Приватний міні пансіонат"ІЛЬЯС" розташований на Арабатській стрелкев селі Генгорка.
Запрошуємо на відпочинок з 1 травня по 1 жовтня.
Пансіонат ІЛЬЯС - це 10 просторих, затишних з усіма зручностями номерів.
В кожному номері є 2-3 ліжка з ортопедичними матрацами за бажанням можливе збільшення місць, плазмовий телевізор, кондиціонер, холодильник, санвузол (душ, унітаз, умивальник).
Гаряча вода цілодобово, власний трансформатор (ідеальне напруга).

На території безкоштовний WI-FI. Простора тераса на другому поверсі з власними столиками. На першому поверсі особиста альтанка кожного номера. Кухня загальна (40кв.м), з усім необхідним для приготування будь-якої кухні, мангал. До моря 300м (дорогу переходити не треба).
Водолікарня 400м, магазин 10м, на відстані 500м є ринок.
Стоянка для автомобілів на території пансіонату безкоштовно.

Можемо запропонувати зустріч наших відпочиваючих з жд. вокзалу ст. Новоолексіївка або ст. Генічеськ, до місця призначення.

Час виїзду 11:00 час заїзду-12:00.

Часто задаваемые вопросы про ІЛЬЯС :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування, Трансфер
  • Ціни договірні

Ціни на проживання у ІЛЬЯС

Ціни договірні

Фото ІЛЬЯС

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про ІЛЬЯС:

+ Додати відгук
Иван и Ирина 18 Июля 2019

Отдыхали с семьей с 08.07.19 по 18.07.19,отдых был супер,хозяева Сервер и Шефика,просто молодцы,мы приехал как к своим друзьям,номер очень хорош,лучше чем на фото,атмосфера домашняя,к морю 100 м, Сервис на хорошем уровне. Всем советую пансионат Ильяс. С ув. Иван и Ирина

Светлана 19 Марта 2019

Отдыхали в июле 2018. Всё понравилось, номера соответствуют фото, чисто, новая мебель, в номере кондиционер, холодильник, телевизор. С горячей водой перебоев не было. Удобные матрасы, кухня большая, удобная, не теснились, есть все необходимое, мангал. Есть стоянка для авто. К морю идти не далеко, с детьми медленным шагом - мин 5). Остались очень довольны!! Из минусов - так как пансионат очень молодой) пока нет особо детской площадки и тени. Но дети прекрасно носились и без этого по двору))) Отдельные слова о хозяивах!!! Прекрасные гостеприимные люди! Мальчишки вообще выше похвалы))) Надеюсь приедем в этом году!!!

Наталія 5 Сентября 2018

Відпочивали в"Ільясі"в серпні 2018 р. Все супер. Господярі молодці. Умови відповідають фото. Всім рекомендую.

Анна і Сергій 4 Сентября 2018

Відпочивали 20.08 по 26 .08 2018 року.Відпочинок у пансіонаті дуже сподобався ,господарі дуже привітні ,дружні ,люб'язні .Всюди чистота ,ще ніколи відпочиваючи я не відчувала такого затишку ,як вдома .У день незалежності ми разом із господарями ,на честь цього свята випустили чудовий салют .Приїзжайте і насолоджуйтесь відпочинком !!!!

Володимир - Юлія 26 Августа 2018

Відпочивали з 17.08.- по 25.08.2018року на базі відпочинку "Ільяз"!!!!!!!Що можна сказати про відпочинок?.....він був просто незабутній....запитаєте чому?: по - приїзді у Генічеськ нас зустрів хазяїн Сервер, привізши на базу відпочинку дружина не могла повірити, що вона ніби у дома. І Сервер, і його чудова дружина, син та племінник стараються зробити відпочинок усім присутнім по - домашньому!Номер відповідає усім нормам, поруч магазин, ринок, а моречко зовсім близенько......Номера чисті,на кухні -все, що потрібно справжній господині:починаючи від сірника та закінчуючи мангалом та усім прибором кухонного посуду, хазяїни дуже привітні,- ми ніби зустріли там своїх рідних та хороших друзів!!!!!У день народження дружини хазяїн влаштував їй хороший та незабутній подарунок - НЕЗАБУТНІЙ САЛЮТ!!!!!Можу сказати одне - хазяїни ВЕЛИКІ МОЛОДЦІ!!!!!Стараються, щоб відпочинок у їхньому пансіонаті був просто незабутнім!!!!Дякуємо Вам щиро!!!!Низький уклін за прекрасний віпочинок, людяність, привітність, доброту та чесність!Привіт із Києва власнику "Ільясу" - маленькому Ільясу)))), Серверу, дружині, сину Сіджею, та племіннику!!!Наступного року ми у Вас у номері №1!!!!!!!Дякуємо Вам!!!!!!!З повагою : Володимир - Юля - син Данічка!Любимо Вас!!!!!

Альона 12 Августа 2018

Відпочивали в серпні 2018 року, дуже задоволені!!! Кімната відповідає опису, все чисто. На кухні є все що потрібно. Нові меблі, техніка (холодильник, кондиціонер, телевізор, чайник).Все продумано! Господарі дуже класні!

Виктория 9 Августа 2018

Здравствуйте! Отдыхали здесь в конце июля начале августа 2018г. Базой остались очень довольны! Номера чистые и уютные! Есть всё необходимое, вплоть до индивидуального столика и чайника. Хозяева приветливые, вежливые, готовы всегда помочь и подсказать.До моря идти мин.3-4 мимо прудика с уточками. Магазин под боком.Спасибо большое хозяевам за теплый прием! С удовольствием приедем ещё!

Віта 1 Июля 2018

Чудова база. Все відповідає описаному на сайті. Привітні господарі. Чистота і залишок в номерах. Клас!!! Всім рекомендую.

Анна (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.30 Мая 2018

оценка 6 из 6)))))первый раз случайно нажала цифру 3

Анна (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.30 Мая 2018

отдыхали в августе 2017 года,по рекомендации хороших знакомых. первое что порадовало это душевные хозяева. мы были с двумя детьми 5 и 15 лет.номера просторные,мебель новая,на территории всегда чисто. рядом находится магазин и базар не очень далеко. Вообщем отдых был на 5+.мы с супругом и детвора остались безумно довольны.спасибо огромное хозяевам и их деткам. в этом году планируем приехать снова к Вам.

Яна 9 Февраля 2018

Отдыхали в августе 2017года. Все очень понравилось. Номера уютные, не жаркие. Мебель отличная, спать на кроватях очень удобно. До моря 5мин ходьбы, что для Арабатской стрелки вообще не расстояние.Хозяева - молодцы!! Делают отдых еще лучше своим отношением к отдыхающим. Вообщем, всем советую. Это отличное место для отдыха. Мы будем отдыхать только там!!

Виктория 21 Августа 2017

Отдыхали всей семьёй .В номере и на территории чисто. Крутые , отзывчивые владельцы. Не далеко от моря , пляж чистый. Очень понравилось,особенно детям .Отлично провели время.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка ІЛЬЯС:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон ІЛЬЯС:
Генгорка ул. Азовская 167. , Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
gyliverilyasov@gmail.com
+380951341824 , +380981297198 в случаи отсутствие связи звоните на Viber.(Vodafone) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
ІЛЬЯС на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці