Сімейні апартаменти з кухнею-(2-кімнатний,4-місний номер,загальна площа -70м. кв) 2 спальні(2 двоспальні ліжка,2 супутникові ТБ,окрема кухня для самостійного приготування (сенсорна плита,холодильник,електрочайник,набір посуду,стіл) санвузол ( душова кабіна,унітаз,умивальник,фени, балкон.
Сімейні апартаменти без кухні.
Люкс.
Стандарт.
Інфраструктура - зелена зона відпочинку,автостоянка(30 машин), мангал, басейн, гойдалка, їдальня(50 місць), масажний кабінет, підводний масаж, консультація лікаря.
Додаткові послуги які входять у вартість проживання— автостоянка, WI-Fi, надання інформаційних послуг по відпочинку.

Часто задаваемые вопросы про Готель Столиця :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Кухня в номері
  • Вартість проживання Люкс -1400 грн , Стандарт -1000 грн , Сімейні апартаменти без кухні -1600 грн, Сімейні апартаменти з кухнею-2000 грн .

Ціни на проживання у Готель Столиця

Вартість проживання Люкс -1400 грн , Стандарт -1000 грн , Сімейні апартаменти без кухні -1600 грн, Сімейні апартаменти з кухнею-2000 грн .

Фото Готель Столиця

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Готель Столиця:

+ Додати відгук
Олена 6 Января 2024

Довго обирала відпочивальний комплекс у Східниці,так як була там вперше,тому прискіпливо ставилась до вибору.Зупинилась на готелі «Столиця»,по фото мені все сподобалось,готель новий,облаштований новітніми меблями та приладами,присутня СПА-зона,що для мене було важливо.Мої враження перевершили ,мої очікування,все було на відмінно.Хороший та привітний персонал,який допомагав завжди,смачна,а головне дієтична кухня з різноманітним меню(мабуть й дома не готувала страви всі,які коштувала в готелі ).
В номері було все ,що потрібно,та навіть більше:шампунь,гель,зубна щітка,косметичний набір,мило,фен ,рушники.Ліжко king size з ортопедичним матрасом тому комфорт забезпечений.
Розташування в центрі Східниці,що дуже зручно для того,щоб відвідувати основні лікувальні джерела.Обовʼязково приїду ще.

Анастасія 4 Ноября 2023

Відпочивала в готелі 10 днів:харчування різноманітне,кожен ранок парова мʼясна страва,творожна,салати,обіди домашні дуже смачні,вечірні десерти кожний день різні,дякую велике поварам,єдиний мінус набрала 3 кг на той смакоті.Комфортні,величезні ліжка на всю кімнату з ортопедичним матрасам,білосніжна постіль,смарт тв,в номері жарко(для чого так сильно обогрівати)я скручувала весь час батареї.Спа зона ,сподобалась ,в басейні гідромасажна система,сауна комфортна,хамам працював через день,я знаходила час (перша половина дня ,було мало людей)Графік прибирання мене не влаштував (я хотіла частіше,звернулась до адміністратора і мені прибирали по моєму графіку,частіше)весь персонал готелю привітний,вирішують всі питання і побажання.Дякую вам за комфортний відпочинок.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Столиця:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Столиця:
вул. Зарічна 21, Східниця, Україна.
dguliy557@ukr.net
0987672795 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Столиця на карте Східниця
Гостиницы и отели у Східниці

Ще готелі та пансіонати у Східниці: