«Вікторія» – перлина курортної зони Коблево – ваш кращий вибір у будь-який час року!

В селищі Коблево на березі Чорного моря розташований туристичний комплекс «Вікторія», побудований в 2000 році.

Ми знаходимося в самому центрі торгово-розважальної зони Коблево. У "Вікторії" доступна ціна на проживання, щодо інших сусідніх баз відпочинку, хоча в кожному номері є санвузол (душ, туалет, умивальник) і холодильник. Всі двокімнатні номери обладнані кондиціонерами і телевізорами.

У нас дуже сімейна атмосфера, багато гостей приїжджають відпочивати саме в "Вікторію" кожен рік, а деякі - по кілька разів протягом сезону. Ми любимо наших гостей і деалем все, щоб їх відпочинок в Коблево був яскравим і приємним. Працюємо цілодобово, приймаємо і поселяє гостей в будь-який час. У нас привітний молодий персонал, завжди готовий прийти на допомогу.
В пятиповерховій будівлі – 90 стандартних номерів.В кожному – лоджія і санвузол з душем, холодильник. У 4-х місних двокімнатних, 3-місних та 2-х місцевих номерів на 4-му поверсі встановлені кондиціонери. У 4-х місних двокімнатних і 3-х місцевих номерах є телевізори.

В Таверні "У Петровича" з 2018 року працює абсолютно нова команда висококласних кухарів і барменів, які зроблять Ваш відпочинок ще і смачним.

Ви завжди зможете вибрати номер, який буде вам по кишені! Відпочинок, семінари, конференції, корпоративи – в будь-якому випадку ТК «Вікторія» гарантує лише самі приємні враження вашого перебування у нас.

Всього в 5 хвилинах ходьби від корпусу розташований піщаний пляж з пологим входом в воду.

Всі ці переваги дозволили нам отримати від Торгово-промислової палати України Сертифікат лідера туристичної галузі серед обєктів розміщення 2013 року.

Чисте морське повітря, унікальна екологія, піщані пляжі узбережжя Чорного моря створюють неповторний баланс комфортних умов для незабутнього відпочинку.

Часто задаваемые вопросы про Туристичний комплекс "Вікторія" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Харчування, Конференц зал
  • З 01.05 по 18.06 2х місний - 350,00 грн. за номер, 3х місний - 400,00 грн. за номер, 4х місний, 2-кімнатний - 500,00 грн. за номер, Напівлюкс 5ти місний - 700,00 грн. Додаткове сестра - 100,00 грн. Будиночки: 2х, 3х, 4х та 5-ти місні кімнати - 150,00 грн. ліжко-місце

Ціни на проживання у Туристичний комплекс "Вікторія"

З 01.05 по 18.06
2х місний - 350,00 грн. за номер,
3х місний - 400,00 грн. за номер,
4х місний, 2-кімнатний - 500,00 грн. за номер,
Напівлюкс 5ти місний - 700,00 грн.
Додаткове сестра - 100,00 грн.
Будиночки: 2х, 3х, 4х та 5-ти місні кімнати - 150,00 грн. ліжко-місце

Фото Туристичний комплекс "Вікторія"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Туристичний комплекс "Вікторія":

+ Додати відгук
Наталья 7 Мая 2020

Отдыхали в 2019 году, все понравилось! Заботливый персонал, близко море, магазины, кафе. Но вернулись в "Таверну у Петровича", потому что тут вкуснее всего и по деньгам экономнее. Единственный минус, громкая музыка, но если селиться на восточную сторону, то тут потише. Наши знакомые взяли номер на восточную сторону, так вообще были всем довольны. Приедем опять в Викторию в 2020 году!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Туристичний комплекс "Вікторія":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Туристичний комплекс "Вікторія":
ул. Кишиневская, 1, Коблево, Україна.
hotelkoblevo@gmail.com
+380933554783 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Туристичний комплекс "Вікторія" на карте Коблево
Пансионаты и базы отдыха у Коблево

Ще готелі та пансіонати у Коблево: