так і сімї з дітьми.

4-х місцеві номери обладнані кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, WI-FI. Санвузол і душова кабіна, гаряча і холодна вода, 4 спальних місця, укомплектована кухня (газова плита, електрочайник, набір посуду, каструлі). Гаряча і холодна вода подається цілодобово.

5-ти, 6-ти місний номер являє собою окреме житло для двох сімей або однієї великої компанії. У номері дві роздільні кімнати із меблями, між якими під спільним дахом знаходиться своя їдальня. В кожній кімнаті два ліжка: дво - та односпальне, супутникове телебачення, Wi-Fi, кондиціонер, тумбочки, стільці, невеликий передпокій. На дві кімнати своя укомплектована кухня (газова плита, холодильник, електрочайник, набір посуду, каструлі, мікрохвильовка). Свої санвузол, душова. Гаряча і холодна вода подається цілодобово.

Харчування: самостійне приготування їжі на обладнаній кухні. Газові плити, мийки, мікрохвильова піч, набір посуду, каструлі, електричні чайники.

Послуги та інфраструктура: в пішій доступності від гостьового будинку є пошта, пункти обміну валюти, продуктові магазини, овочевий ринок, лікарня, аптеки. Кафе з домашньою кухнею, їдальня, кафе, бари. У радіусі 550 метрів знаходяться автобусна зупинка, банкомат, супермаркет, 1,2 км - водолікарня з гарячим термальним джерелом.

До дельфінарію – 1,6 км, аквапарку – 4 км, сафарі-парку – 10 км. Ви можете замовити екскурсії в заповідник Асканія-Нова, «Зелені хутори Таврії», острів Хортиця, морські прогулянки на острів Бірючий.

Часто задаваемые вопросы про Веселий дідусь :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування

Фото Веселий дідусь

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Веселий дідусь:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Веселий дідусь:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Веселий дідусь:
50 лет победы 18А, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
starodubetsts@gmail.com
+380673036995 , +380982861956 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Веселий дідусь на карте Арабатська стрілка
Гостиницы и отели на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: