У курортному селищі Яблуниця , всього в 6 км від популярного гірськолижного курорту Буковель в мальовничому місці Яблуницького перевалу розташувався готель Бруклін.

Готель являє собою чотириповерхову будівлю, в якій знаходяться 13 просторих і світлих номерів з панорамними вікнами, з яких відкриваються захоплюючі краєвиди на Карпати.

Кожен з номерів, незалежно від категорії, оснащений зручними меблями та ультрасучасною технікою для максимального комфорту своїх постояльців: двоспальним ліжком, шафою, комплектом меблів, телевізором. Індивідуальна ванна кімната обладнана сучасною сантехнікою, душовою кабіною, феном і комплектом рушників.
У деяких номерах є міні-кухня.

Wi-Fi

ДО послуг відпочиваючих на території готелю Кафе на 40 місць, ресторан на 120 місць, де гостям пропонують вишукані страви гуцульської та європейської кухні від команди кухарів.
Також завжди можна скористатися альтанкою та приладдям для барбекю і провести час з друзями або родиною на свіжому повітрі або відвідати сауну, яка допоможе не тільки максимально розслабитися, але і приємно відпочити, омолодиться і набратися життєвих сил.
Для подорожуючих на автомобілі розташована парковка.
Прокат лижного спорядження.
Трансфер в / з готелю (за додаткову плату).
Конференц-зал.

Часто задаваемые вопросы про Готель Бруклін :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Харчування, Паркування, Прокат гірськолижного спорядження, Трансфер
  • від 400 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Бруклін

від 400 грн. за номер

Фото Готель Бруклін

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Готель Бруклін:

+ Додати відгук
Ігор (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.10 Сентября 2019

Відпочивали у готелі з сім''єю. Всім сподобався готель, дуже круто! Номер просторий і світлий, є балкон, вигляд з вікна на гори! Чисто і гарно, меблі прості та нові і функціональні, нічого лишнього. Багато місця біля готелю для парковки. Все подвіря вкрито бруківкою - можна подумати ми приїхали не в Карпати, а справді у Бруклін. Сервіс тут на вищому рівні. Персонал не замітний, але за необхідності всі є на місці.

Ольга (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.10 Сентября 2019

Просторі великі світлі номери, з величезними панорамними вікнами і балконами. На 4 поверсі є тераса, нам адміністрація готелю запропонувала подивитися звідти навколиші красоти. Воно того варте!!!!! Вигляд шикарний!!! Хоч і вигляд з номеру не менш вражаючий. На першому поверсі є ресторан, страви смачні і недорогі. Персонал привітний, добродушний, легко йде на контакт. Зимою приїдемо саме сюди!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Бруклін:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Бруклін:
уч. Горишков, Яблуниця, Україна.
info@brooklyn-yablunitsa.com
+380988224128 , +380663343390 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Бруклін на карте Яблуниця
Гостиницы и отели в Яблуниці

Ще готелі та пансіонати в Яблуниці: