Ви прагнете відпочити і оздоровитися в гідному місці за розумну ціну?Вас приваблюють піщані пляжі у прозорої води, неглибокого і завжди теплого моря???!!! Приїжджайте до Азовського моря на Арабатській стрілці в оздоровчий комплекс "Море"

Ви можете уявити собі пляж довжиною понад сто кілометрів? Арабатська стрілка-це піщана коса за розмірами не має собі рівних у світі.

Арабатська стрілка є місцем відпочинку.Сама природа подбала про те, що стрілка перетворилася в оздоровницю,тут відкриті два целебныхисточника з водою. Ця вода унікальна за своїм складом вона лікує хвороби опорно - рухового апарату ендокринну і нервову системи. З її допомогою можна лікувати захворювання шкіри так иразличные судинні патології. Пити її можна навіть потрібно як для лікування, так і для профілактики. Щорічно на Арабатську стрілку приїжджають більше ста тисяч відпочиваючих,адже побувавши тут вам неодмінно захочеться повернутися сюди знову.

Оздоровчий комплекс "Море" розташований на початку знаменитої Арбатської стрілки на березі Азовського моря. Фактично вся територія знаходиться в густій зелені.Піщаний пляж обладнаний спеціальними навісами.Неповторний морське повітря і тепла вода що ще потрібно для відпочинку. Чекаємо вас в оздоровчому комплексі"Море"
ДО послуг гостей велика територія і власний пляж,,безкоштовна автостоянка. Є загальна кухня, де ви можете самостійно готувати їжу. 3-4х місні номери економ в одноповерховому корпусі,гарячий душ.У номерах є односпальні та двох спальні ліжка, тумбочки, шафа,стіл,стільці і вентилятор. На великій загальній терасі є телевізор. WI-FI.
Також на території оздоровчого комплексу є просторі 3-х місні номери люкс в яких естьширокие ліжка з ортопедичним матрацом,стіл,тумбочки, шафа,телевізор,душова і санвузол,кондиціонер,газ плита,wi-fi Т-2 .

Номери економ класу розташовані в одноповерховому корпусі на вісім кімнат одна велика спільна тирасса з телевізором,дві душові кабинкис гарячою водою чотири санвузли,чотири умивальника,одна загальна кухня для самостійного приготування їжі,три холодильники,дві двох камфорные плити,необхідний інвентар,чайники,сковорідки,вся інша посуд перебувати у кожного в кімнаті.Біля корпусу є дитячий майданчик.

Часто задаваемые вопросы про Оздоровчий комплекс "Море" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Паркування, Приватний пляж
  • Ціна економ клас травень-червень 300-400 грн на добу за номер липень-серпень 360-480 люкс Травень-500 за номер червень-серпень 650-700за номер

Ціни на проживання у Оздоровчий комплекс "Море"

Ціна
економ клас
травень-червень 300-400 грн на добу за номер
липень-серпень 360-480 люкс
Травень-500 за номер
червень-серпень 650-700за номер

Фото Оздоровчий комплекс "Море"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Оздоровчий комплекс "Море":

+ Додати відгук
29 Августа 2017

Хочу ответить на отзыв,отдыхали многие и у каждого представление об отдыхе разное,все оставались довольны, море рядом,на территории работал мини бар,столовая и магазин фрукты и овощи тоже можно было купить без проблем,Если вы приезжали на отдых в конце августа тогда понятно, а вообще-то кто не ленился мог сходить в магазин который находился в 10 минутах от базы.

оролролгш 28 Августа 2017

Не советую сюда даже ногой сарай-сараем, как бараки, все закинуто заброшено, очень не уютно. На фото одно, а в реальности страх! Не магазинов, не людей!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Оздоровчий комплекс "Море":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Оздоровчий комплекс "Море":
Генгорка, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
mihaylichenko.81@mail.ru
+380966232382 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Оздоровчий комплекс "Море" на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: