Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах» - Севастополь, Учкуївка - відпочинок без посередників !

150 метрів від моря, Wi-Fi, міні-спорткомплекс, дитячий майданчик, мангал, парковка, відпочинок на елітних яхтах, персональні екскурсії
Трансфер.
В оголошенні вказана Мінімальна вартість за номер на добу - Дзвоніть, уточнюйте ціни, на номері підключений Ватсап !

Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах» на спільній території і розташовані в 150 м. від самого кращого, що виходить у відкрите море, пляжу Севастополя «Учкуївка». Дивовижний він тим, що пісочний і в морі входити дуже легко – не заважають гігантські слизькі камені та інші незручності.

Котеджі «Дворянське гніздо» і «Синій птах» мають спільний двір, який засаджений вічнозеленими і фруктовими рослинами. Паркани завите плющем, жимолостю, яка при цвітінні истончает аромат, схожий з французькими парфумами. Будинки завите повзучої вичей, що вносить органічне доповнення до їх оригінальній архітектурі.

У дворі гойдалки, спортивний майданчик, дитяча пірамідка, паркові скульптури, мангал, місце для авто. Ділянка добре озеленений, багато квітів, які плодоносять фруктові дерева. Паркани та будинок повиті зеленню.

Всі номери із зручностями : спальня, міні-кухня, кондиціонери, ТВ, санвузол, умивальник, душ, необхідні меблі, балкони, постійно холодна і гаряча вода.
Відпочиваючі при бажанні можуть приймати ультрафіолетові ванни у власному солярії: дах будинку - оглядова площадка-бар з чудовим видом на море, шезлонгами, нічним підсвічуванням.

Міні-кухні обладнані посудом, холодильником, електроплитою, раковиною з гарячою водою і всім необхідним інвентарем. Вода холодна і гаряча постійно.

Сервіс: прибирання покоївка здійснює через день. За заявкою відпочиваючих надаються послуги масажистки, відпочинок на елітних яхтах, персональні екскурсії. Безкоштовний Інтернет.

Поруч розташований супермаркет, продуктовий ринок, кафе, ресторани – 5 хв. Зупинка транспорту в 7 хв.

Будинок знаходяться в 3-5 хвилинах ходьби від безкоштовного пісочного пляжу «Учкуївка», який виходить у відкрите море. Зараз - це справжній курортний район. Тут розміщені невеликі пансіонати, мініготелі і гостьові будинки. Близькість до моря, хвойні лісонасадження і виноградники створюють неповторний аромат, ауру комфорту і затишку. Чудовий піщаний пляж «Учкуївка» добре обладнаний: бари, ресторанчики на пляжі, вечірні дискотеки, водні атракціони, прокат пляжного обладнання, масаж, прохолодні напої, місцеві делікатеси, теплий пісок і чисте відкрите море.

Часто задаваемые вопросы про Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах» :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер

Фото Гостьові будинки «Дворянське гніздо...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах»:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах»:
Учкуївка, Україна
+7(978)7870525 (+WhatsApp) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьові будинки «Дворянське гніздо» і «Синій птах» на карте Учкуївка
Частный сектор и мини-пансионаты в Учкуївці

Ще готелі та пансіонати в Учкуївці: