Приватний пансіонат «КАРАМЕЛЬКА» запрошує Вас на літній відпочинок біля моря. Ще не визначилися з планами на літо? Тоді до НАС!!!
«КАРАМЕЛЬКА» - це не тільки затишний готель, але і гостинні господарі. У нас ви будете почувати себе НАШИМИ ГОСТЯМИ, а не постояльцями, ми підкажемо ВАМ де смачно і не дорого поїсти, куди сходити (або з'їздити) на екскурсію. У нас є знайомий професійний фотограф, який влаштує ВАМ розкішну фотосесію (денну, нічну на море, в заповіднику). Ми покажемо нашим гостям де завжди можна придбати найсвіжіші фрукти та овочі. Телефонуйте нам! Ми не шкідливі, не буркотливі, ми цілком адекватні господарі і з нами про все можна домовитись.
Пансіонат пропонує Вам:
-морі в 300 метрах від стін будинку!
-зручне розміщення в номерах з усіма зручностями!
-розвинена інфраструктура навколо готелі
-безкоштовний Wi-Fi на території пансіонату
Пансіонат має кухнею самообслуговування, пральні зоною, окремим виходом з кожного номера у внутрішній двір в якому прохолодно навіть у саме пекло!
В 20 метрах від нас затишне кафе з терасою, продовольчі магазини та аптеки. У межах 100 метрів ви можете звернутися до лікаря у місцевому медпункті.
Пансіонат «Карамелька» знаходиться на центральній вулиці Залізного Порту! Варто тільки вийти прогулятися, і через 250 метрів ви уткнетесь в аквапарк на морському пляжі.

Часто задаваемые вопросы про Карамелька :

  • Вигоди в номері, Інтернет, Екскурсії, дозвілля
  • Ціна: від 100 гривень

Ціни на проживання у Карамелька

Ціна: від 100 гривень

Фото Карамелька

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 8

Відгуки про Карамелька:

+ Додати відгук
Елена Харьков 19 Июня 2017

Отдых в Карамелька и в Железном порту, понравился,не смотря на то что были на отдыхе в начале июня. Отдельное спасибо хозяйке гостиницы Ларисе, номер в котором мы жили не большой но уютный и чистый,все необходимое для отдыха с ребёнком есть, душ,туалет в номере,холодильник, ТВ, вай фай и прохладный номер в котором приятно спрятаться в солнечный день. Расстояние до моря минуты 4 не спеша. Постельное меняется. Лариса спасибо Вам большое за приятный отдых.

Оля 4 Апреля 2017

Всем привет из Гомеля! Карамелька нам понравилась! Душевно и радушно! Все рядом! Рекомендуем!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Карамелька:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Карамелька:
Залізний Порт, Україна
karamelleto@gmail.com
+380662197488 (MTC), +380996201560 (MTC), +380682660960 , (Киевстар) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Карамелька на карте Залізний Порт
Частный сектор и мини-пансионаты у Залізному Порту

Ще готелі та пансіонати у Залізному Порту: