Пироговский дворик, Щасливцеве
З гостинністю і добродушністю запрошуємо в доброзичливий курортний край на Арабатській стрілці.

Відчути спокій, тишу і насолодитися цим унікальним природним місцем ми зможете в нашому пансіонаті "Пироговский дворик", який знаходиться в 10-ти хвилинах ходьби до моря.

У дворі зелена зона з квітучими клумбами і виноградником. На території є дитячий майданчик з пісочницею, гойдалками і турніком, місце для безкоштовної стоянки автомобілів і мангал для самостійного приготування шашлику.
Відеоспостереження, WI-FI по всій території пансіонату.

Продуктовий ринок, аптека, магазини, заправка знаходяться в крокової доступності від нашого домоволодіння, хороша транспортна розв'язка.

За погодженням і за окрему плату зустрічаємо в Новоолексіївці на вокзалі або в Генічеську на авто або ж-д вокзалах. Організовуються автобусні екскурсії по визначних місцях Криму, Арабатської стрілки, в Національний біосферний заповідник Асканія-Нова, а також в аквапарк «Острів Скарбів» і дельфінарій «Оскар »в Генгоркі.

Під час відпочинку можна також пройти курс лікування у водолікарні «Арабатська стрілка», а також відвідати гаряче джерело за селом Щасливцеве.

Заселення відпочиваючих з 14-00, виїзд до 11-00.




Номери класу Напівлюкс


В одноповерховому корпусі розташовані номери класу «напівлюкс» з індивідуальним входом, розміщення до 3-4 чоловік в номері.
В кожному номері є: невелика кухня з усім необхідним приладдям для самостійного приготування їжі (плита, мийка, стіл і стільці, набір посуду, холодильник) і кімната з кондиціонером, телевізором, меблями.
Душ, туалет і умивальники розташовані поруч зі спальним корпусом. В душі річна вода, але і передбачена гаряча вода від бойлера. На вулиці біля кожного номера стіл зі стільцями.



Номери класу Люкс


До Ваших послуг новий двоповерховий корпус з номерами класу «Люкс», розміщення до 3-4 чоловік в номері.
Кожен номер обладнаний всім необхідним для затишного відпочинку: кондиціонер, холодильник, наявність телевізора з супутниковим тюнером, сучасні меблі, санвузол з подачею холодної і гарячої води цілодобово.

Для відпочинку на свіжому повітрі є відкрита тераса зі столом і стільцями. Для самостійного приготування їжі (для дітей) є окрема кухня, укомплектована на кожен номер всім необхідним (посуд, піч, мийка тощо.)



Номери класу Люкс з кухнею


До Ваших послуг новітній корпус з номерами класу «Люкс з кухнею», розміщення до 4-5 чоловік в номері.
Кожен номер обладнаний всім необхідним для затишного відпочинку: кондиціонер, холодильник, наявність телевізора з супутниковим тюнером, сучасні меблі, санвузол з подачею холодної і гарячої води цілодобово.

У номері кухня з усім необхідним приладдям для самостійного приготування їжі (плита, мийка, кухонний гарнітур, стіл і стільці, набір посуду).



2-х поверховий будинок класу VIP


Також ми готові запропонувати бажаючим відпочити в окремому 2-х поверховому будинку для відпочинку всієї сім'ї класу VIP.
Апартаменти складаються з двох 2-х місних кімнат з усіма зручностями на другому поверсі, сучасно обладнаної кухнею для самостійного приготування їжі на першому поверсі (газова піч, посуд в асортименті, холодильник).

В будинку є кондиціонер, телевізор із супутниковим тюнером, номери мебльовані нової м'якими меблями, санвузол з ванною і туалетом. Цілодобово гаряча, холодна вода.



Забронювати номер, а також подивитися більше інформації про нас ви можете на нашому офіційному сайті: valentina

Часто задаваемые вопросы про Пироговский дворик, Щасливцеве :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Кухня в номері
  • Ціни уточнюйте за телефонами.

Ціни на проживання у Пироговский дворик, Щасливцеве

Ціни уточнюйте за телефонами.

Фото Пироговский дворик, Щасливцеве

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 2

Відгуки про Пироговский дворик, Щасливцеве:

+ Додати відгук
Оля 13 Августа 2019

Тоже захотела оставить отзыв.мы отдыхали в июле и остались очень довольны.красивый ухоженый двор,чистые уютные номера,приятные гостеприимные хозяева(Наталья Михайловна,спасибо за розы ко дню рождения нашего сына, было очень приятно)теплое море рядом, все это в комплексе сделало наш отдых классным.в следующем году только к Валентине Михайловне!и всем рекомендую!

Стельмах Марина 20 Августа 2018

Отличный прием,уютно,комфортно,рекомендую!

Зина 3 Мая 2018

Отдыхали с семьей несколько раз в июне, июле. Очень понравилось нам территория, ухоженный двор. Площадка есть для маленьких деток. Были с маленьким ребенком, как раз море то, что нужно. Теплая вода, перекаты. Хозяйка очень приятная, ответственная. Интернет есть, кондиционеры, хорошие номера. Рекомендую )))

Оксана 27 Июня 2017

Хочу оставить положительный отзыв об отдыхе на Арабатской стрелке. Только вернулись с отпуска, как же хорошо отдыхать в июне. Во-первых людей мало, цены ниже, чем в сезон июль, август.
Отдыхом довольны, а еще довольны, что остановились в пансионате у Валентины Михайловны.
Все продуманно, комната сделана со вкусом, чистенько и уютненько. Все принадлежности для готовки есть.
Спасибо за гостеприимство, будем приезжать к вам.

Наташа 21 Сентября 2016

отдыхали в сентябре 2016 года семьёй из трёх человек. Нам очень понравилось!!! В номере и на территории очень чисто, аккуратно, ухоженно . В номере качественный ремонт , новая чистая мебель, ,санузел с круглосуточной подачей горячей и холодной воды, кухня просторная всё очень чистое и аккуратное . На территории много зелени , небольшая детская площадка , мангал .
Отдельно хочется сказать о хозяйке Валентине Михайловне : очень приятная, добрая, внимательная женщина . сразу видно что она очень любит своё дело и вкладывает в него свою душу.
всем кто хочет приятного , спокойного , чистого, уютного отдыха Советую ехать именно сюда !!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пироговский дворик, Щасливцеве:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пироговский дворик, Щасливцеве:
с. Счастливцево, ул. Мира 128, Счастливцево, Арабатська стрілка, Україна.
simsiminfo@gmail.com
+380665263628 , +380677309083 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Пироговский дворик, Щасливцеве на карте Арабатська стрілка
Коттеджи и виллы на Арабатській стрілці , Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці