Дідова Хата - это гостиный двор для всех, кто мечтает об уюте и комфорте. Расположен в селе Крынцилов, недалеко от санатория Жемчужина Подолья, в окружении живописного природного заповедника «Подольские Товтры», где вы сможете полностью соединиться с природой и оздоровиться. Именно это одно из семи чудес Украины богатое исходными водами с лечебными свойствами.

«Дідова Хата» предлагает комнаты для проживания с различными уровнями комфорта. Присутствуют все удобства. Хотя надеемся, что спутниковое ТВ вам не понадобится. Также есть места для автомобилей, возможность готовить, мангал, беседка. Возможен ТРАНСФЕР с Сатанова или к водопаду. Мы организуем Вам настоящий отдых на природе.

Заказывайте жилье уже сейчас, и обеспечьте себе комфорт и спокойное пребывание на весь период лечения или просто приходите к нам отдохнуть от городской суеты, завести новые знакомства и просто хорошо провести время. Всегда рады вас приветствовать в «Дідовій Хаті».

Часто задаваемые вопросы про Дідова Хата :

  • Телевизор, Интернет, Автостоянка
  • От 100 грн с человека.

Цены на проживание в Дідова Хата

От 100 грн с человека.

Фото Дідова Хата

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. 0

Отзывы о Дідова Хата:

+ Добавить отзыв
Трегубенко Олена 6 Июля 2022

Відпочивала в червні 2022 року. Планувала відпочивати 2 тижні, але так сподобався відпочинок у "Дідовій хаті" , що залишилася ще на один тиждень! Чисто, затишно, зручно! А ще дуже смачно ! Дуже вдячна пані Наталії та пану Віктору за ту чудову атмосферу, яка панує у садибі. Сподіваюся провести під цим гостинним дахом ще не одну відпустку!

Іван 20 Сентября 2020

Відпочинок жахливий Ціна в два рази більша ніж договарюалися. Ворогу непораджу тут зупинятися.

Ответ для Іван от Администрации Дідова Хата 21 Января 2021

Доброго дня, ми дуже цінуємо справжні відгуки від наших гостей! Задля вирішення ситуації, уточніть будь ласка дату вашого перебування та опишіть проблему детальніше! Зі своєї сторони, ми завжди готові гарантувати якісне, чесне та гостиприємне обслуговування, про що свідчать багаторазові відгуки задоволених гостей. Гарного Вам дня!

Поліна 31 Августа 2020

Близько до Перлини Поділля (найближче з усіх у приватному секторі), чисто, охайно, гаряча вода, приязні господарі. Місце хороше, тихе. Дякую Наташі, що пішла мені назустріч і готувала зранку смачні сніданки. До речі, смачні козине молоко і мед я брала перед лісом як іти до Відлюдника і до цілющих джерел. Була два тижні у серпні 2020, можу рекомендувати Дідову хату як приємне місце відпочинку.

василь 21 Июля 2020

Василь, Тернопіль25 июня 2020
Відпочинок був у нас в період дощів, червень місяць, але незважаючи на це ми зуміли, разом з господарями Віктор і
Наталія провести досить цікавий час. По перше проживання - нові номери, Є окремий котедж, по ціні доступне всім, що є важливо. - близько до джерела, ліс рядом, ставок, риба , гриби. Харчування по домовленості, домашні смачні страви за доступними цінами, не було потреби самим готувати. Рекомендуєм, і надіємось цього року приїхати ще. З вдячністю ще раз господарям.

Катерина 7 Июня 2020

Вартує, щоб зупинитись на відпочинок. Помірні ціни, гарні, затишні кімнати, цілодобово гаряча вода в душі і на кухні (що для мене важливо).Господарі порядні, приємні люди, господиня за фахом медсестра (при потребі надасть допомогу), та ще й відмінно готує. За окрему плату (невелику, можна смачно поїсти. На наступний рік неодмінно приїду .Рекомендую тут зупинитись.

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Дідова Хата:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Дідова Хата:
с. Крынцилов, Сатанов, Украина.
yuriibuchek@gmail.com
+380678897688 , +380676822058 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Дідова Хата на карте Сатанов
Частный сектор и мини-пансионаты в Сатанове

Еще гостиницы и пансионаты в Сатанове: