Втомилися від одноманітності життя? Хочете розвіятися з друзями і отримати море позитивних емоцій? На нашій турбазі «Перлина» ви зможете не тільки повноцінно відпочити від життєвої рутини, але і помітно оздоровитися, побувавши на екологічно чистому і одному з наймальовничіших місць в Дніпровської області.

Сільська атмосфера с. Кудашево дозволить вам відчути себе абсолютно іншою людиною і змінити звичну вам ритміку, притаманну кожному жителю мегаполісу. Вид, що відкривається з поверхні річки Інгулець, під час водної прогулянки на катамарані вразить вас своєю неповторною красою. При бажанні ви можете порибалити в тутешніх місцях, а також самостійно приготувати собі вечерю з щойно спійманого улову. Якщо ж ви займаєтеся спортом, то вам напевно сподобається наше футбольне поле.

По всій території турбази розкидані затишні екобудинки, які оснащені тільки найнеобхіднішим для проживання ванною, туалетом, міні-холодильником, деревяними ліжками. Приїхавши до нас, гості відзначають, що висипаються в будинках з натурального дуба або ясена набагато краще, ніж у себе вдома. Скрізь панує атмосфера спокою і повної гармонії!

Якщо ж ви не готові повністю відмовлятися від благ цивілізації, то у вашому випадку буде дуже корисно знати, що у нас є місцевий магазин і доступ до Інтернету у кожному з орендованих будинків. Любителям більш екстремального відпочинку ми пропонуємо зупинитися на спеціальному майданчику і розбити на ній свої намети. Так, ви зможете домогтися належного усамітнення і зможете відчути себе єдиним цілим з природою, що оточує вас.

Турбаза «Перлина» - це ідеальне місце для відпочинку з дітьми, так як воно повністю безпечно і охороняється у цілодобовому режимі за допомогою відеокамер. Приїжджайте до нас! Ми будемо раді бачити вас у себе в гостях!

Часто задаваемые вопросы про ТурбазаЖемчужина :

  • Вигоди в номері, Інтернет, Дитячий майданчик

Фото ТурбазаЖемчужина

 
Адреса і телефон ТурбазаЖемчужина:
с. Кудашево, ул. Левобережная, 14а, Кривий Ріг, Україна.
068 234-55-47 , 097 998-97-29 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
ТурбазаЖемчужина на карте Кривий Ріг
Пансионаты и базы отдыха у Кривому Розі

Ще готелі та пансіонати у Кривому Розі: