Вирішили провести свій літній відпочинок в Криму?! Пропонуємо комфортний і економний відпочинок у нас. Гостьовий будинок " ВЕНЕРА " запрошує гостей у смт Миколаївка, це західний берег Криму .Ми знаходимося в 40 км від Сімферополя, між Севастополем і Євпаторією. Відсутність промислового виробництва і порти на території селища роблять відпочинок в Миколаївці екологічно чистим. Це зручно місце для тихого сімейного літнього відпочинку з маленькими дітьми, тут немає суєти курортних міст, чисте море і пологий пляж прогрівається швидше. Любителі активного відпочинку можуть зайнятися в Миколаївці підводним полюванням, дайвінгом, покататися на гідроциклі або яхті. У нас є все, щоб ви могли відпочити з сімєю , друзями і відмінно провели відпочинок біля моря.
ДО послуг гостей гостьовий будинок "Венера" пропонує економ номери 2-х,3-х, 4-х місні номери з умовами на поверхах. Безкоштовний WI-FI, загальна кухня для приготування їжі, чайхана, мангал для приготування шашликів, парковка на території, дитячий майданчик і басейн для дітей. Розваги, ринок, магазини, аптеки, пляж (піщаний і гальковий) – все в крокової доступності.
Ми готові зустріти своїх гостей за попередньою домовленістю від ЖД, автовокзалу чи аеропорту. Привітні господарі не залишать вашу будь-прохання без уваги. З смт Миколаївка щодня організовані екскурсії по визначних памятках Криму. Приймаються колективні заявки. Знижки обговорюються індивідуально.
Якщо Ви хочете забронювати місце на літній відпочинок в Криму в 2017 нашому гостьовому будинку прямо зараз, телефонуйте

Часто задаваемые вопросы про Відмінний відпочинок в Криму 2017 :

  • Басейн, Інтернет, Дитячий майданчик, Екскурсії, дозвілля, Трансфер
  • Ціни на проживання в гостьовому домі «Венера» від 250 р до 500 р в залежності від місяця і заселеності.

Ціни на проживання у Відмінний відпочинок в Криму 2017

Ціни на проживання в гостьовому домі «Венера» від 250 р до 500 р в залежності від місяця і заселеності.

Фото Відмінний відпочинок в Криму 2017

+ Добавить фото
Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Відмінний відпочинок в Криму 2017:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Відмінний відпочинок в Криму 2017:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Відмінний відпочинок в Криму 2017:
Миколаївка, Україна
+79851562343 , Вадим, +380955441213 , Елена (Viber/WhatsApp) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Відмінний відпочинок в Криму 2017 на карте Миколаївка


Ще готелі та пансіонати у Миколаївці: