Міні-готель «Дві сестри»з комфортними умовами проживання на березі Азовського моря , недалеко від унікального солоного озера Сиваш та термальною водолікарні "Гаряче Джерело", відрізняється особливою атмосферою, що розташовує до відпочинку і оздоровлення.
ТЕРИТОРІЯ
Простора і зелена, квітуча територія, дитячий майданчик, альтанки для відпочинку.
На всій території, вільний (безкоштовний) WI-FI.
ІНФРАСТРУКТУРА
Крокова доступність магазинів, ринків, кафе, ресторанів, дельфінарій«Оскар», аквапарк «Оазис» (нью у 2017 році), водні і наземні атракціони.

ПЛЯЖ: піщаний

Затишний житловий комплекс складається з одноповерхових цегляних будинків, з різним рівнем комфорту за Вашим вибором: номери Прості, Поліпшені, Напівлюкс, Люкс.
Номер Простий: 3-4 місцеві
В номері спальні місця (одне і двох спальні ліжка) , мінімальний набір меблів, вентилятор, пластикові вікна з москітною сіткою. Персональна веранда, де можна відпочити в полуденну спеку або влаштувати сімейний обід.
Кухня загального користування з повним комплектом необхідного посуду для самостійного приготування їжі, холодильники; Санвузол і душ (гаряча і холодна вода цілодобово) на території так само загального користування.
У разі якщо немає бажання готувати самостійно на загальній кухні, є можливість замовити 3-х разове харчування.
Покращений Номер: 5 місць
В номері спальні місця (одне і двох спальні ліжка), телевізор з супутниковим ТV, кондиціонер, пластикові вікна з москітною сіткою. Індивідуальна кухонна зона (холодильник, газова плита, кухонна меблі і посуд).
Санвузол і душова на території загального користування.
Напівлюкс: 3места
В номері спальні місця і необхідні меблі, телевізор з супутниковим ТV, кондиціонер, пластикові вікна з москітною сіткою, санвузол і душова. Персональна веранда.
Кухня загального користування.
Номер Люкс: 4 місця
В номері спальні місця (одне і двох спальні ліжка), телевізор з супутниковим ТV, кондиціонер, пластикові вікна з москітною сіткою, санвузол і душова. Індивідуальна кухонна зона і персональна веранда.

Часто задаваемые вопросы про "Дві сестри" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Приватний пляж, Трансфер
  • від 120грн/чол. ціна з 15 червня підніметься на 20%,замовлення прийняті до 14-го червня залишаться без змін. Наявність вільних місць та ціни уточнюйте звязавшись з нами по телефону.

Ціни на проживання у "Дві сестри"

від 120грн/чол.
ціна з 15 червня підніметься на 20%,замовлення прийняті до 14-го червня залишаться без змін.
Наявність вільних місць та ціни уточнюйте звязавшись з нами по телефону.

Фото "Дві сестри"

 
Адреса і телефон "Дві сестри":
с.Генгорка, ул.Азовская 13А, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
dvesestry737@gmail.com
+380985761428 , +380983881059 , +380664354365 , +380972722118 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
"Дві сестри" на карте Арабатська стрілка
Частный сектор и мини-пансионаты на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: