Гостьовий будинок GREEN HOUSE запрошує гостей...
І пропонує комфортні умови проживання в 2-х, 3-х, 4-х місцевих (сімейних) номерах. Світлі, затишні кімнати завжди до послуг всіх, кому потрібен хороший відпочинок і якісний сервіс.
Дитячий майданчик з гірками і гойдалками порадує дітей. На території гостьового будинку огороджена, тому батьки можуть спокійно відпочивати, не турбуючись за дитину. Є зелена зона, альтанка, мангал для приготування шашлику, стоянка для автомобілів. Безкоштовний високошвидкісний WI-FI на всій території. Харчування організовано в кафе, а для бажаючих харчуватися самостійно на території гостьового будинку знаходиться облаштована кухня, де відпочивальники самі по своєму смаку можуть приготувати сніданок, обід і вечерю.
Гостьовий будинок розташований в мальовничому селищі Міжводне, розташованим у Ярилгачськой бухти на Західному узбережжі і сусідній з лиманними озерами Ярилгач і Джарилгач. Міжводне по праву вважається одним з кращих місць для сімейного відпочинку. Відмінні дрібнопіщані пляжі, справжнє роздолля для дітлахів, яких просто не виманити з води, ідеальна для кайтеров бухта, неповторне поєднання морського і степового повітря, прекрасна погода, сульфатні бруду, які надають зцілююче вплив на організм. До центрального піщаного пляжу 10 хвилин ходьби.
Велика пішохідна зона, що включає просторий майдан і пішохідну вулицю, де працюють кафе, караоке, шашличні, сувенірні лавки, організовані розваги для дітей і дорослих в 10 хвилинах ходьби.
Поруч автостанція, магазини і ринок.
Чиста вода Чорного моря, ласкаве сонечко, степове повітря, прохолодний морський бриз, чудовий піщаний пляж в поєднанні зі скелястими берегами, лікувальні грязі - не залишать Вас байдужими і надовго залишаться у Вашій памяті!
Чекаємо Вас в гостьовому будинку GREEN HOUSE, Міжводне, Крим!!!

Часто задаваемые вопросы про Green House :

  • Дитячий майданчик
  • Вартість від 500 р з людини

Ціни на проживання у Green House

Вартість від 500 р з людини

Фото Green House

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Green House:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Green House:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Green House:
Міжводне, Україна
green.hous@bk.ru
+79788948904 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Green House на карте Міжводне


Ще готелі та пансіонати у Міжводному: