Новий гостьовий будинок. Центр Східниці, 5 хвилин 3 джерела. Елітні кімнати 35кв.м в кожній кімнаті с.у, кухня, ліжко ортопедичний матрац, плазмовий телевізор.

Часто задаваемые вопросы про Kyiv :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кухня в номері
  • 800-1200 грн

Ціни на проживання у Kyiv

800-1200 грн

Фото Kyiv

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 5

Відгуки про Kyiv:

+ Додати відгук
Виктория 8 Ноября 2021

Долго не могли определиться, где остановится в Сходнице. Администратор отеля Киев очень расположила по телефону и не зря! Ездили в августе. Отель Киев расположен очень удобно, в центре, при этом тихое и уютное место с красивым видом на лес. Удобно ко всем источникам. Когда мы приехали, нас встретила лично хозяйка Киева, прекрасная Юлия, царевна этого поместья! Мы попали в сказку и это не громкие слова. Юлия посоветует, какой номер лучше, комфортней для Вашей семьи. Номера все шикарные, современный ремонт, удобные, ортопедические кровати. Всё сделано со вкусом и настоящим хозяином! Прямо пахнет уютом и комфортом! Юлия организует Вам вкуснейший обед, ужин, завтрак, что пожелаете) еда в ресторане отеля диетическая, при этом невероятно вкусная. Впечатляет подача, европейский ресторан! Утром спускаешься, пахнет ванильным сырниками, это не сравнимо!!! Можно заказать то, что любят дети! Не могу не отметить десертики - бисквиты с фруктами!!! Все лёгкое, диетическое и приготовлено на специальной печи! Также в отеле можно пройти лечебные процедуры, очень рекомендуем. Всё удобно, рядом, гибкие условия, персонал вежливый и очень приятный! Мы прямо ждём, когда сможем в следующий раз приехать! В отеле Киев Вы можете отдохнуть, оздоровиться, набраться приятных впечатлений! Хозяйка отеля Киев, прекрасная Юлия, всегда встретит Вас с улыбкой и вопросом, как у Вас дела? И, как в сказке, любое пожелание! Большое Спасибо Вам, Юлия, за Вашу работу, Вы приносите людям Счастье! Обнимаем вас, Виктория, Алексей и Лиза ❤️. До новых приятных встреч в отеле Киев. Кстати новый отель рядом, Столица, тоже стоит отметить вниманием, ещё одно царство Юлии. Мы хотит попробовать!💯💐

№45, м. Біла Церква 29 Июля 2021

Вперше відпочивали у Східниці у липні 2021 року, це райський куточок). Готель Kyiv обрали по відгукам в інтернеті, про свій вибір не пожалкували жодної миті. Умови та сервіс на найвищому рівні. Щиро вдячні власниці Юлії за чудово організовану роботу та усьому персоналу за створення умов для комфортного відпочинку. Наступного разу повернемось у Kyiv!

Наталія 22 Июля 2021

Відпочиваємо вже другий рік. Усе СУПЕР! Сучасний, стильний, комфортний готель. В кімнаті є усе необхідне. Є власна кухня, що дуже зручно. Цього року в умовах відключення води в місті, у готелі вода була ЦІЛОДОБОВО!!! Персонал ввічливий, кімнати прибираються вчасно та якісно. Особлива подяка власниці готелю Юлії за організованість, увагу до кожного клієнта, якісну роботу.
Рекомендуємо всім!
Відпочинком задоволені!

Оксана из Днепра 10 Марта 2021

Отдыхали в этом отеле в конце февраля-начале марта2021.Отель просто супер.персонал очень приветливый,на любую просьбу откликался очень быстро.
Расположение отеля замечательное,в самом центре поселка.номера прекрасные,свободные,оснащены всем необходимым и плюс еще и кухня есть.но можно питаться и в отеле в кафе,тоже очень вкусно и не дорого.
Огромное спасибо руководителю отеля Юле за гостеприимство и рекомендации.Отдыхали в Сходнице не первый раз,но это лучший отель.следующий раз только сюда

Руслан 8 Февраля 2021

Відпочивали в Східниці у січні 2021 року на Різдво та Старий Новий рік, зупинилися в готелі ,,Kyiv". Дуже хвилювалися через погоду, тому що на той час снігу не було майже ніде, але вона нас порадувала, ми потрапили у справжню зимову казку: сніг, сонечко, помірний мороз, все було класно! Ми чудово провели час відпочинку у цьому готелі та Східниці, дуже задоволені!!! Про красоти та краєвиди Східниці та околиць, природу, цілющі джерельну та мінеральні води, чисте повітря, її привітних місцевих жителів та смачну кухню, думаю, знають усі...А хто ще не знає, раджу відвідати цю калоритну місцевість, не пожалкуєте!!!
Хочу поділитися своїми враженями від перебування в готелі ,,Kyiv". Незважаючи на те що приїхали ми ввечері та були дуже втомлені, нас привітно зустріли і швидко розмістили, в номері нас чекав приємний подарунок для «закоханої пари»))) - пляшечка брюту та цукерки, дуже приємно та несподіванно!!!))) Ще й встигли на смачну вечерю, раджу всім, за можливості, харчування при готелі, їжа по-домашньому смачна, різноманітна та добре приготовлена. Авто без проблем розмістили на парковці, в готелі добра система відеоспостереження та постійний нагляд і охорона, вдень та вночі, можна не хвилюватися за безпеку перебування. Номера в готелі дуже комфортні, оформлено все в сучасному стилі, в нас був номер з інтегрованою невеличкою кухнею, але в ній було все необхідне, тому той незрозумілий для багатьох людей «локдаун», коли були зачинені заклади харчування, пережили без проблем: холодильник, електрочайник, плита, витяжка, мийка, посуд, зона для харчування, все продумано до дрібниць і дуже зручно. Із собою можна не брати зайвих речей… полотенця, тапочки, халати, засоби гігієни, все необхідне для комфортного перебування було вже в номері. У номері був вай-фай безперебійно, навіть ввечері коли всі мешканці готелю напевно поринали з головою у свої гаджети, його вистачало на все і всіх. Хоча не раджу сидіти сидіти ввечері в тих номерах, бо таке свіже повітря і краєвиди на вас дома точно чекати не будуть... не гайте час на інтернет розваги, а насолоджуйтесь природою та відпочинком. В нашому номері на четвертому поверсіі був балкончик, з якого відкривалися чудові краєвиди на фасадну частину готелю, річку та смерековий ліс на схилах, балкон має достатньо місця ще й столик із стільцями на двох осіб і хоча то зимою не дуже можливо й комусь буде потрібно, але весною, влітку та восени точно зайвим не буде... Дуже комфортна кровать, маю на увазі гарно підібраний ортопедичний матрас, навіть коли валятися на ньому майже весь день, спина абсолютно не затікає та не болить, чиста та приємна за відчуттями спальна білизна. І хоча на той час були люті морози, вночі температура доходила до -20, в номері було затишно та тепло, ситема опалення має індивідуальне регулювання і можна самому виставляти комфортну температуру її роботи. Санвузол то окрема історія, все супер-люкс!!! Поли з підігрівом, гарний напор води та належний відвід стічної води, все працює, нічого не тече і не капає, зручно розташовані розетки для фену чи електробритви...думаю більше зайвого писати і не потрібно, всі хто подорожує часто і в темі - мене і так зрозуміють. Висловлюємо за наш комфортний відпочинок щиру подяку персоналу готелю ,,Kyiv" та власниці Юлії. Раджу Всім зупинятися у Східниці саме у цьому готоелі, не пошкодуєте!!!

Rested in Skhidnytsia in January 2021 for Christmas and Old New Year, stayed at the hotel "Kyiv". We were very worried about the weather, because at that time there was almost no snow, but it made us happy, we got into a real winter fairy tale: snow, sun, moderate frost, everything was great! We had a great time at this hotel and Skhidnytsia, very happy !!! About the beauty and scenery of Skhidnytsia and its surroundings, nature, healing spring and mineral waters, clean air, its friendly locals and delicious cuisine, I think everyone knows ... And who does not know yet, I advise you to visit this colorful area, do not regret it !!!
I want to share my impressions of staying at the hotel "Kyiv". Despite the fact that we arrived in the evening and were very tired, we were greeted warmly and quickly placed, in the room we were waiting for a nice gift for a "couple in love"))) - a bottle of brut and sweets, very nice and unexpected !!!))) We also had time for a delicious dinner, I advise everyone, if possible, food at the hotel, home-cooked food is delicious, varied and well-cooked. Video surveillance system and constant surveillance and security, day and night, you can not worry about the safety of the stay. Rooms in the hotel are very comfortable, everything is decorated in a modern style, we had a room with integrated small kitchen, but it had everything you need, so it is incomprehensible for many people, "lockdown", when the restaurants were closed, survived without problems: refrigerator, electric kettle, stove, hood, sink, dishes, dining area, everything is thought out to the smallest detail and very convenient. You can not take extra things with you - towels, slippers, bathrobes, hygiene products, everything you need for a comfortable stay was already in the room. There was uninterrupted Wi-Fi in the room, even in the evening when all the residents of the hotel probably plunged headlong into their gadgets, it was enough for everything and everyone. Although I do not advise to sit in the evening in those rooms, because such fresh air and scenery will not wait for you at home ... do not waste time on online entertainment, and enjoy nature and recreation. In our room on the fourth floor there was a balcony with a beautiful view of the front of the hotel, the river and the spruce forest on the slopes, the balcony has enough space and a table with chairs for two people and although it is not possible in winter and someone will need but in spring, summer and autumn it will definitely not be superfluous ... Very comfortable bed, I mean a well-chosen orthopedic mattress, even when lying on it almost all day, the back does not swell and does not hurt, clean and comfortable bed linen. And although at that time there were severe frosts, the temperature reached -20 at night, the room was cozy and warm, the heating system is individually adjustable and you can set the comfortable temperature of its operation. The bathroom is a separate story, all super-luxury !!! Heated fields, good water pressure and proper drainage, everything works, nothing leaks or drips, conveniently located sockets for hair dryers or electric razors ... I think there is no need to write more and unnecessary, everyone who travels often and in the subject - me and so will understand. We express our sincere gratitude to the staff of the hotel "Kyiv" and the owner Julia for our comfortable rest. I advise everyone to stay in Skhidnytsia in this hotel, you will not regret it !!!

Вита 2 Января 2021

Мы с мужем в Сходнице отдыхаем уже давно. В этом году остановились в отеле "Киев". Очень удобное местоположение, близко все основные источники. Номера большие, чистые, укомплектованы всем необходим. Питание правильное, разнообразное. Персонал внимательный и отзывчивый. Спасибо хозяйке Юле за хорошо организованный отдых и всем рекомендуем проживание в этом сказочном месте.

Дмитрий 7 Сентября 2020

Отдыхали в Сходнице летом 2020. Остались сугубо положительные эмоции от отдыха в данном отеле. Всегда приятно, когда у отела гибкая политика в отношении своих клиентов, ни одна просьба не осталась неуслышанной. Номера сделаны качественно, кровати очень удобные с дорогими матрасами, наличии кухонь в номерах позволяет регулировать питание на свой вкус. Отдельный плюс это расположение отеля, до всех основных источников 5-10минут, без резких перепадов высоты. Остались только положительные эмоции, в следующий раз при посещении Сходницы только отель Киев.

Сім'я Бурлаків, м.Чеикаси 18 Августа 2020

В серпні місяці відпочивали в Східниці, зупинилися в готелі ',,.Київ "".Незабутні враження залишилися від перебування в готелі-привабливі комфортні номера оздоблені в сучасному стилі. Домашня обстановка, та ідеальна чистота, що завжди підтримується персоналом. Закрита територія, яка круглодобо охороняється з парковкою для машин. Окремі слова подяки висловлюємо власниці готелю- Юлії Владиславівні- це чудова, миловидна, турботлива, комунікабельна, щира ,енергійна жінка, яка створила професійний обслуговуючий колектив. Дуже сподобався 3- х разовий харчовий раціон готелю- згідно вашого смаку, на вибір, завжди все свіже, гаряче, смачне, з сучасною сервіровкою столу. Вишукані блюда з м яса, риби...пельмені виготовлені власноруч,..постійно свіжі овочі та фрукти. Висловлюємо подяку всьому персоналу готелю,, Київ "" та її власниці Юлічці, за щиру гостинність та теплий прийом. Рекомендуємо відвідати його всім відпочиваючим.

Александр и Татьяна 23 Июля 2020

Семейный отдых в уютном и современном Отеле «КИЕВ» мы провели в июле 2020! Шикарный отель со всеми необходимыми для комфортного отдыха удобствами! Чистые и уютные номера! Юлечка, хозяйка отеля, УМНИЧКА!!! Всегда приветливая, внимательная и доброжелательная!!! С особой ответственностью и внимательностью относится к работе и к каждому гостю персонально! Вежливый и приветливый персонал! Спасибо Вам, за то что вы есть именно такие!!! Процветания и всех благ!!! А мы конечно же вернёмся! Украина, г. Кривой Рог❤

Алла 28 Июня 2020

Відпочивали в Східниці в червні 2020 року.Зупинилися в готелі ,,Київ .Готель та його власниця Юлія залишили по собі найкращі враження.Готель новий, обладнаний всім необхідним для відпочинку, приготування їжі та прийому лікувальних вод. Також в готелі є підводний душ-масаж,озокерит . Дуже гостинна та досвідчена власниця Юлія. Завжди привітна , енергійна та доброзичлива. Персонал привітний, на прохання гостей реагує миттєво. Пані Юлія вкладає в свій бізнес не тільки кошти,а й Свою Душу!!! Ми залишилися дуже задоволені відпусткою. Приїдемо обов‘язко ще!!!! І тільки до пані Юлі в готель ,, Київ .Дякуємо!!!Так тримати!!!

Галина, Ірина, Леся 25 Июня 2020

Апарт-готель Київ - це чудове місце для відпочинку у Східниці. Готель новий, з гарним ремонтом, сантехнікою та всім необхідним. Є білосніжна постіль та халати. З балкону видно прекрасну панораму на місто та гори. Харчування дієтичне та дуже смачне (проте думаю, що дорослий чоловік не буде наїдатися порціями). Меню різноманітне, все свіже та приготоване з душею. Ми користувалися послугою масаж та дуже задоволені. Окремий плюс це розташування - тиха вуличка понад річкою, близько до базару та до більшості джерел. Я однозначно рекомендую цей готель.

(Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.7 Марта 2020

Не рекомендую

Александр(понедiлок) Оксана 9 Февраля 2020

отдыхали в феврале. Только положительные впечатления. Ни ОДНОГО МИНУСА. ЗОЛОТАЯ хозяйка Юлия очень отзывчива, внимательна была к нам, такое редко встретишь, а это дорогого стоит.Обслуживающий персонал очень доброжелательный и все вопросы решает молниеносно. Номера укомплектованы по высшему разряду. ОЧЕНЬ чисто комфортно уютно. Низкий поклон Вам,пани Юлия, за вашу заботу и внимание.Так держать! !!!

Миша и Аня 10 Января 2020

Замечательный отель!
На данный момент живём во Франции, но приехали на праздники во Львов, а заодно и в Сходницу, водички попить и на снег посмотреть :)
Пребывание в отеле "Киев" только улучшило наш отдых! Номер красивый, чистый, отличный вид из окна. Отдельно хотелось бы сказать о гидромассаже - супер процедура, особенно после дороги, очень расслабляет.
Отдельное спасибо Юлии за ее доброжелательность, гостеприимство и отзывчивость!
Надеемся, что ещё сюда вернёмся, ведь как бы хорошо не было за границей, а дома всё-таки лучше!

Nechyporenko Yanina 3 Декабря 2019

Відпочивала в Східниці вперше в серпні цього року. Обирала отель через Інтернет, без рекомендацій. Вибір пав на віллу "Київ" абсолютно інтуїтивно.
Що сказати? Мені мого часу в Східниці і в "Київі" було замало. Хазяйка отелю супроводжує гостей від першого кроку і до слів "Ми приїдемо до вас наступного року, бо нам дууууже сподобалося". Тон отелю задає саме Хазяйка, персонал підібрано бездоганно. Все блищить, сяє, кружляє, працює. Перед заселенням мій номер прибирали увага! - чотири години. Це номер без кухні! Зрозуміла чому, коли зайшла в номер. Чистота стерильна. Вибачте, але в мене вдома так ванна кімната не блищить. Все новенькое, чистеньке, зі смаком. Але водночас нічого зайвого і ніякого випєндрьожа.
За час прибирання мене гостинно зустріли, нагодували, забрали багаж на зберігання, запропонували освіжитися й відпочити. Я відчувала себе бажаним гостем. Це приємно, чорт забирай!
Хто хоче готувати самостійно - будь ласка, є номери з кухнями. Хто, як я, хоче відпочити від горщиків й плити - до ваших послуг маленька, затишна, сучасна кухня з дівчатами-кухарями, які сто разів побажають вам "Смачного!", і вам таки буде смачно! Тому що готують якісну здорову їжу, що до того ж є корисною, бо ви ж водичку п'єте))) Я особисто навіть не встигла ані крапельки зголодніти між сніданками-обідами-вечерями. Купувала додатково лише місцеві смаколики, які в Східниці самі знаєте які.
Крім того, "Київ" надзвичайно зручно розташований. Все поряд. І ліс, і центр, і ринок, і джерела, і автостанція. Краса неймовірна.
А в серпні ще й День Східниці. І я потрапила на дводенні гучні гуляння з піснями-танцями-каруселями і виступами відомих гуртів просто неба в чудовому місцевому амфітеатрі. Питайте, що кого цікавить. Із задоволенням розкажу. А до "Києва" повернуся обов'язково, але вже днів на двадцять, не менше.

Наталья и Игорь 27 Октября 2019

В Сходнице были первый раз. Остановили свой выбор на отеле "КИЕВ" и очень довольны проживанием. Очень чисто, все новое, уютно, современно, большой телевизор и стабильный Wi-Fi . В номере есть своя кухня со всем необходимым, кто не хочет готовить в отеле есть возможность заказать питание. Уютный балкон- есть стулья и стол, можно посидеть, попить приятно кофе с видом на лес и горы.
К услугам отдыхающих в отеле есть подводный душ-массаж, особенное удовольствие . Мы были в конце октября, в номере тепло (есть отопление) и кондиционер. Отель новый, обслуживание на высоком уровне, уборка один раз в три дня в вашем присутствии или по вашему желанию. Приятный бонус хорошая кофе-машина в холе на первом этаже. Великолепное месторасположение и от него легко добраться до всех источников. Очень рекомендуем всем, кто любит комфортный отдых!

Наталия 10 Октября 2019

Отдыхали этим летом, семьей с двумя детками, с 24 по 31 августа. Остались положительные эмоции и приятные воспоминания от всего) Детям тоже безумно понравилось! Огромное спасибо Юлии за ее гостеприимство и сотрудников отеля, за чудесное отношение и помощь в наших просьбах! Отель прекрасный, очень уютный такой, домашний, но в тоже время европейский, с отличным ремонтом, чистым белоснежным бельем, пушистыми полотенцами, удобной кухней, в которой есть необходимая посуда и индукционная плитка - готовить быстро и приятно. Местность чудесная, много красивых мест и недалеко- в пешей доступности, природа настроена вас оздоравливать) Честно, не хотелось уезжать! Поэтому решили, что обязательно вернемся к Юлии на отдых) Уж очень приятно было здесь гулять и отдыхать! Рекомендую всем!

Світлана 26 Августа 2019

Відпочивали у готелі ''Київ'' в липні 2019 року. Готель дуже сподобався, все дуже чисто, все нове, тихо, спокійно, знаходиться біля лісу, що виключає шум транспорту, недалеко магазин та кілька джерел з водою. Для бажаючих також можна замовити харчування. Порівнюючи з іншими варіантами у Східниці, готель ''Київ'' однозначно виграє.

Олег та Віталія 20 Августа 2019

Відпочивали в Східниці з 02 по 14 серпня. Зупинилися в готелі "Київ". Готель та його власниця Юлія залишили по собі найкращі враження. Готель еврокласу, новий, обладнаний всім необхідним для відпочинку, приготування їжи та прийому лікувалних вод. Також в готелі є підводний душ-масаж, озокирит.
Дуже гостинна та досвідчена власниця готелю Юлія - насправді вмілий готель'єр. Повністю задовільняє усі зрозумілі потреби мешканців. Завжди привітна, енергійна та доброзичлива.
В готелі є гарне диєтичне харчування за помірні кошти.
Готель розташований в оптимальному місці з точки зору відвідування основних джерел "Нафтусі" (пішки 15 хв. до джерел № 3,18,357; 10 хв. до № 1с; 5 хв. до № 21 та 20 хв. до № 2с). Базар, "Рукавичка" та банк - 5 хв.
Навіть стихія яка розігралася в Східниці в нічь з 13 на 14 серпня, яка залишила без світла та водопостачання пів Східниці, не змогла "перемогти" оптимізм та працездатність персоналу та господині готелю. Завдяки енергійному керівницьтву Юлії мешканці готелю мали гарячу воду, вчасно сніданок, а деякі навіть і каву в номері!
Рекомендуємо всім цей чудовий готель.
Щиро вдячні власниці - Юлії за її чуйний підхід до кожного мешканця.
Віта та Олег.

Юлия 20 Августа 2019

Великолепный отель, невероятно приятная хозяйка. очень хорошее месторасположение - рядом кафе, супермаркет, удобная охраняемая парковка, прекрасный номер с кухней и всем необходимым. остались очень довольны и рекомендуем всем! Приедем в следующем году)

Ірина, Андрій, Галина 19 Августа 2019

Нещодавно повернулися з чудового відпочинку зі Східниці. Відпочивали в готелі Київ. Дуже рекомендуємо даний готель!!! Спочатку ми бронювали санаторій "Сідус". Та коли приїхали, нам відповіли, що місць немає та повернули кошти. Єдине на що спромоглась адміністратор "Сідуса" це дати візитку готелю Киів. Тут нас зустріла сама господиня пані Юля, яка напоїла нас кавою, запропонувала пообідати. Згодом запропонувала глянути номери. Починаючи з перших хвилин знайомства з власницею готелю пані Юлею та її персоналом і закінчуючи днем від"їзду - ВСЕ СУПЕР! Номери комфортабельні (є балкони зі столиками, де можна випити каву), сучасний ремонт, добротні меблі, білосніжна білизна,фен, шампунь, гель для душу, міні кухня з необхідним набором посуду та індукційна плитка (мрія кожної господині), не зважаючи не те, що в готелі є їдальня. Харчування смачне, різноманітне, дієтичне!!Розташування готелю дуже зручне, в самому центрі. Основні джерела знаходяться в безпосередній близькості. Персонал привітний, на прохання гостей реагує миттєво. Пані Юля вкладає у свій бізнес не тільки кошти, а й свою душу. Є можливість пройти процедури: підводний душ-масаж, озокерит. Пані Юля порекомендувала й лікаря, який нас оглянув.Ми залишились дуже задоволені відпусткою. Приїдемо обов"язково ще! І тільки до пані Юлі в готель Київ. Дякуємо! Так тримати!

Андрій та Анна 14 Августа 2019

Нещодавно повернулися з чудового відпочинку зі Східниці. Відпочивали в готелі Київ. Дуже рекомендуємо даний готель!!! Починаючи з перших хвилин знайомства з власницею готелю пані Юлею та її персоналом і закінчуючи днем від"їзду - ВСЕ СУПЕР! Зустріли привітно, поселили за пару хвилин, нагодували одразу!!! Доречі, окремо хочеться відзначити харчування: Смачно, різноманітно, дієтично!!! Також в готелі є можливість пройти процедури підводного душ-масажу та озокеритолікування. Медичне обладнання нове і не дешеве (якщо хто розуміється в цьому)! Номери комфортабельні, сучасний ремонт, добротні меблі. Взагалі атмосфера номеру настільки нам підійшла, що здавалось, що це наш власний дім))) Ще, розташування готелю дуже зручне, в самому центрі. Основні джерела знаходяться в безпосередній близькості, супермаркет, аптеки, ресторани. Персонал! Реакція персоналу на будь-які наші прохання була миттєвою. І все з посмішкою, позитивом, добродушністю. Власниця спілкується зі всіма своїми гостями, як з добрими друзями! Влаштувала нам консультацію лікаря, що також було дуже приємно) Загалом ми залишились дуже задоволені відпусткою. Приїдемо обов"язково ще! І тільки до пані Юлі в готель Київ.

Людмила 1 Августа 2019

Нещодавно повернулись з Східниці. Ще раз мали можливість переконатися, що відпочинок повинен бути не тільки корисним, а й приємним. А це, я з родиною відчула в повній мірі. В зв'язку з цим, для комфортного відпочинку в Східниці рекомендую віллу Київ. Євро люксові умови проживання, привітний персонал на чолі з пані Юлією зробили свою справу і ми відпочили на всі 150%. Окремої уваги заслуговує домашня, смачна, але і водночас дієтична кухня. Зручне місце розташування вілли також має свої переваги, які ви відчуєте, як тільки опинитесь в Східниціі захочете попити цілющої водички. Взагалі, ми залишились задоволені всім. Вибирали віллу Київ спираючись тільки на відгуки в інтернеті і не прогадали. Із задоволенням повернемося до пані Юлії наступного року.

Юлия 25 Июля 2019

Отдыхали с 10 по 20 июля 2019 года.
Посещали Сходницу не первый раз (ну уж очень манит она нашу семью). Останавливались в разных виллах и в принципе нареканий не было. В этот раз наш выбор пал на виллу "Киев", так как была достаточно большая компания (2 семьи) с детками и для нас было важно иметь возможность приготовления пищи самостоятельно, место расположения виллы и конечно же все сопутствующие удобства. По рекомендации замечательной собственницы виллы Юлии, мы забронировали семейные апартаменты и не пожалели об этом! Вилла новая, очень приятный и отзывчивый персонал, номера располагают всем необходимым для комфортного отдыха. На территории и в самой вилле чистенько, все сделано со вкусом и дорого, видно и чувствуется, что в виллу вложена душа.
Отдельная благодарность и уважение собственнице виллы - Юлии! Она настолько коммуникабельна, отзывчива, после общения с ней кажется, что знаете друг-друга пол жизни! Все вопросы решает молниеносно, помогает советами и очень располагает к себе не только взрослых, но и детей!
Очень рекомендую виллу "Киев" в Сходнице абсолютно всем! Здесь даже самому привередливому и придирчивому гостю будет комфортно.
Благодарю за приятный и теплый отдых! Мы обязательно еще вернемся!))

Елена 23 Июля 2019

Отель новый, комфортный. В номере есть с/у, кухня, холодильник,плита,посуда,кастрюли,сковорода. Большая кровать с ортопедическим матрацом, столик, диван(спать на нем очень не удобно,это единственный минус),телевизор. Белоснежное белье и полотенца. На балконе столик и кресло. Уборка 1раз в три дня. Очень приятный персонал, особенно пани Юлия. Удобное расположение отеля, рядом бистро Сова, рынок, супермаркет,аптека, источники 8,9,10,1,1с. Отдых понравился,уезжать мы не хотели.

Надія 4 Июля 2019

Смачні сніданки,обіди та вечері.Чисто,затишно,помірні ціни.Дякуємо за гостеприємність!

Тетяна 4 Июля 2019

Ми багато подорожуємо. Проте рідко залишаємо відгуки.
Але про свої враження від відпочинку в Східниці у готелі "Київ" не можемо не поділитися.
Пані Юля- красива, чуйна, доброзичлива господиня. Складається враження, що вона вклала у свій бізнес не кошти а свою душу. Усе продумано до дрібниць, щоб відпочиваючим було зручно, затишно та комфортно:
- чудове місце розташування. Біля річки та лісу тихою. Поряд з тим , близько до джерел з мінеральною водою №18, 1С, 2С, 3. Поруч ринок, супермаркет;
- у готелі чистота. У номерах є все що необхідно. Навіть більше. Міні кухня з необхідним (Новим) набором посуду та індукційна плитка (мрія кожної господині), не зважаючи не те, що в готелі є їдальня.
- дуже ввічливий персонал;
- в ідальні готують смачно домашню їжу;
- гідромасаж проводять досвідчені чудові медсестрички Маша та Іра. Окрема їм подяка.
Дуже жалкуємо, що не вдалось скористатись послугою з озокиритолікування, яку у готелі запровадили після нашого відїзду;
- пані Юля використовує гнучку систему знижок (на проживанання, харчування та процедури).
Висловлюємо вдячність персоналу та особисто пані Юлі за чудовий відпочинок та рекомендуємо усім охочим відпочинок у готелі (віллі) "Київ" у Східниці.
Повірте не пошкодуєте.
Усьому персоналу готе вислов

Людмила 2 Июня 2019

Прекрасный отель! Все новое,со вкусом и высоким качеством. Балконы с красивым видом,летними креслами и столиком. В номерах кухня с посудой ,плитой .Все комфортно,удобно ,отдых на все 100%. И расположен близко к источникам . Питание пока под вопросом. Но сервис ,как в Европе. Рекомендую .

Инна (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.18 Мая 2019

Отдыхаю в Сходнице уже не первый раз и всё время выбирала отель,который бы удовлетворил меня во всем(я очень взыскательный отдыхающий ).Хотелось,чтобы был расположен удобно ,близко к источникам,чтобы вдали от рынка и от дороги,чтобы был балкон с красивым видом и чтобы в номере было приятно находится и в плохую погоду. И немаловажно чтобы питание было в отеле . Выбрала в интернете отель Киев, так как построен недавно и по фото должно было понравиться.
А по факту отель превзошел все мои ожидания. Прекрасный современный номер ,чистый ,просторный уютный. Отдельный кухонный уголок. Спланирован продуманно .Есть горячая вода постоянно, удобная ванная комната,большая кровать с ортопедическим матрасом,удобное освещение .Всего не перечесть. Недостатков я не нашла никаких! Плюс прекрасный сервис, вышколенный персонал,уборка регулярная . Отдельное спасибо работникам кафе ,все подается красиво ,вкусно и меню разнообразное ,но диетическое.
Большое спасибо за замечательный отдых , я ваш постоянный клиент. Искать лучше просто не имеет смысла.

Мария 13 Мая 2019

В прекрасной Сходнице есть множество мест для проживания, но по-моему, вилла «Киев» – одно из лучших жилищ для жаждущих «воды и отдыха». И не только из-за места расположения (с учетом близости и к источникам, и магазинам, рынку и т. д.), но и с точки зрения соотношения качества услуг и цены. Вилла – новейшая (построена в конце 2018), номера хорошо оборудованы. В нашем (на втором этаже) имелась мини-кухонька со всем необходимым для приготовления пищи. То есть, в случае возникновения, ну, просто, непреодолимого желания что-то «ваять» в кастрюлях и сковородках, – вся утварь под рукой. Правда, у нас такое желание так и не «прорезалось»… И мы трижды в день питались в столовой виллы, где под чутким руководством Юлии Владиславовны (собственницы виллы и милейшей души человека!) еду готовила очень быстрая, доброжелательная, опрятная-аккуратная девушка Орыся (ей – отдельное «Спасибо»).
Вообще отдых удался. Все возникающие вопросы решались быстро, номер хорошо убирался (благодаря стараниям нашей горничной Ольги), регулярно менялось постельное белье, полотенца. В конце апреля – начале мая, когда на улице ставало прохладно или шел дождь, вилла отапливалась.
Приятно, что в Сходнице есть «Киев» и множество целебных источников, ради которых мы туда и ездили… Надеюсь возвратиться.

Коля (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.6 Апреля 2019

Очень понравился новый отель. Близко к источникам, номера большие, чистота. Каждых три дня убирали: рушники и постель белоснежные, огромная кровать с удобным матрасом. Плазма на пол стены, кухня с дорогой посудой, а отношение к тебе как в элитном отеле. Спасибо. От Колы и Оксаны.

Оля (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.29 Марта 2019

Я з своєю родиною відпочила в березні в готелі Київ. Хочу від Коваленко висловити вдячність за турботливість та чудове відношення до нас і нашої дитини. Шикарний новий готель в 5 хвилинах пішки від основних джерел. Номера сучасні з євроремонтом і затишною обстановкою. Їжа дієтична та смачна. Дякуємо за хороший відпочинок!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Kyiv:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Kyiv:
вул.Шевченка, 49/1, Східниця, Україна.
dguliy557@ukr.net
+380987672795 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Kyiv на карте Східниця
Частный сектор и мини-пансионаты у Східниці

Ще готелі та пансіонати у Східниці: