Приїжджайте до нас в Крим, наші двері відкриті !

Привіт, мене звати Ірина.
Я господиня невеликого затишного будинку на березі Чорного моря в Криму. Ось вже 10 років ми намагаємося, щоб Ваш відпочинок був незабутнім і цікавим. Якщо Ви хочете відпочити влітку на море з дітьми, в тиші і затишку - ласкаво просимо до нас. Ціни на відпочинок у мене - самі антикризові. Сподіваюся, я Вас не розчарую.

Миколаївка - це селище міського типу, розташоване на заході півострова Крим, в 40 км від Сімферополя. Це - степова частина Криму.

Екологічно чиста зона, сільська тиша (особливо в районі нашого будинку) і ласкаве море, широкі піщані пляжі, відсутність гір, м'який клімат за типом Євпаторійського роблять відпочинок особливо приємним.

В селищі є все, що потрібно для хорошого відпочинку: кафе, бари, більярдні, караоке, дискотеки, на пляжі є прокат шезлонгів, можна покататися на банані, плюшці, катамарані, водному мотоциклі,на парашуті, навіть на дельтоплане. Щоліта приїжджає на все літо луна-парк, цирк-Шапіто. Природно, є екскурсійні маршрути по всьому Криму.Можна орендувати авто і самим покататися по Криму. У селищі так само є прокат велосипедів. Рано вранці можна порибалити, улов маленький, але задоволення зовсім не маленьке! На продуктовому ринку Ви можете придбати свіжі овочі і фрукти за помірними цінами. Вино - це не проблема, різні сорти. Загалом, приїжджайте на літо до нас відпочити і Ви самі переконаєтеся, що Миколаївка відмінне місце для відпочинку.

Ми працюємо з 2006 року. Триповерховий будинок з великим і вільним двором.
На першому поверсі знаходяться чотири номери ( 2-місний, два 3х-місцевих і один 4 - місний). На першому поверсі один великий санвузол.
Другий поверх має окремий вхід. Там розташовуються шість номерів (три 2-місних, два 3х-місцевих і один 4-місний).Тут 2 санвузли з душем і окрема кімната з 4 умивальниками.
На третьому поверсі (мансарда) шість номерів з окремими санвузлами (три 2х і три 3х - місцевих).
У дворі знаходяться окремий блок з 7 кімнат (3х та 2х-місні).
Крім цього, у дворі одна велика чайхана, сауна, мангальная, басейн з шезлонгами, дитяча гірка і альтанка-кафе з барною стійкою, де ви можете посидіти з чашкою кави або келихом пива, замовити шашлик і т. д. Тут же ви можете поснідати, пообідати і повечеряти. Меню різноманітне, українська та російська кухня.

Також у дворі знаходиться окремий "літній" санблок, який централізовано забезпечується від будинку гарячою і холодною водою. Він представляє з себе блок з 4 туалетів (2 по 2 з умивальником), 3 закритих душових і 4 умивальників.
Холодна і гаряча вода постійно без обмежень.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий дім Андріївський прапор :

  • Басейн, Дитячий майданчик, Харчування
  • Вартість від 850 рублів (за номер за добу)

Ціни на проживання у Гостьовий дім Андріївський прапор

Вартість від 850 рублів (за номер за добу)

Фото Гостьовий дім Андріївський прапор

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий дім Андріївський прапор:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий дім Андріївський прапор:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий дім Андріївський прапор:
ул. Маячная, д.11, Миколаївка, Україна.
+7(916)905-62-3 9, +7(978)847-13-4 6 (МТС) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий дім Андріївський прапор на карте Миколаївка
Частный сектор и мини-пансионаты у Миколаївці

Ще готелі та пансіонати у Миколаївці: