Увага! Ми знаходимося на ремонті. Відпочиваючих не приймаємо. Запуск планується 1 червня 2022 р

Центр туризму та відпочинку "Лісовичок", розташований в мальовничому місці м Кремінна, пропонує провести незабутній відпочинок з сім'єю або друзями на природі. Прекрасний лісове повітря, мінеральна вода, тиша і звуки лісу наповнять вас енергією, додадуть сил. Для любителів активного відпочинку: літня і зимова риболовля на місцевих численних озерах або на Сіверському Дінці, купання, прогулянки по хвойному лісі пішки, на велосипедах, взимку на лижах або на ковзанах по замерзлих озерах доставлять незабутні враження шанувальникам природи. Осінній збір грибів або відпочинок з шашличками біля мангала - прекрасний спосіб відірватися від буднів. До ваших послуг окремий двох поверховий будиночок на 4 людини з усім необхідним: парковка, дворик з альтанкою, кухня, зручні спальні місця, мангал, TV, WiFi.

Ми працюємо і влітку і взимку!
Приїжджайте, будемо раді Вас бачити!

Часто задаваемые вопросы про Центр туризму і відпочинку "Лісовичок" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Трансфер
  • Вартість окремого двоповерхового будиночка на 4 людини з окремою парковкою 7000 грн за 6 днів

Ціни на проживання у Центр туризму і відпочинку "Лісовичок"

Вартість окремого двоповерхового будиночка на 4 людини з окремою парковкою 7000 грн за 6 днів

Фото Центр туризму і відпочинку "Лі...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Центр туризму і відпочинку "Лісовичок":

+ Додати відгук
Юлия 21 Октября 2017

По совету знакомых решили съездить в «Лесовичок». Природа и воздух потрясающие, номера чистые, хозяева — гостеприимные. Прекрасно провели время. Рекомендую!

Елена 22 Августа 2017

Друзья пригласили на несколько дней отдохнуть в Кременной. В "Лесовичке" оказались впервые и были в полном восторге! В комнатах все удобства, свет и вода всегда есть, мангал и лодку можно взять напрокат, а озеро и лес в Вашем распоряжении круглосуточно! Домой вернулись только с приятными впечатлениями и воспоминаниями!

Ольга 14 Августа 2017

Відпочивали з друзями (6 осіб) у “Лісовичку”, винаймали двоповерховий будиночок з окремим двориком. Чистота, комфорт, мангал у дворі, немає незнайомих сусідів - те, що треба! Розважалися рибалкою на озері, що неподалік (доречі, тут водяться досить пристойні карасики!), плавали човником, який брали у господарів напрокат, а ввечері - шашлички… Загалом, чекайте на нас знов незабаром у “Лісовичку”.

Виктория (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.8 Августа 2017

По ошибке неправильно выставила оценку "Лесовичку". Только 6 из 6! А можно и еще больше)))

Виктория (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.8 Августа 2017

Возможности поехать на море нет, поэтому решили с мужем отдохнуть в «Лесовичке». Пробыли здесь 5 дней - отлично провели время! Недалеко от дома, комфортно, вокруг сосны, чудный воздух, озеро - все прелести загородного отдыха. Теперь будем частыми гостями у «Лесовичка».

Іван 31 Июля 2017

На базі відпочивали в середині липня. Задоволені усім. В кімнатах є все необхідне для комфортного відпочинку. Власники привітні та уважні до вимог відпочиваючих, були враховані всі наші побажання.

Оксана (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.27 Июля 2017

Очень понравилось!!!!!Хотели с мужем уединиться и отдохнуть-лучше места не найти!!! В номерах есть все необходимое: набор посуды,чайник,ТV-все очень пригодилось!!!!Советуем всем!!!

Людмила (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.21 Июля 2017

В «Лесовичок» приехали впервые всей семьёй на выходные. Впечатления позитивные. Сосновый лес, свежий воздух, в 15 минутах ходьбы - озеро, отличная рыбалка. Детвора наловили рыбок с десяток штук для нашего кота. Накупались, подзагорели - с погодой тоже повезло.
Хозяйка отеля приветливая, радушная. Домики со всеми удобствами, ничто не мешает здоровому отдыху. Поездка в Кременную стала ярким событием, как для наших детей так и для нас самих. Советуем всем.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Центр туризму і відпочинку "Лісовичок":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Центр туризму і відпочинку "Лісовичок":
ул. Санаторная, 1, Кремінна, Україна.
hotel.lesovichok@gmail.com
+380506825717 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Центр туризму і відпочинку "Лісовичок" на карте Кремінна
Гостиницы и отели у Кремінній

Ще готелі та пансіонати у Кремінній: