Равликову «Еко Ферма»

Опис:

Підприємство зареєстроване в червні 2018 року. Фермерське господарство «Ферма Еко» спеціалізується на вирощуванні породи равликів Helix Aspersa Muller, а також в планах виробництво різної продукції з них. Ми є одним з найбільших господарств в своєму регіоні, яке здійснює продаж відсортованих равликів, упакованих в ящики і готових до вживання в харчуванні або для наступної переробки. Планований обсяг реалізації готової продукції становить близько 100 тонн, в подальшому працюємо на розширення: пошук земельних ділянок, споруда додаткових спеціалізованих приміщень.

Ферма розташована в місті Лебедин, на площі 40000 кв.м, і включає в себе: приміщення маточника і інкубатора з необхідним обладнанням та інвентарем; крім того, проводиться монтаж холодильної камери на 120 тонн готової продукції, теплиця 800 кв.м. і вольєри для вирощування равликів, засіяні культурою PERKO зі спеціальною огорожею, системою зрошення.

Ми завжди готові до нового партнерства, гарантуємо високу якість і екологічну чистоту наших продуктів. Пропонуємо послуги зі зберігання маточного стада, реалізації маточного стада з повним пакетом документів. Надаємо можливість побачити, почути, розповісти, безкорисливо поділитися досвідом на всіх етапах технологічного процесу. Виготовляємо і реалізуємо повноцінний екструдований комбікорм (випробуваний і підтверджений сертифікатом якості на власному вирощувати равликів стаді) для равликів, згідно власного ТУ У 10.9-22593940: 2012

Равликову господарство "ФЕРМА ЕКО" запрошує на екскурсії! У програмі дегустація делікатесної продукції власного виробництва!

Страница в каталоге предприятий: Улиточная «Эко Ферма»

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири у Тростянці

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: