Венеція — сучасний готель у центрі Запоріжжя, розташований на Набережній магістралі Запоріжжя і з вікон номерів відкривається прекрасний вид на річку Дніпро і острів Хортицю.

У вартість номера завжди включений сніданок. Крім цього, ми пропонуємо своїм гостям знижки на відвідування деяких ресторанів і кафе міста. Ви можете забронювати номер класу люкс, напівлюкс, для молодят та ін. в готелі Венеція без передоплати.

Готель пропонує всім бажаючим попаритися в цих лазнях, що вигідно відрізняє нашу готель від інших місцевих закладів. На території готелю «Венеція» представлені лазні на будь-який смак — сауна і турецька лазня (хаммам), а також SPA-процедури і масаж.

У номерах є ліжка з ортопедичними матрацами, кавовий столик, туалетний стіл з великим дзеркалом, великий LCD-телевізор з каналами кабельного телебачення, міні-бар, телефон, безкоштовний бездротовий інтернет WI-FI, дві тумбочки, сучасний кондиціонер з очисником повітря. Ванна кімната оснащена душовим боксом з гідромасажем, феном, повним комплектом банного приладдя: махровим халатом, тапочками, банним рушником, лицьовим рушником і рушником для ніг. Для Вашої зручності в номері є індивідуальний набір для особистої гігієни: мило, шампунь, гель та шапочка для душу, зубна паста і щітка, верстат.

Часто задаваемые вопросы про Готель Венеція :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування
  • від 620 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Венеція

від 620 грн. за номер

Фото Готель Венеція

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Венеція:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Венеція:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Венеція:
ул. Нижнеднепровская, 1б, Запоріжжя, Україна.
booking@venecia-hotel.com.ua
+380996422114 , +380963152520 , +380938252267 , +380612894512 , +380933528869 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Венеція на карте Запоріжжя
Гостиницы и отели у Запоріжжі

Ще готелі та пансіонати у Запоріжжі: