Гостьовий будинок "Фортеця" знаходиться в чарівному курортному місці коса Кароліно-Бугаз, ст. Дружба - Затока, в унікальному за своєю природою місці, де поєднуються прісний повітря Дністровського лиману, і Чорноморський солоний бриз.
Морський пляж
в 100 метрах від дачі. Золоті пляжі узбережжя не тільки створюють комфорт, а й мають лікувальні властивості. Пляжний пісок містить морські солі, кварцові, фосфорні, йодисті з'єднання. Пісочні ванни прекрасно зміцнюють нервову систему людини, застосовуються при лікуванні багатьох захворювань і оздоровлення. Край має всі факторами, необхідними для такої популярної в світі форми оздоровлення як таласотерапія (лікування морем).

Дача розташована в 50 метрах від лиману, лінія дна якого плавно поглиблюється, що робить спокійним купання з дітьми і дозволить Вам порибалити на невеликого чорноморсько-дністровського бичка прямо з берега.
Відпочиваючи у нас, Ви зможете відвідати з екскурсійними турами середньовічну фортецю в Білгороді-Дністровському, знамениті винні підвали і центр культури вина Шабо і провести дегустацію вин, аквапарк, українську Венецію - Вилкове, прогулянку на катері по Дністровському лиману, відвідати Одесу і насолодитися цим прекрасним містом, з'їздити на морську рибалку, відвідати нічні клуби і просто добре відпочити на Чорному морі!

Міні Готель "Фортеця" має один чотирьох поверховий корпус без ліфта.

До послуг гостей крита тераса на 3 поверсі корпусу з видом на лиман і море.
Тут Ви знайдете номери на будь-який смак: від затишних двох-трьох місцевих до великих, чотирьох місцевих номерів з видом на море. Туалет, душ, гаряча вода цілодобово, всі в номері, вся сантехніка нова!
Все номери просторі і затишні, укомплектовані сучасними і зручними меблями: двоспальне ліжко, диван, шафа, кондиціонер, холодильник, телевізор.
До послуг відпочиваючих затишна кухня для самостійного приготування їжі, обладнана всім необхідним кухонним інвентарем. Їдальня.


Поруч: залізнична станція «Дружба», зупинка маршруток.
В 300 м. Від міні готелю: ресторани і кафе, дискотеки і бари, продовольчий ринок, цілодобовий магазин, далеко бігати не потрібно!
Зверніть увагу: Бронювання по телефону мінімум за 2 доби до поселення.
Мінімально доступна передоплата при бронюванні - за ціною двомісного номера (навіть якщо буде проживати одна людина);
при бронюванні необхідно надіслати завчасно передоплату за дві доби проживання на карту ПБ.
Тільки після зарахування коштів на наш рахунок номер буде заброньовано! [ BR] (При скасуванні замовлення не пізніше 3 днів до дати приїзду, передоплата повертається за вирахуванням вартості проживання за одну добу).


При заселенні потрібно пред'явити паспорт і повна оплата за весь період проживання.

Поселення з 12.00, виселення - до 10.00.


Нашим постояльцям надається безкоштовне місце для авто відразу біля нашого гостьового будинку.

так як номери мають різні переваги, так і ціни різні - є номери і дорожче, і кілька дешевше.
Всі подробиці про номери і ціни по датах і конкретно Ви зможете уточнити за телефонами.

У номері забороняється палити і використовувати кухонні електроприлади.


Ми знаходимося в 50 км від Одеси біля станції електрички «Дружба». Дістатися до нас можна з ж / д вокзалу в Одесі маршрутним таксі або електричкою Одеса - Білгород-Дністровський.

Ми чекаємо Вас з нетерпінням, телефонуйте в будь-який час - все обговоримо і обов'язково домовимося.
Персонал Міні Готелю постарається зробити все - для того щоб Ви відпочили і повернулися до нас на наступний рік, і порадили нас друзям і знайомим !!!
Здається, ми все продумали для Вашого комфортного відпочинку!

А якщо що то, все ж, не продумали - вирішуємо «по ходу».

Часто задаваемые вопросы про Фортеця :

  • Вигоди в номері, Паркування

Фото Фортеця

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Фортеця:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Фортеця:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Фортеця:
Затока, ст. Дружба, 697-А , Солнечная, Затока, Україна.
akozak7@gmail.com
+380635800010 , +380976657697 , +380973526960 , +380677117100 , +380677920062 , Андрей, Ира (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Фортеця на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: