База відпочинку «Буревісник», розташований в центрі курортної зони смт. Кирилівка, коса Пересип 56.База занимает2,6 Га охороняється, озелененої території з різноманітними клумбами, декоративними деревами, чагарниками, скульптурами, фонтанами і відокремленими зонами для відпочинку. Зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура, навпроти бази відпочинку: магазини, ринок, лікувальний лиман, продаж та бронювання квитків маршрутних перевезень, екскурсійні поїздки, аквапарк.

Додаткова інформація:
*водопостачання: гаряча і холодна постійно.Безкоштовно питна вода.
*пляж свій ,1-я лінія, піщаний,чистий, упорядкований сонце - захисними навісами, парасольками. Прокат водної техніки (човни, катамарани, водні скутери, атракціон «банан», «таблетка», «водні гірки») Пляж постійно під наглядом рятувальників і лікаря! Так само можливе відвідування лікувально-оздоровчого, "Молочного лиману".
*дитяча ігрова кімната, дитячі та дорослі анімації, дитяча дискотека, караоке, обладнаний дитячий майданчик: деревяний містечко, гойдалки, каруселі, турніки,бруси, батути. Більярд (російський, американський), настільний теніс, кінотеатр, на територію бази приїжджає цирк, театральні виступи, фокусники. Волейбольна, футбольна, бадмінтонний, майданчики, безкоштовна зона барбекю, велосипеди для дорослих, дитячий авто-парк (машинки, велосипеди, самокати). Є всі умови для рибалки на бичка і пеленгаса, кафе біля моря, диско-бар, щоденні конкурсні виступи дітей,проведення свят «Нептуна», «Івана Купала», «Маскарад», а так само вечірні, щоденні заходи!
* на території бази:медпункт, власна, автостоянка. WI-FI.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Діти до 3-х років безкоштовно!
Дітям від 3-х до 10 років надається знижка на всі категорії номерів! Можливість додаткового місця у вигляді Євро-розкладачки.

Більш детальну інформацію смотритена нашому сайті

Харчування « Їдальня-лінія роздачі».
Комфортабельна їдальня в стилі Український хай-тек,Обладнана екологічно чистої меблями, кондиціонерами і меблями для самих юних», а саме стільчиками для годування немовлят! Наша їдальня пропонує якісні і смачні обіди, багато різновидів страв, за демократичними цінами! Кожен відвідувач отримає швидке, професійне та ввічливе обслуговування. Сніданки, обіди, вечері.
Концепція досить оригінальна: затишний заклад з великою місткістю иукраинскими цінами для людей, які цінують якість. Наші кухарі здивують Вас вишуканістю і прекрасним поєднанням тонких ароматів багатонаціональної кухні. На лінії роздачі, Ви так само зустрінете «дитяче меню» ,«Фітнес меню», яке розробили Наші професійні кухарі, що б Ви і Ваша дитина не тільки наситився їжею, а ще й отримав максимальну користь від прийому їжі. Тільки корисна і смачна їжа, рекомендована педіатрами і дієтологами України!
Час роботи: з 08.00 до 18.00

Категорії номерів:

Економ – двомісні та тримісні однокімнатні номери, роздільні і суміжні ліжка, балкон або панорамні вікна, санвузол і душ на поверсі, в номері: умивальник, меблі, холодильник, набір постільної, набір рушників на кожного людини. Можливе додаткове місце в вигляді – євро розкладачки.

Стандарт –двомісні та тримісні однокімнатні номери з балконом, загальна ліжко або 2 роздільні, санвузол, душ з гарячою водою,меблі, холодильник, телевізор, набір постільної, набір рушників на кожного людини. Можливе додаткове місце в вигляді – євро розкладачки.

Класичний - двомісний і тримісний номер з балконом, роздільні або суміжні ліжка, санвузол, душ, меблі, кондиціонер, холодильник, телевізор, набір постільної, набір рушників на кожного людини. Можливе додаткове місце в вигляді – євро розкладачки;

Люкс –двомісний однокімнатний, місцеві трьох і чотирьох місцеві –двокімнатні. Всі номери з балконами і видом на море, загальна або роздільні ліжка,диван, санвузол, душова кабіна, меблі, кондиціонер, холодильник, телевізор, фен, електрочайник, набір посуду, набір постільної, набір рушників на кожного людини.

Апартаменти
3-х кімнатні на 5-6 чол.
Номер складається з 3 – х кімнат.
Спальня включає в себе двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа для одягу, телевізор, кондиціонер. Кімната відпочинку з великим диваном, шафа-купе з вбудованим холодильником, телевізор, кондиціонер, кабельне телебачення , балкон з видом на море. Спальня складається з двох окремих ліжок, балконом. Санвузол: умивальник, туалет, душ, фен, набір постільної,набір рушників на кожного людини.

Часто задаваемые вопросы про База відпочинку «Буревісник» :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Приватний пляж, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей

Ціни на проживання у База відпочинку «Буревісник»

!!!АКЦІЯ!!!
Знижка 30% на раннє бронювання:
з 01.06.2018 до 30.06.2018
Категория Период Период Период Период
01.06-21.06 21.06-27.08 01.06-21.06 21.06-27.08
Взрослые Взрослые Дети Дети
Эконом 180 грн 200 грн. 135 грн. 150 грн.
Стандарт 260 грн 290 грн. 190 грн. 215 грн.
Классический 300 грн 360 грн. 220 грн. 270 грн.
Люкс 480 грн 530 грн. 360 грн. 400 грн.
Апартаменти за номер
на 5-6 чоловік, 3х кімнатні
2100 грн** 2100 грн** 2100 грн** 2100 грн**
**за номер

Увага! В таблиці вказані ціни для проживання 1-го чол/доба без харчування.

Діти до 3-х років безкоштовно!, без надання спального місця. Діти до 10 років-ЗНИЖКА

Фото База відпочинку «Буревісник»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про База відпочинку «Буревісник»:

+ Додати відгук
Татьяна 10 Июля 2016

Сколько стоит двох местный номер економ и стандарт?

Катя 23 Июня 2016

Какие дополнительные опции входят в стоимость номера?

светлана 20 Июня 2016

Территория базы ухоженая. Номера не стоят тех денег которые за них просят. Потребуется самостоятельная уборка номера, так как на протяжении всего отдыха к вам никто не прийдет убирать. Питание просто ужас..... Но не далеко есть прекрасные кафешки. Атмосфера на территории базы отличная. Берег чистый с навесами. Есть игровая детская комната с хорошим аниматором.

krip07@mail.ru 11 Июня 2016

Подскажите цену на номер стандарт или класический на средину августа 2016г,

Валерия 22 Мая 2016

Цена на эконом? 2е взросл..и 2 е деток, 4-9 лет.За детей нужно платить?

Сергей 18 Апреля 2016

Эконом в 1 корпусе пригоден для жилья?

Анна 16 Апреля 2016

Подскажите цену на номер с удобствами (стандарт и классический) для двух взрослых и ребенка (2 год 11 мес) на июль 2016.Спасибо!

Екатерина 9 Марта 2016

Прекрасная база для отдыха с детьми. Аниматор, Наталья Ивановна - это профессионал, сокровище. Все дети увлечены ею: днем - в детской комнате, на пляже; вечером - на детской площадке. Мне понравилось, моему ребенку (мальчик, 7 лет) тем более. Пляж каждый день утром убирают. Вечером, есть возможность взрослым поиграть в волейбол и футбол. Напротив рынок, где можно купить свежие продукты, но на базе кормят настолько хорошо и вкусно, что мы докупали только сладости и фрукты. Единственное, нужно запастись средствами от комаров, дезодорант, крем и естественно фумигатор, потому как на базе комаров очень много,но применяя средства все налаживается, комары не беспокоят

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка База відпочинку «Буревісник»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон База відпочинку «Буревісник»:
коса Пересыпь 56, Коса Пересыпь, Кирилівка, Україна.
burevestnik-azov@i.ua
+380990332451 , +380631897971 , +380676330458 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
База відпочинку «Буревісник» на карте Кирилівка
Пансионаты и базы отдыха у Кирилівці

Ще готелі та пансіонати у Кирилівці: