Це готель зі зручними і комфортабельними номерами економ-класу, стандарт та люкс. Поблизу знаходиться Володимирський і Софійський собор, а на відстані пішої прогулянки — ботанічний сад, Хрещатик та Майдану Незалежності.

Наші співробітники підкажуть, де йдуть найцікавіші вистави і фільми, порадять найсмачніші місця міста і допоможуть вам вибрати екскурсійну програму відповідно до ваших побажань.

В кожному з номерів передбачено все необхідне для зручного розташування: два односпальні або двоспальне ліжко, містка шафа купе, система кондиціонування, клімат-контроль, телефон, інтернет Wi-Fi, набір парфумерних засобів, телевізор з Супутниковими каналами та багато іншого.

Якщо ви не хочете втрачати дорогоцінний час на відвідування барів і ресторанів, цілодобова доставка їжі в номер і Лобі-бар з величезним вибором ароматної кави створені спеціально для вас! Різноманітне меню не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

Гостям, у яких заплановано відрядження в Київ, ми пропонуємо організацію конференцій, і повний спектр послуг бізнес-центру: ксерокопіювання, сканування, роздрук документів, відправка факсу та e-mail і багато що інше. Ми допоможемо організувати для вас зустріч з партнерами і клієнтами, візьмемо на себе турботу про трансфер гостей з аеропорту та залізничного вокзалу.

Для гостей, які прибули на автомобілі, на території нашого готелю створений охороняється, підземний паркінг.

Розслабитися і відпочити після важкого і насиченого дня вам допоможе фінська сауна. Травяний чай, прохолодні напої і натуральний мед зроблять ваш відпочинок приємним, але і корисним для здоровя.

Часто задаваемые вопросы про Готель Classic :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 1000 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Classic

від 1000 грн. за номер

Фото Готель Classic

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Classic:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Classic:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Classic:
ул. Жилянская, 118, Київ, Україна.
hotelclassic24@gmail.com
+380672477503 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Classic на карте Київ
Гостиницы и отели в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: