У 13 хвилинах ходьби від комплексу санаторів мінеральних вод міста Сатанова, таких як «Збруч», «Перлина Поділля», «Жива Вода» - здається окрема садиба з будинком з усіма зручностями.

В будинку - дві незалежні кімнати (3 3 місця), ванна з душем та пральнею. Є стоянка для однієї машини, внутрішній дворик. В будинку чисто, супутникове ТБ, постіль, але мінімум меблів.
Садиба повністю огороджена, решітки на вікнах, кухня розташована поблизу будинку, між нею і будинком є накриття, формує затишний внутрішній дворик. В кухні є необхідний мінімум посуду на 4 людини.
До центрального бювету мінеральної води – 900 метрів (13 хвилин пішки), до оригінального джерела – приблизно 25 хвилин ходьби по мальовничій рівнинною місцевістю вздовж річки, гір і озера.
Будинок розташований в центрі мальовничого гірського села Крутилів Тернопільської області у заповіднику "Медобори" - серед лісу та гір.

Часто задаваемые вопросы про Садиба в заповіднику Медобори :

  • Вигоди в номері, Телевізор

Фото Садиба в заповіднику Медобори

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Садиба в заповіднику Медобори:

+ Додати відгук
Ігор 21 Мая 2022

Дуже дякую пані Інна та пані Ользі за чудове місто що ми відкрили собі з їхньою допомогою. ГАДАЮ ЩЕ ВІДПОЧИТИ ТАМ.

Елена 14 Августа 2020

Отдыхали у Инны в начале августа 2020. Природа - замечательная. Жилье находится в деревне - да еще в такой аутентичной!!! тишина, собаки лают, вокруг лес, обалденно сходит и заходит солнце!!! К санаторию 10-15 минут тропой мимо леса. Хозяйка старается - постель, посуда новые, косметический ремонт в доме.Есть еще куда совершенствоваться - самое слабое звено - это дворик, заезд автомобилем в него и чистота (т.к. хозяйка живет отдаленно). Хозяйка приветлива, все моменты легко решаемы. Рекомендуем!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Садиба в заповіднику Медобори:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Садиба в заповіднику Медобори:
ул. Лесная 22, село Крутилов, Сатанів, Україна.
happinnessa@ukr.net
+380676573496 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Садиба в заповіднику Медобори на карте Сатанів
Частный сектор и мини-пансионаты в Сатанові

Ще готелі та пансіонати в Сатанові: