Провести першокласний літній відпочинок в Кирилівці на Федотовій косі вас запрошує база відпочинку «Хортиця». База відпочинку розташована на початку коси на першій береговій лінії, в двох хвилинах ходьби від піщаного пляжу. У бази закрита упорядкована територія, що цілодобово охороняється. Гостям пропонується проживання в комфортабельних номерах, які відповідають усім сучасним стандартам. На бази відпочинку розташований продуктовий магазин.
Розміщення: номерний фонд бази відпочинку «Хортиця» складається з 82 номерів категорій «Люкс» і «Напівлюкс», які розташовані в нових корпусах. Всі номери виконані з використанням натурального дерева в якості внутрішньої обшивки, і обладнані новими сучасними меблями і побутовою технікою. У номерах є телевізори, кондиціонери, холодильники, повні санвузли. Передбачені просторі дерев'яні балкони, на яких розташовані комплекти меблів для відпочинку.
Харчування: на території бази відпочинку є кафе, в якому вам запропонують безліч різних страв домашньої кухні та напоїв по меню. Також можна готувати самостійно на обладнаній кухні загального користування, або замовляти привізне харчування у приватників, яке щодня привозять прямо до бази відпочинку. Купити продукти ви також можете у власному магазині бази.

ЦІНИ УТОЧНЮВАТИ У АДМІНІСТРАТОРА ! Є місця

Часто задаваемые вопросы про ХОРТИЦЯ :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Харчування

Фото ХОРТИЦЯ

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про ХОРТИЦЯ:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка ХОРТИЦЯ:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон ХОРТИЦЯ:
Кирилівка, Україна
antikor444@yandex.ru
+380686079601 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
ХОРТИЦЯ на карте Кирилівка
Пансионаты и базы отдыха у Кирилівці

Ще готелі та пансіонати у Кирилівці: