Гостьовий будинок "Азов Дача" надасть Вам комфортабельний відпочинок в центрі Кирилівки, на узбережжі Азовського моря, в 4-5 хвилинах ходьби від центрального пляжу.
Розташування.Гостьовий будинок "Азов дача" розташований на Приморському бульварі (колишній вулиці Калініна) - центральній частині Кирилівки, в 5 хвилинах від міського пляжу, 7 хвилинах від Лунапарк і ринку. Розташування в невеликому віддаленні від проїжджої частини селища дозволить Вам спокійно насолодитися відпочинком в сімї або компанії друзів.
Проживання. "Азов дача" являє 30 номерів класу «Люкс» з усіма зручностями, розрахованими на проживання 2-4 осіб. У комплектацію номерів входять: двоспальне ліжко, диван при розкладання якого можна отримати два спальних місця, шафа для одягу, полка для взуття, стіл, стільці, кондиціонер, холодильник, телевізор, електрочайник, набір посуду, санвузол (цілодобовий доступ до гарячої прісної воді) і особистий балкон.
Харчування. Номери не призначені для приготування їжі, їжу можна приготувати на спеціально обладнаній кухні, включає в себе: газову і мікрохвильовій печі, а також набір необхідного посуду. Заборонено використовувати будь-які електроплити та мультиварки щоб уникнути замикань і пожежонебезпечних ситуацій. Біля нас знаходиться величезна кількість кафе, ресторанів, їдалень, фастфудів , шашличних та інших пунктів харчування.
Інфраструктура. Відпочиваючі можуть ставити свої авто на безкоштовній стоянці. Мангали з гратами і шампурами надаються безкоштовно. На всій території функціонує безкоштовний Wi-Fi.
Остаточна вартість залежить від сезону і кількості днів перебування. Бронювання з передоплатою за одну добу проживання.
Проживання з домашніми тваринами можливе за попереднім узгодженням. Куріння в номерах - заборонено.
Виселення до 11:00,
Заселення - після 13:00. На території є кімнати, в яких можна залишити речі.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати за вказаними телефонами.
Трансфер. За Вашим бажанням за окрему плату ми можемо надати трансфер з р. Мелітополь або смт. Кирилівка.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий двір Азов Дача :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування, Заселення з тваринами, Трансфер
  • Ціни на відпочинок в гостьовому домі «Азов Дача» в 2019 році ціна складе близько: 250-350 гривень з людини в залежності від висоти сезону. Остаточна вартість залежить від сезону і кількості днів перебування. Бронювання з передоплатою за одну добу проживання.

Ціни на проживання у Гостьовий двір Азов Дача

Ціни на відпочинок в гостьовому домі «Азов Дача» в 2019 році ціна складе близько: 250-350 гривень з людини в залежності від висоти сезону. Остаточна вартість залежить від сезону і кількості днів перебування. Бронювання з передоплатою за одну добу проживання.

Фото Гостьовий двір Азов Дача

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий двір Азов Дача:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий двір Азов Дача:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий двір Азов Дача:
Приморский бульвар (Калинина), 202 , Центр, Кирилівка, Україна.
w_m_s@ukr.net
+380672795176 ,+380677847495 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий двір Азов Дача на карте Кирилівка
Частный сектор и мини-пансионаты у Кирилівці

Ще готелі та пансіонати у Кирилівці: