База відпочинку Купава знаходиться на початку Арабатської стрілки, в сел. Генічна Гірка (Генгорка) Запрошуємо відпочити на узбережжі Азовського моря з комфортом та адекватними цінами. До берега моря 2-3 хвилини ходьби (перша берегова лінія). Є варіанти для сімейного бюджетного відпочинку, а також середнього та преміум класу.
Ціни від 150 грн. з особи до 1500 грн. за номер.
Номери розраховані на поселення від 1-2 осіб до 4-6 осіб. Всі номери одноповерхові з верандами та окремими входами. Планування бази відпочинку передбачає тишу та спокій у будь-який час доби, прохолодну тіньвиноградних арок та дерев, тіньових навісів. Є дитячий і спортивний майданчик, обладнана мангальна зона для приготування страв на мангалі (для безкоштовного користування є грати, шампура, казани), можна придбати дрова. в тому числі біля номерів.
За окрему плату надаються послуги пральної машини-автомат. цінам.
Піщаний пляж обладнаний тіньовими навісами з лавами, питним фонтанчиком, кабінками для перевдягання, є різні пляжні та водні атракціони, міні луна-парк, кафе і торгові павільйони, спортивний майданчик.
Біля бази відпочинку розташовані безготівковий розрахунок), міні-ринок, аптека, літній кінотеатр, столові з домашніми стравами на вибір, кафе з літніми майданчиками, чебуречна, дискотека закритого типу, тир, масажний кабінет. Надаються послуги трансферу, щоденна доставка замовлень з міста та поїздки на ринок до супермаркету. До послуг відпочиваючих також більярдна, відеозал, дискотека, спортивна площадка.
Стійкий прийом мобільного зв'язку, на всій території в номерах є Wi-Fi.
Надаються пільги на дітей.

Часто задаваемые вопросы про база відпочинку Купава :

  • Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Заселення з тваринами, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей, Трансфер, Перша лінія, Кухня в номері
  • Ціни на проживання 2021 року Дерев'яний будиночок (з кухнею) - 150-180 грн. (за ліжко-місце) Напівлюкс-номер на 2-х, 3-х, 4-х чол., 5-6-ти місний - 600-1000грн. (за номер) Дерев'яні зруби для 2-х 5-ти осіб 1500 грн. (за номер) * Надаються значні знижки при заїздах на 14 і більше днів. Знижки на 20 відсотків до 20 червня та на 30 відсотків з 25 серпня.

Ціни на проживання у база відпочинку Купава

Ціни на проживання 2021 року
Дерев'яний будиночок (з кухнею) - 150-180 грн. (за ліжко-місце)
Напівлюкс-номер на 2-х, 3-х, 4-х чол., 5-6-ти місний - 600-1000грн. (за номер)
Дерев'яні зруби для 2-х 5-ти осіб 1500 грн. (за номер)
* Надаються значні знижки при заїздах на 14 і більше днів.
Знижки на 20 відсотків до 20 червня та на 30 відсотків з 25 серпня.

Фото база відпочинку Купава

 
Адреса і телефон база відпочинку Купава:
Генгорка, ул.Набережная, 50/1, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
kupava6264@ukr.net
+380505579775 ( Viber, WatshApp,Telegram), +380966184013 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
база відпочинку Купава на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: