Здам житло до моря 15 хвилин ходьби. Приватний сектор розрахований на невелику кількість людей (3 кімнати). Зручності у дворі санвузол, душ з гарячою водою). Кухня з усім необхідним для приготування (посуд, 2 холодильника, газова плита, чайник, телевізор). Умови проживання: Тінистий двір, є невелика ДИТЯЧА ПІСОЧНИЦЯ, на території приватного сектору є МАСАЖНИЙ КАБІНЕТ (дод. оплату), WI-FI, стоянка на 2 авто. Будинок знаходиться в 5 хвилинах від центрального ринку, до пляжу 15 хвилин ходьби. Якщо ви алергік - у дворі живе цуценя.
Можливо бронювання номерів. Форма оплати будь-яка. Для передоплати по Україні (Поповненням на карту Приват Банку). Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, прохання попередити заздалегідь про точну дату Вашого приїзду (мінімум за 5 днів). Будемо раді зустрічі з Вами!

Часто задаваемые вопросы про Приватне домоволодіння "ЛІЛІЯ" :

  • Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Паркування

Фото Приватне домоволодіння "ЛІЛІЯ"

+ Добавить фото
Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Приватне домоволодіння "ЛІЛІЯ":

+ Додати відгук
Инна 13 Сентября 2017

Очень понравилось. Море в 5-ти минутах ходьбы, идти через рынок, очень удобно в плане покупок. Недалеко супермаркет, можно к нему прйти по набережной. Комнаты просторные с высокими потолками. Хоть и без кондиционера, но прохладно и ночью и днем. Кухня оборудована всем необходимым для комфортного отдыха. Но самый большой плюс этого места-хозяйка. Она заряжает позитивной энергией всех вокруг. Большое ей спасибо. Собираемся приехать и в следующем году.
Инна, Настя, Сергей

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Приватне домоволодіння "ЛІЛІЯ":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Приватне домоволодіння "ЛІЛІЯ":
Скадовськ, Україна
m.portnaya@ukr.net
+380958768434 , +380958116668 , Мария (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Приватне домоволодіння "ЛІЛІЯ" на карте Скадовськ
Частный сектор и мини-пансионаты у Скадовську

Ще готелі та пансіонати у Скадовську: