Гостьовий двір КЛІВЕ МІСЦЕ пропонує відпочинок у мальовничому місці на березі Оскільського водосховища у селищі Підлиман Борівського району. Приватна, закрита територія. Для сімей з дітьми - це найкраще місце для проведення відпустки, святкування сімейних свят або вихідних. Працюємо цілий рік!

Розміщення: на території 3 котеджі окремі, 4 комфортабельні номери.

Будиночок біля води 6 місний 70 м.кв. У будинку знаходиться: гостьова кімната з ТБ 4+2 додаткових спальних місця, кухня, сан вузол та головна перевага – це лазня з кам'янка на дровах. Ви можете зняти будинок на добу або погодинно, парильню можна використовувати як російську баню або фінську сауну. Другий і третій номери Стандарт 25 м.кв. 4-місні + можливість додаткового місця.

Четвертий номер напівлюкс 50 кв.м. двокімнатний. Розрахований на 8 осіб.

У номерах: м'які меблі, ліжка з екологічного матеріалу, ортопедичні матраци, ліжка двоярусні та півторки, антиалергенні подушки, ковдри, постільна білизна. Весь необхідний посуд для приготування та прийому їжі. Місткий холодильник. Туалет, душ у номерах. Гаряча вода. Опалення конвекторне

Живлення: самостійне приготування або домовленості. Фрукти та овочі по сезону екологічно чисті (платно). Мангальні зони у кожного своя. Літня кухня, літній душ. Місця для релаксації, доглянута територія із ексклюзивними рослинами. Власний доглянутий чистий пляж, місця для риболовлі, поміст, заїзд для спуску катера.

Дитячий майданчик: канатна дорога до 35 кг., баскетбольне кільце, гірка велика, гойдалка, настільний футбол, майстер-класи за домовленістю.

Прокат човнів для риболовлі та прогулянок (платно). велосипедів (платно).

Розваги: риболовля, збирання грибів по сезону, купання, ліс 800 метрів від нас. Родонове озеро, літня дискотека на селищному пляжі
Магазини за 10 хвилин ходьби.

Часто задаваемые вопросы про КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Дитячий майданчик, Паркування, Приватний пляж, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля
  • Ціни лазня від 3-х годин 500грн.+100грн.кожну наступну годину. Номери чотиримісні за 750грн.,6-8 місні 1500грн.Проживання від двох діб, час заїзду з 14ч.виїзду в 12ч.або за домовленістю Дрова 50 грн.

Ціни на проживання у КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ

Ціни лазня від 3-х годин 500грн.+100грн.кожну наступну годину.
Номери чотиримісні за 750грн.,6-8
місні 1500грн.Проживання від двох діб, час заїзду з 14ч.виїзду в 12ч.або за домовленістю
Дрова 50 грн.

Фото КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ:
Харьковская обл. п. Подлиман ул. Евдокимова, 38, Харків, Україна.
geybo.svet@gmail.com
+380954390096 , +380932825950 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
КЛЬОВЕ МІСЦЕ ОСКОЛ на карте Харків
Частный сектор и мини-пансионаты в Харкові , Дома в Харкові

Ще готелі та пансіонати в Харкові: