Район чорноморського узбережжя, в якому знаходиться наш котедж, саме затишне і комфортне місце для того, щоб провести незабутній відпочинок на морі.
Кароліно Бугаз - це невелике селище, розташований поряд з курортним регіоном Затока. Якщо відпочинок в Затоці здебільшого приваблює відпочиваючих, які воліють перебувати в центрі галасливого і багатолюдного курорту, то місце, де вас чекає в гості наш котедж, дуже тихе, небагатолюдно і ідеально підходить для сімейного відпочинку на морі, або відпочинку з дітьми.
В двох хвилинах ходьби від котеджу ви зможете насолодитися купанням в чистій морській воді і позасмагати на дуже широкому пляжі з відмінним піском. Пляж в Кароліно Бугаз теж дуже відрізняється від пляжів в інших районах Затоки. Тут навіть у розпал сезону набагато менше людей, пологий вхід в море ідеально підходить для відпочинку з дітьми.
В пішій доступності працюють кілька магазинів, а якщо вам захочеться свіжих овочів, фруктів, або морепродуктів, то хороший ринок з осудними цінами, знаходиться приблизно в пяти кілометрах.
Для гостей, які подорожують на автомобілі, ми надаємо можливість припаркувати машину на закритій території. Плюсом для авто-туристів є ще й те, що просто і швидко можна дістатися до нового аквапарку, гда створені відмінні умови, щоб урізноманітнити відпочинок в Затоці з дітьми.

Часто задаваемые вопросы про Котедж "Будинок Влітку" :

  • Паркування

Фото Котедж "Будинок Влітку"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Котедж "Будинок Влітку":

+ Додати відгук
Михаил 22 Марта 2019

Очень удобно отдыхать с семьей. Хозяева гостеприимные и стараются, чтобы не было у отдыхающих каких-то проблем.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Котедж "Будинок Влітку":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Котедж "Будинок Влітку":
ст. Нагорная, Дачный кооператив Лагуна, ул. Каролинская, 1922, Каролино-Бугаз, Затока, Україна.
zatokaletom@gmail.com
+380972803955 , +380631061701 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Котедж "Будинок Влітку" на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: