Апартаменты "Vip Усадьба Свалява" расположены в 1,4 км от центра города. Железнодорожный вокзал Свалявы находится в 5 минутах езды от апартаментов.

В апартаментах две отдельные спальни, студия с раскладным диваном, оснащенная кухней/холодильником, плитой, микроволновой печью, эл.чайником, посудой, и террасой с панорамными окнами. В ванной комнате - ванна или душ. Бесплатный WiFi.

На территории частных апартаментов есть сад с принадлежностями для барбекю и настольный теннис, также открытый бассейн.

Часто задаваемые вопросы про Vip Усадьба Свалява :

  • Бассейн, Удобства в номере, Телевизор, Интернет

Фото Vip Усадьба Свалява

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. 0

Отзывы о Vip Усадьба Свалява:

+ Добавить отзыв
Дар’я 20 Июля 2023

Чесний відгук:)
Забронювали на свою голову!
Шикарний краєвид, відмінне місце розташування, вибирали виходячи із запитів нашої родини, дитина 7 років та бабуся пенсіонерка, яка погано ходить, була надана можливість приїхати з маленьким песиком, вирішили, що для нас це приємний бонус, щоб не залишати улюбленця у знайомих!

Бронь зробили у травні 2023 року на 7 серпня, тобто заздалегідь! Так як у кожного члена сім'ї щільний графік, у нас робота, у бабусі обстеження та реабілітація, у дитини навчання!

Бронювання було безкоштовне!
За 25 днів ми в передчутті вже почали дивитися квитки і мріяти про довгоочікувану відпустку, про можливість змінити обстановку і просто відпочити від регулярних ракетних атак і постійного стресу!

16.07 нам зателефонував Володимир, дізнатися чи збираємось ми приїжджати, попросив внести аванс, як гарантію того, що ми приїдемо.
Чоловік одразу ж переказав гроші, дату заїзду підтвердив 7.08.2023
Через 40 хвилин Володимир зателефонував ще раз і попроси перенести дату нашого заїзду на 10.08, тому що до нього заїхали гості і вони хочуть продовжити своє прибуття, на жаль весь серпень у нас вже був розпланований, у чоловіка заплановано офлайн навчання, за яке вже внесено аванс. У бабусі чергова реабілітація (нагадаю дати вибиралися заздалегідь виходячи з цього), чоловік пояснив ситуацію і попросив залишити вибрані нами дати, на що Володимир сказав, що він все узгодить і буде на нас чекати.

Настав час купівлі квитків, зараз їх можна купити за 20 днів до дати від'їзду, нам потрібно було купе повністю, знайшли на 6.08 так що приїжджали ми пізно близько 23:00, перед покупкою ми вирішили узгодити цей момент із Володимиром, зателефонували і почалося найцікавіше , знову отримали пропозицію на 10.08, пояснили, що у нас не виходить, тому що 14.08 чоловіку потрібно бути вже у Києві, 17.08 у нас заплановано захід, нам потрібні саме ці дати, які були обрані ще у травні!
У відповідь я почула пропозицію, що він нам щось знайде близько від його усадьби, а ми зможемо ходити до нього в басейн, цей варіант нам не підійшов, він почав пропонувати якийсь номер, не зрозуміло де, на 2-му поверсі, ще раз пояснили , що відпочинок сімейний, бабуся у віці будь-які сходи для неї це випробування, нагадали що саме з цієї причини, ми шукали та бронювали ЗАЗДАЛЕГІДЬ !
Фраза Володимира, що він готовий повернути нам аванс та шукатиме варіанти, і запропонував також зайнятися пошуком нам, насторожила!
(Увага до дати 3 тижнів, гарячий сезон, вже просто нічого немає, всі нормальні місця розібрали!)
Володимир пообіцяв узгодити це зі своїми гостями увечері, бо вони поїхали на екскурсію, саме вони якраз претендували на нашу бронь (нормально взагалі що відпочинок моєї родини узгоджують сторонні люди), але в нас була надія, що совість все ж таки є у людей і хоч найменша клієнтоорієнтованість (даремно сподівалися).
Увечері, він зателефонував дружині і сказав, що гості повинні подумати до завтра, СЕРЙОЗНО, ЙОГО ГОСТІ ДУМАЮТЬ ПРО НАШУ ВІДПУСТКУ!!!
Дружина вже на нервах через невизначеність, проблеми з квитками і взагалі, що все під загрозою, нагадала, що ми бронювали саме цю садибу, саме на цю дату, та альтернативу можна шукати іншим, а не тим у кого бронь за 3 місяці з передоплатою!
Обіцяв передзвонити наступного дня до 12:00
До цього моменту питань немає, в 11:54 надійшов дзвінок, нам ВІДМОВИНО В БРОНІ, аванс повертається, шукайте інше місце!
Сльози та розчарування, бо в гарячий сезон залишилися варіанти з килимами на дивані або від 65000 до 200000 грн на наші дати та на нашу кількість осіб (вже без собаки)
Гроші нам повернули, після чого Володимир написав мені, що за його відчуттями я активна і знайду потрібне місце, а взагалі ми повинні одне одного розуміти!
Не питання, тільки я упустила момент, де в даній ситуації господар зрозумів мене та мою родину! Чому моя дитина на його думку і на думку її гостей виявилася не гідною відпочинку та зміни обстановки, навіщо розміщуватися на платформі та обіцяти щось людям, які будують плани та готові платити за свій відпочинок!
Не рекомендую бронювати і будувати з ним плани, є можливість залишитися без відпустки в розпал сезону, так заставу Вам повернуть і вибачаться! Тільки від цього результату 0, а нерви витратите і залишитеся ні з чим, як моя родина!
Без будь-яких на то причин!
Якщо господарю не вигідна або незручна ваша бронь він її скасує, бо по факту йому на це начхати!

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Vip Усадьба Свалява:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Vip Усадьба Свалява:
ул. Быстрийская, 84, Свалява, Украина.
+380674300431 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Vip Усадьба Свалява на карте Свалява
Частный сектор и мини-пансионаты в Сваляве

Еще гостиницы и пансионаты в Сваляве: