Запрошуємо Вас відпочити в чистих, затишних 2-х, 3-х, 4-х місних номерах, які знаходяться у просторому дворі, з двома альтанками та величезним сонячним майданчиком вкритою газонною травою. У нас Ви можете провести чудово свою літню відпустку, канікули або вихідні на березі Азовського моря в Урзуфі. пропонується проживання в упорядкованих просторих номерах з різним рівнем комфорту: номери «Люкс», «Напівлюкс», «Стандарт», «Економ». мікрохвильова піч, холодильники). Також в Урзуфі є багато місць, де можна смачно та недорого поїсти. Інтернет WI-FI.
Поблизу від нас (10-15 хвилин пішки) знаходяться: луна-парк, кафе, ринок, магазини та пляж. У центрі села знаходиться красивий парк у грецькому стилі. Для тих, хто подорожує громадським транспортом, є розклад автобусів:
Маршрут №77 (Маріуполь — Урзуф) 6:30, 10:20, 13:30, 17:30 (від АС-2 «Південна»).
Маршрут № 77 (Урзуф-Маріуполь) 6:30, 11:00, 14:30, 18:30 (до АС-2 «Південна»).
За попередньою домовленістю зустрінемо вас автомобілем в Урзуфі (безкоштовно). «Економ» однокімнатні 2-х, 3-х, 4-х місні:
Розміщення 2-4 особи (1, 2 поверх). У номерах ліжка (двоспальне ліжко або/і одно-спальні ліжка) холодильник, тумбочка, дзеркало, стіл стільці, комплект посуду. У номерах двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, кондиціонер, шафа, тумбочка, дзеркало, стіл, стільці, посуд, ел. чайник, санвузол (туалет, умивальник з гарячою водою, душ з гарячою водою (бойлер)), постільна білизна, набір рушників. При необхідності можна додати спальне місце (євро розкладачка).
Біля номера стіл і стільці. . У номерах двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диван розкладний, шафа-купе, журнальний столик, тумбочки, кондиціонер, холодильник, ел. чайник, кухня з мийкою, піччю і посудом (повний комплект), душ і умивальник з гарячою водою (бойлер), туалет), постільна білизна, набір рушників. і стільцями.
Для загального користування (безкоштовно):
- Wi-Fi
- паркування для машин;
- дві альтанки;
- затишний двір;
- великий зелений лужок;
- кухня;
- мангали;
- гарячий і літній душ.
Проживання з тваринами за попереднім погодженням з адміністрацією. !
Виїзд - до 10:00
Заїзд - після 12:00
Приємного Вам відпочинку!

Часто задаваемые вопросы про Меотида (Катанова, 15) :

  • Вигоди в номері, Інтернет, Кондиціонер, Паркування, Заселення з тваринами, Трансфер, Кухня в номері
  • Вартість проживання: Від 120 грн.

Ціни на проживання у Меотида (Катанова, 15)

Вартість проживання: Від 120 грн.

Фото Меотида (Катанова, 15)

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Меотида (Катанова, 15):

+ Додати відгук
Алена 31 Июля 2016

Первый раз решили поехать в Урзуф, и не ошиблись с выбором! Отдыхали в пансионате Меотида с 23.07.16 по 30.07.16, бронировали комнату через сайт и руководствовались только на фото которые указаны на этой странице (кстати фото соответствуют), переживали потому что ехали с ребенком, но когда мы приехали не разочаровались это тихое, уютное местечко, не далеко от моря, в комнате есть все необходимое, кухня и туалет на территории пансионата, два душа летний и горячий, большой ухоженный дворик, есть места для парковки. Замечательная семья : отзывчивые, добродушные, общительные, с хорошим чувством юмора. Дай Бог вам здоровья, терпения и процветания. Мы прекрасно отдохнули и надеемся что оставили после себя хорошие впечатления. Огромное спасибо вам за ваш труд и побольше благодарных, не проблемных клиентов. Теперь, если будем отдыхать в Урзуфе, то только у вас!!!!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Меотида (Катанова, 15):
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Меотида (Катанова, 15):
Урзуф, Україна
tatianamoroz77@gmail.com
+380974744342 , +380508869437 Татьяна (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Меотида (Катанова, 15) на карте Урзуф
Частный сектор и мини-пансионаты в Урзуфі

Ще готелі та пансіонати в Урзуфі: