Тихе, спокійне і затишне місце, віддалене від буденної суєти і сторонніх очей, сприяє якісному відпочинку і відновленню сил, дає можливість перейти від завантаженого робочого графіка.

Ліс плавно входить у наш двір молодими соснами.
Перша лінія, до річки Ворскла дуже близько-приблизно 50 метрів по стежці через лісок.
Новий сучасний деревяний будиночок на два окремі входи з протилежних сторін.Нові меблі.Гостинний господар.Охайна прибрана обгороджена територія.Є місце для декількох авто (паркінг для гостей будиночка безкоштовно).
На ночівлю одночасно можемо прийняти від 1 до 6 чоловік.
Можна привозити з собою їжу та напої.Є холодильник, чайник, плитка, мангал, ЖК-телевізор, посуд та інше дрібне кухонне приладдя.Під навісом на вулиці можна посидіти за столом в тіні.Додатково три імпровізовані зони відпочинку, виконані у вигляді пеньків.

Два туалету: один у приміщенні (санвузол), інший у дворі.

ГАРЯЧА І ХОЛОДНА ВОДА ЦІЛОДОБОВО, умивальник, душова кабінка всередині приміщення і додатково є літній душ з мийкою на 250 л на вулиці.

Відмінний варіант провести вихідні, відпустку, відсвяткувати день народження або іншу важливу дату, або просто вирватися з сірої повсякденності і зробити собі приємне в будь-який день.Працюємо цілий рік.

Можливі наступні варіанти поселення:

1) зняти окремо одну кімнату подобово, зі всіма зручностями, або іншу - з зручностями на вулиці.

2) зняти будиночок подобово повністю - при цьому, Ви отримуєте повну конфіденційність - то є тільки Ви відпочиваєте, а інші гості і господар будуть в даний час відсутні.(Зверніть ОСОБЛИВУ увагу: Тільки МИ ніколи не ставимо зайвих питань, не розмовляємо з сторонніми людьми про Ваш візит. Дотримуємося високих конфіденційних стандартів та етичних норм стосовно наших гостей. Про це нас не треба спеціально просити. Це для нас звичайна практика. Этонаше імя і наша ділова репутація);

3) орендувати територію погодинно.

Ми постійно поліпшуємо умови, дійсно намагаємося, щоб Ваш відпочинок був максимально комфортним, щоб все, до найменших дрібниць, допомагало Вам отримати позитивні враження.Завжди з радістю вислухаємо Ваші конструктивні побажання.

Є додаткові послуги.Купання в чані, Сплав по р. Ворскла на човні, вимірювання сили, бадмінтон, волейбол, екскурсії, трансфер, оренда палатки, электрошашлычницы та інше.Для бажаючих порибалити є вудка.

КРІМ ТОГО: маємо достатній простір для установки ваших наметів і автокемпінгів, столів, наметів і т п. З можливістю користуватися зручностями бази (обговорюється окремо).

ВАЖЛИВО: Гості приймаються лише за попереднім записом.Годинник заїзду-виїзду обумовлюються індивідуально.Перед виїздом до нас уточніть, будь ласка, всі важливі для вас нюанси.Телефонуйте або пишіть повідомлення через сайт.Відписує швидко (повідомлення прийде на пошту).Більше інформації про нас шукайте в Інтернеті і на YouTube під назвою "Сова Лісова".Також відвідайте наш сайт (інформації см "Контакти").

Скористайтесь можливістю недорого і якісно провести вільний час!

Відпочивайте правильно - урізноманітніть своє життя, приїжджайте до нас на цікавий відпочинок.

Також є можливість прийняти гостей, які шукають запит Котельва квартира подобово, зняти житло подобово, готель, хостел, відпочинок на Ворсклі і т. п.



Приблизні відстані до нас з окремих міст:

Полтави-65 км (Південний в-л)

Харків-130 км

Сум-115

Кременчука-185 км

Краснокутська-39

Дніпра-240 км

Київ-360 км

Охтирки-39 км

Часто задаваемые вопросы про Сова Лісова :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Паркування, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля, Трансфер
  • від 295 грн за номер на добу або 595 грн за весь будиночок.При проживанні від 10 днів, а також для постійних клієнтів можлива знижка. Мінімальний термін перебування: 1 доба. На свята ціни не піднімаємо.

Ціни на проживання у Сова Лісова

від 295 грн за номер на добу або 595 грн за весь будиночок.При проживанні від 10 днів, а також для постійних клієнтів можлива знижка.
Мінімальний термін перебування: 1 доба.
На свята ціни не піднімаємо.

Фото Сова Лісова

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Сова Лісова:

+ Додати відгук
Ольга 18 Июня 2020

Відпочивали з друзями в червні 2019 р.
Отримали неймовірне задоволення.
Чистота, комфорт.
Хочу ще!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Сова Лісова:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Сова Лісова:
смт. Котельва, ул. Горького, 72, Полтава, Україна.
sova-lisova@i.ua
+380509909097 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Сова Лісова на карте Полтава
Частный сектор и мини-пансионаты у Полтаві , Дома у Полтаві

Ще готелі та пансіонати у Полтаві: