+ Добавить информацию об объекте

Фото Отель "Премьер" Shostka

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. 0

Отзывы о Отель "Премьер" Shostka:

+ Добавить отзыв
Вікторія 19 Февраля 2024

ПОКИ НАС НЕ БУЛО, ХАЗЯЙКА ГОТЕЛЮ - Марина Слізовська НИШПОРИЛА ПО НАШІЙ КІМНАТІ. Ми хотіли взяти ключі з собою, охоронець - не дозволив, у зв'язку з пожежною безпекою. Завірив нас, що ніхто не заходитиме до номера. Коли ми повернулися - охоронець зробив нам зауваження про увімкнений обігрівач у кімнаті з температурою 10 градусів. Дуже не рекомендую готель. Перевірю речі, якщо щось пропало - звернуся до поліції. Ціна номера - 800 грн. доба. Умови - радянські.

Анна 18 Августа 2023

Заселення було 17 серпня 2023 року, номер взагалі не прибраний. На всіх поверхнях пил, телевізор весь покритий пиллю, біля одного з ліжок залишена пуста пляшка від спиртного.
Світло на поверхах вимкнено, не комфортно, не можливо відкрити двері ключем. Я у відвертому шоці, але спокійним тоном на ранок говорю представнику готеля (який представився адміністратором), щоб прибрали номер. Протягом дня ситуація не змінюється. Увечері я повторюючи своє прохання, у відповідь чую зверхність.
Повертаюся з колегою в номер перед сном і запитуємо на ресепшені чи номер прибрано, нас запевняють що так.
Зайшовши в номер розуміємо, що нічого не змінилося, бруд і пляшка все ще на місці. Кличемо адміна, він оглянув номер, і цитую "мені пох...й", я просто охоронець (який перед цим назвав себе адміністратором). Звернення грубе, розмовляв російською мовою, хоча згідно Ч. 1 188-52 КуПАП , сфера обслуговування має здійснюватися державною, тобто українською мовою !

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Отель "Премьер" Shostka:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Отель "Премьер" Shostka:
ул. Шевченко, 12, Шостка, Украина.
Premier-Hotel@mail.ru
(05449) 2-38-43 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Отель "Премьер" Shostka на карте Шостка
Гостиницы и отели в Шостке

Еще гостиницы и пансионаты в Шостке: