Міні готель Smart Hotel знаходиться навпроти ТРЦ "Аврора". Смарт готель має вигідне географічне розташування в самому центрі міста із зручною транспортною розвязкою. У 5 хвилинах від готелю знаходиться найпопулярніший ТРЦ в місті, цілодобові супермаркети, розважальні центри.
Для гостей пропонується проживання у 14 номерах. Можливо многоместное поселення або розміщення в окремих кімнатах. Є номери з зручностями.
Передбачена загальна обідня зона.
найголовніша відмінність Смарт готелю від звичайного хостелу – це номери! Кожна людина розташовується в окремому смарт-номері зі зручностями на поверсі або в номері. При цьому, в будь-який час доби функціонує не дороге міні-кафе, де можна підкріпитися, а професійні співробітники з радістю дадуть відповідь на будь-яке питання.
Є доступ до Wi-Fi.

Часто задаваемые вопросы про Smart Hotel :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Харчування
  • Ціна на номери стартує від 180 грн за добу. 75 грн за годину (мінімум 2 години).

Ціни на проживання у Smart Hotel

Ціна на номери стартує від 180 грн за добу. 75 грн за годину (мінімум 2 години).

Фото Smart Hotel

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Smart Hotel:

+ Додати відгук
Игорь (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.1 Марта 2018

Ну... во первых это точно не хостел, как было заявлено на сайте, а все же "Мини-отель". Цены вполне демократичны, если едете в Запорожье по работе, то это то что надо! Остановка под боком, можно покушать прям на территории отеля, номера хорошие. Оценка, где то между четверкой за персонал (были нюансы) и пятеркой за сам отель!

Владимир (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.25 Февраля 2018

Сегодня выехали с этого "хостела", впечатления вполне положительные. Порадовало наличие кафе. Номера ухоженные и очень удобная транспортная развязка.

Игорь 22 Октября 2017

Отель-жуть, белье грязное, шумоизоляции нет. В соседнем номере с нами судя по всему "работала" девушка по вызову, и было такое чувство что мы тоже участвовали в этой оргии потому что стены картонные. Персонал злой и не приветливый, особенно администратор Наталья, такое впечатление что она в принципе ненавидит людей. Вообщем не советую никому.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Smart Hotel:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Smart Hotel:
ул. Гоголя 147, кв.71, Запоріжжя, Україна.
nagogolya@gmail.com
+380635504458 , +380984142202 , +380993786138 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Smart Hotel на карте Запоріжжя
Частный сектор и мини-пансионаты у Запоріжжі , Хостелы у Запоріжжі

Ще готелі та пансіонати у Запоріжжі: