Відпочинок у Славському – завжди вдалий вибір місця відпочинку: як узимку, так і влітку. Містечко з розвиненою відпочинковою інфраструктурою, відомий туристичний центр і гірськолижний курорт – тут ви зможете вибрати саме такий вид відпочинку, який вам до душі.

Двоповерхова садиба «Кути» – гарне місце для зупинки та проживання на гірському курорті. Затишний приватний готель розташований неподалік вокзалу, в центрі селища. До послуг гостей – номери класу «стандарт» та «люкс». На першому поверсі є кухня та дві кімнати відпочинку.

Можлива організація регулярного харчування або самостійне користування кухнею. 10 просторих номерів розраховані на проживання від одного до чотирьох осіб гостей, у багатьох кімнатах, є санвузол та душ.

До послуг гостей готель «Кути»: трансфер, доїзд до підйомника, допомога в організації екскурсій та прокат лиж (прокат знаходиться поруч).

Часто задаваемые вопросы про Садиба "Кути" (У Ани, Лілі і Василия) :

  • Прокат горнолыжного снаряжения, Экскурсии, досуг

Фото Садиба "Кути" (У Ани, Лілі і Васили...

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. Подписчиков: 1

Отзывы о Садиба "Кути" (У Ани, Лілі і Василия):

+ Добавить отзыв
Галина 6 Августа 2023

Пані Ліля буквально врятувала нас, коли великій групі людей зірвалося поселення в іншому місці))
Вона дуже чуйно поставилася до ситуації, миттєво підготувала будинок і весь час дбала, як про рідних.
В домі дуже чисто, господиня постійно підтримуває чистоту в деталях.
Є кухня, де ми собі готували, і велика столова, мангал і піч на подвір'ї. Також надворі є велика альтанка, гойдалка, багато квітів, місце для машини.
Номери світлі, постіль свіжа і попрасована, в душі (попри завантаження в 16 проживаючих в будинку) не було проблем з водою.
Садиба близько до вокзалу, що зручно. Господарі дуже привітні, спокійні, нічим не напружували, спілкування було легке і приємне.
На 3 поверсі є загальна зона, де великій компанії можна посидіти в погану погоду, сам дім великий і світлий. Залишилися найкращі спогади про перебування

Виктория 7 Сентября 2018

Отдыхали сдесь в конце августа начале сентября жилье нашли через интернет особо не замарачиваясь так как ехали первый раз и особо не знали где селиться.первое впечатление: очень близко от вокзала пол минуты ходьбы,встречать нас вышли.Номер очень понравился двух комнатный и за смешную цену да ещё и с душем и туалетом в номере.Кухня огромная есть все что нужно.теперь о минусах ночью ты слышишь все прибытие и отправление поездов такое чувство что сидишь на самом вокзале,хозяйка по дому ходит как шпион,тихо и уверенно, следят за каждым вашим шагом,мы в доме были одни из туристов и в доме постоянно кто то дежурил,под конец это реально напрягало, каждый выход из дома как допрос "куда?на сколько?"
Как то это самые не общительные хозяива которые ничего не рассказали........деньги отдал и чужого не води и тебя никто трогать не будет....при этом они постоянно на кухне то чай пьют то собираются чай пить)))))))...лучше искать жилье вдоль реки оно там все рядом ну хоть вокзал не будет ночью мешать и будь готов что постоянно дышат в спину.еше и ступеньки не удобные на 2 этаж спускаеся и молися чтоб ноги не сломать

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Садиба "Кути" (У Ани, Лілі і Василия):
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Садиба "Кути" (У Ани, Лілі і Василия):
Вул. Архангельського, 8 (біля вокзалу), Славское, Украина.
shimin.vasil@gmail.com
+380972346831 , +380967809177 , +380676866241 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Садиба "Кути" (У Ани, Лілі і Василия) на карте Славское
Частный сектор и мини-пансионаты в Славском

Еще гостиницы и пансионаты в Славском: