Запрошуємо Вас відпочити та оздоровитися в міні-готелі в с. Очаківське Херсонської області розташованому на березі Ягорлицької затоки в Чорноморському біосферному заповіднику.

Нескінченні простори найчистішої, мілкої води з широкими берегами. Морське повітря, упереміш з запахом степових трав: костриця борозниста, ковили волосиста та Лессінга, житняк гребінчастий, полин сантопинская з виниччей стелящейся, камфоросми монпелейской та інші., створює відмінні умови для лікування органів дихання, нервової системи, гіпертонії і хвороб серця. Чисті, дрібні і теплі з травня по жовтень води затоки сприяють лікування опорно-рухового апарату. Ідеальне місце для відпочинку з дітьми і любителів віндсерфінгу і кайтсерфінгу.
Для відпочиваючих пропонуються номери (розраховані на проживання від 2-х до 4-х осіб) наступних категорій: - люкс (двокімнатні); - стандарт від 80 грн..Гаряча вода цілодобово.
У дворі будинку – затишний дворик, де можна відпочити і посидіти в тіні.На території є літній душ.
Є альтанка і мангал, де можна ввечері приготувати шашлик і провести час в дружній компанії.
Безкоштовна парковка. Відстань до моря – 10 хвилин спокійним кроком.
Приїжджайте і насолодитеся гостинністю, затишком і комфортом!
Ви можете замовити комплексне триразове харчування з екологічно чистих продуктів.
Любителі домашньої їжі, зможуть приготувати собі страви самостійно в кухні , обладнаній газовою плитою та мікрохвильовою піччю. Бажаючі можуть приготувати шашлик на мангалі, який знаходиться у дворі.
Численні туристи їдуть на чорноморське узбережжя не тільки помилуватися красою і величністю унікальної природи Південної України, але і оздоровитися. Кілька років тому біля кордонів Чорноморського біосферного заповідника виявили цілющий гейзер, температура якого цілий рік тримається на позначці 65°С.
Так що вибираючи відпочинок в Очаківському, у Вас зявляється можливість особисто доторкнутися до незайманої природи заповідника і побачити всі його велич власні очі.

Часто задаваемые вопросы про Ягорлык Очаківське(Ягорлицька затока) :

  • Харчування
  • Для відпочиваючих пропонуються номери (розраховані на проживання від 2-х до 4-х осіб) наступних категорій: - люкс (двокімнатні);150-200грн з чол. - стандарт від 80 грн.

Ціни на проживання у Ягорлык Очаківське(Ягорлицька затока)

Для відпочиваючих пропонуються номери (розраховані на проживання від 2-х до 4-х осіб) наступних категорій: - люкс (двокімнатні);150-200грн з чол. - стандарт від 80 грн.

Фото Ягорлык Очаківське(Ягорлицька заток...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Ягорлык Очаківське(Ягорлицька затока):

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Ягорлык Очаківське(Ягорлицька затока):
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Ягорлык Очаківське(Ягорлицька затока):
Залізний Порт, Україна
vesta.oksana@gmail.com
+380509419549 , +380688086170 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Ягорлык Очаківське(Ягорлицька затока) на карте Залізний Порт
Частный сектор и мини-пансионаты у Залізному Порту

Ще готелі та пансіонати у Залізному Порту: