Один номер двокімнатний на три спальних місця санвузол в номері. Інший двокімнатний номер кімнати роздільні по два спальних місця кожна санвузол в номері. Є тераса пристосована дляприготовления і прийняття їжі, у дворі паркінг на 3-4 авто. Всі памятки поруч.

Часто задаваемые вопросы про гостьовий будинок :

  • Вигоди в номері, Паркування
  • Вартість 200 грн. у добу на одну людину.

Ціни на проживання у гостьовий будинок

Вартість 200 грн. у добу на одну людину.

Фото гостьовий будинок

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про гостьовий будинок:

+ Додати відгук
Володимир (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.6 Октября 2019

Відвідали дані апартаменти, в оголошені розписано про двокімнатний номер,а є ще й радянська комунальна квартира на три малюсінькі кімнати з радянськими рипучими ліжками, і перекошеними шафами. Сумісний сан вузол, з висячим над унітазом бойлером , ванною що помнить Горбачова,в крані без гарячої води, і незрозумілий вуглик з шторкою і виступаючим краном ,з назвою душ.Якщо хтось зайшов остальні чекають.Кухня тераса з живописним краєвидом, смітєвих контейнерів , старою щербатою посадою, убитою побутовою технікою, ( у мультиварці зірвало кришку ошпарило чоловікові руку).На додачу до всього як бонус миші ,в сусідні кімнаті погризли чемодан. Ну якась така гостина.

Наталія (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.5 Октября 2019

Дуже не правдива інформація в оголошенні, здається три двомісні кімнати з одним сумісним санвузлом на всіх, тож чекати своєї черги можна довгенько. На кухні старезна щербата посуда. А тераса з видом на смітник. Але як подарунок, ви отримуєте живу мишу, яка псує ваші речі, в сусідки погризла чемодан. Тож не рекомендую там зупинятися, якщо хочете щоб ваш відпочинок не був зіпсований.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка гостьовий будинок:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон гостьовий будинок:
с.Шаян дом Укрпочта, Шаян, Україна.
galka19603@ukr.net
+380685326263 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
гостьовий будинок на карте Шаян
Частный сектор и мини-пансионаты у Шаяні

Ще готелі та пансіонати у Шаяні: